Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By salens
evo i ja da se pridruzim...imam 20 godina i dosta sam ustvari nesiguran u svoju seksualnost...stvar je u tome sto sam, ni sam ne znam iz kojih razloga(a sigurno je povezano sa seksualnom orijentacijom) zapatio neku anksioznost, koja me je poprilicno opteretila u zadnjih par godina i bilo mi je potrebno dosta vremena da se saberem i da pocnem da se izvlacim iz tog stanja...primetio sam da sam prihvatanjem svoje seksualnosti, kakva god da je, zaista doprineo da se osecam bolje, ustvari mnogo bolje i eto to bih zeleo da podelim sa nekim ko bi me najlakse razumeo!inace, za moju najverovatnije bi orijentaciju(stvarno nisam siguran, plus slabo sam seksualno zainteresovan uopste) zna par osoba, koje to prihvataju, ali sa njima nisam nesto preterano blizak i nisu bas iz te price...pa eto, reko da se pridruzim :)
Korisnikov avatar
By Burak
Dobrodosao i zelim ti puno srece i pameti jer ce ti to u ovome svijetu u koji uplovljavas mnogo trebati..
Korisnikov avatar
By Rei
ne prdi

bash u svakoj temi morash da kukash o "ovom svetu" ...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:milkacanic:

Samo polako-pazi da te zle gay barakude ne pojedu :uplasen:
By alexandermagic
Prijatno se iznenadih uvodnim postom. Konačno novi član koji zvuči prisebno. Lijepo. :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Myself
Kakav docek! :smeh:
da. ovde sve vrvi od ljudozdera i kitolomaca... pazi se... cuvaj se... boj se... bezi... usklikni isusu!:sarana:
By mikka
'Brodošao :cvetduga:
Prošaraj malo forumom, informiši se, ima interesantnih stvari... ;)
(i mali hint: nemoj baš odmah da zaglaviš u Golicljivim stvarima, step by step, take it slow :lol: )
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
e, stvarno velkam:)

(mada, ja bih ipak predlozio da se novajlija provjeri, za svaki slucaj. Da se ne radujemo uludo:) )
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:grouphug:
Evo jedna lepa pesma za dobrodoslicu nasem novom bratu minlom :lol:

''
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by ns.happy
rei, ti kao egmont postade :lol:
Svi ćete tako jednom :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by salens
evo i ja da se pridruzim...imam 20 godina i dosta sam ustvari nesiguran u svoju seksualnost...stvar je u tome sto sam, ni sam ne znam iz kojih razloga(a sigurno je povezano sa seksualnom orijentacijom) zapatio neku anksioznost, koja me je poprilicno opteretila u zadnjih par godina i bilo mi je potrebno dosta vremena da se saberem i da pocnem da se izvlacim iz tog stanja...primetio sam da sam prihvatanjem svoje seksualnosti, kakva god da je, zaista doprineo da se osecam bolje, ustvari mnogo bolje i eto to bih zeleo da podelim sa nekim ko bi me najlakse razumeo!inace, za moju najverovatnije bi orijentaciju(stvarno nisam siguran, plus slabo sam seksualno zainteresovan uopste) zna par osoba, koje to prihvataju, ali sa njima nisam nesto preterano blizak i nisu bas iz te price...pa eto, reko da se pridruzim :)
Dragi novi, dobrodosh'o!

Predlazhem da pochnesh od Tanje Kovachevic koja vrlo mudro propevava i oponasha ceo svet koji ti tek otkrivash. Vishe info: http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=36970

Enjoy!
Korisnikov avatar
By ns.happy
uni, a zasto modovi nisu spojili tvoju temu sa postojecom? ne smeju? :giggle: diktatoru!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by ns.happy
uni, a zasto modovi nisu spojili tvoju temu sa postojecom? ne smeju? :giggle: diktatoru!
Strahovlada je osnova svakog uredjenog sistema! :lood:
By Sixto
Pa doooobro dosao i bolje nas nasao! :nazalnokaolepabrena:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!