Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Diskusija o HIV-u, podrska, iskustva...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Verovatno...odnesi papire oslobodice te verovatno.
Pardon ne ti nego taj za koga se interesujes :doh:
By ~ Le Saint X ~
vojska i bilo sta u vezi nje me vise ne interesuje

ja sam svojih 9 meseci odsluzio od decembra 2001 do septembra 2002
Korisnikov avatar
By ns.happy
jednostavnije je izjasniti se kao homoseksualac, lepo ti udare pecat da si lud i oslobodde...
ont: ne znam sigurno, mislim da jesu.
By Ulix
Originally posted by ns.happy
jednostavnije je izjasniti se kao homoseksualac, lepo ti udare pecat da si lud i oslobodde...
Nazalost vise to ne moze tako, pitao sam. :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ne? o boze, da nam jos ne dozvole i brakove?! samo da se vojska sluzi.... :rei:
Korisnikov avatar
By dungoll
Mislim da i hiv+ služe vojsku, upravo zbog jednakosti koju država mora da promovira!
Mada, pipava je situacija!
By Sixto
Originally posted by dungoll
Mislim da i hiv+ služe vojsku, upravo zbog jednakosti koju država mora da promovira!
Mada, pipava je situacija!
Kako smo kurve, zamisli! Hocemo jednakost i sl, a kad je u pitanju HIV onda prc, exkluziva! Pederima nije dosta ni ono malo civilne sluzbe nego bi oni da budu slobodni kao pticice na grani! Ne more!
Korisnikov avatar
By Rei
kazhi da si hiv+, gay, i imash fetish na uniforme :zavera:
By Ulix
Originally posted by Sixto
Pederima nije dosta ni ono malo civilne sluzbe nego bi oni da budu slobodni kao pticice na grani! Ne more!
Kad to kazes, skoro pa zvuci kao nesto lose.

Naravno da ne zelim da sluzim vojsku u ovoj sugavoj zemlji.
By Dragonite
Zbog homoseksualne orijentacije ne oslobađaju, a za HIV+ status ne znam. To ili da se pita u vojnom odseku, ili da vidimo šta bi Kiborg rekao (ću ga podsetim) ako ima neku ideju. S jedne strane, HIV+ status nije ograničenje za služenje samo po sebi, ali AIDS jeste. U klasičnoj vojsci pod oružjem ipak ima mogućnosti da dođe do kontakta sa krvlju zaražene osobe (vežbe, trčanje, kopanje rovova i sl. gluposti) ali sad je pitanje kako nadležni organi gledaju na to.
Korisnikov avatar
By deran
Ne služe vojsku,pošto se smatraju bolesnim i potencijalno opasnim po okolinu...

Nisam rečenicu najsrećnije sklopio,uglavnom shvatate-odnosi se na HIV pozitivne ljude,nebitno koje seksualne orijentacije...

Takođe,ne mogu ni u policiji da se zaposle,ako sam dobro informisan...:nesiguran:
By Sixto
Originally posted by Ulix
Pederima nije dosta ni ono malo civilne sluzbe nego bi oni da budu slobodni kao pticice na grani! Ne more!

Niko te ne tera da sluzis vojsku, odrai je civilno! Pomozi sebi jer ces steci kakvo takvo radno iskustvo i spremnije docekati pizdarije koje te cekaju kasnije kod zaposljavanja! Ako te sreca posluzi mozda budes radio i u strucu pa i izvuces neku konkretnu korist od tog! Niko te na nisan ne tera!
By Ulix

Niko te ne tera da sluzis vojsku, odrai je civilno! Pomozi sebi jer ces steci kakvo takvo radno iskustvo i spremnije docekati pizdarije koje te cekaju kasnije kod zaposljavanja! Ako te sreca posluzi mozda budes radio i u strucu pa i izvuces neku konkretnu korist od tog! Niko te na nisan ne tera!
Da, pa tome se i nadam nekako, mada ima jos do sluzenja vojske. Sreca pa medicina traje milijardu godina. Mozda i ukinu sluzenje dok ja ne zavrsim. :giggle:
Korisnikov avatar
By Marvin
Mislim da se džabe nadaš... Kad su prestali da obećavaju da će za 2, onda sigurno neće ni za 6.
By Ulix
Originally posted by Marvin
Mislim da se džabe nadaš... Kad su prestali da obećavaju da će za 2, onda sigurno neće ni za 6.
Uh. Ja sam na petoj godini, sto znaci da cu do jula sledece godine zavrisiti faks, u najgorem slucaju u septembru. Znaci li to da nema ni teoretske sanse da izbegnem vojsku? :(

Kada sam upisivao faks bilo je price da je 2009. poslednja kada ce svi morati da sluze vojsku i da od 2010. ona postaje profesionalna. :kosa:
By Sixto

Da, pa tome se i nadam nekako, mada ima jos do sluzenja vojske. Sreca pa medicina traje milijardu godina. Mozda i ukinu sluzenje dok ja ne zavrsim. :giggle:
Za pro vojsku treba jako puno para, a nasa drzava ne da nema, vec voda dolazi do usiju koliko tonemo! Ovo sve sto vidis, paradiranje Tadica, Sutanovca, Ponosa, to su sve kozmeticke promene!
Korisnikov avatar
By Marvin
Uh. Ja sam na petoj godini, sto znaci da cu do jula sledece godine zavrisiti faks, u najgorem slucaju u septembru. Znaci li to da nema ni teoretske sanse da izbegnem vojsku? :(

c
piši propalo
(i snađi se kao Marvin, na tih glavobolja nemam :kosa: )
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by B.U.
vojska i bilo sta u vezi nje me vise ne interesuje

ja sam svojih 9 meseci odsluzio od decembra 2001 do septembra 2002
:fancyklap:
Tako nekako i ja rezonujem, s tim sto je moj termin bio septembar 2004. - jun 2005.
Meni je bilo jako dobro tamo, moram i to reci.
Sjajno sam se zabavljao.
:srbin:
By Ulix
Originally posted by Marvin

c
piši propalo
(i snađi se kao Marvin, na tih glavobolja nemam :kosa: )
Reci mi kako si se snasao please please please? :hyper: :hyper: :hyper:
By _MARKO_
:alikako: jer moraju ftm kad promene pol da sluze vojsku? :shocked: nacuo sam to negde.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Eh, vi se zalite ovde , a ne znate kako je to bilo ici u vojsku u vreme velike Jugoslavije.
Pricao je meni moj pokojni muz kako je to bilo onda. Da da
To je onomad bilo ponos i cast. Obaveza i duznost.
U nasem selu niko nije mogao da se ozeni, ako nije odsluzio vojsku. Tako vreme bilo.
Da da
Nije onda bilo HIV-a side i bakracha. Kakav HIV, kakvi bakrachi ?
Samo ti bubrege ispipaju, tezinu izmere, pa ako bash nisi ispod 40 kila - sposoban si za vojsku.
Tako je meni bar pricao moj pokojni muz.
Nemas ti sta da ulazes prigovor savesti, kakav crni prigovor savesti, nista se to nije uvazavalo.
Uzas
Jedino su , po recima mog pokojnog muza, oslobadjali iz vojske pedere, ali su njih odmah iz vojske slali i zatvarali u zatvor, jer je u to vreme pederanija bila krivicno delo.
By Ulix
Originally posted by ns.happy
uzmi bosansko drzavljanstvo
Da, znam da to ljudi rade, ali ja nemam nikog u Bosni. Stavise, nogom nisam krocio u Bosnu u svom zivotu. Sumnjam da drzavljanstva dele bas sakom i kapom. :giggle:
By Ulix
Originally posted by Daliborka
To je onomad bilo ponos i cast. Obaveza i duznost.
U nasem selu niko nije mogao da se ozeni, ako nije odsluzio vojsku. Tako vreme bilo.
Draga Daliborka, sluziti zemlji je mozda cast ako covek voli svoju zemlju, sto sa Ulixandrom nije slucaj.
Korisnikov avatar
By Marvin
Tako je :)

Ja bih u Velikoj Panoniji služio i mesec dana godišnje ako treba :)
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Lakiboy_ns
Verovatno...odnesi papire oslobodice te verovatno.
Pardon ne ti nego taj za koga se interesujes :doh:

Лаки, јако су ти глупе инсинуације на то да ја имам хив....
а и не интересујем се за неког... ово може многима да послужи...

Имам срећу па сам регулисао своју војну обавезу... тако да ово питање за мене не важи.......

а и што се тиче посла... радим такав посао да ми је здравље и негативан хив статус преко неопходан да бих исти могао да радим.... тако да .....
:novine:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!