Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Arijan Black
Decko br.6
Posle tog, pomalo ponizavajuceg iskustva okrenu sam se str8 svetu I mojim prijateljima. Nisam imao vise snage da nesto pokusavam da nadjem. Decka broj 6 sam upoznao slucajno. Bio sladak mali maneken koji je voleo da igra po sankovima I da pusi.. Nije me interesovala buducnost. Bio je sladak bio je tu. Sutra me nije interesovalo.
Decko br. 7
Onda se pojavio on. Znali smo se iz moje dzanki faze. Bio je sve ono sto ja nisam zeleo. Potpuni opozit zeljenih osobina plus pedersko zanimanje. Ali… on je plakao I rekao da me voli. On je trazio da obecam vecnost. On je…nisam ja. I to je bilo dovoljno… zavoleo sam ga kao nikoga do tada. Posvetio sam mu sve. Bio sam savrsen decko 2 I po godine. Jedini nedostatak je sto sam razvio patolosku vezanost a samim tim I ljubomoru. Dve I po godine sam ga drzao podalje od gay sveta nadavsi se da ce to spreciti njegov odlazak. Nije uspelo. Posle svadje , tri dana pre Nove Gdine, preko telefona rekao mi je da ne moze vise. Njemu je potreban gay zivot.
Dve nedelje posle toga, nasao je novog decka. Taj novi nije ni lepsi ni zgodniji ni bogatiji, ali cujem da ga cini srecnim.
Originally posted by senseOvo je istraznim organima promaklo!Originally posted by Arijan Black
Decko br.6
voleo da igra po sankovima I da pusi..![]()
Originally posted by B.U.Cico, pise da je voleo da igra po sankovima i da pusi.
mada, u cilju dalje istrage
treba se precizirati sta je decko broj 6 pushio tacno
et toq!
![]()
Originally posted by Arijan BlackPrethodno pitanje koje se postavlja glasi : Koliko je puta realizovao tu svoju ljubav prema igranju po sankovima i pusenju ?
Decko br.6
voleo da igra po sankovima I da pusi..
![]()
Originally posted by *deni*Mico,
Ako volis da pusis i igras po sanku - ne valjas, ako ne volis da pusis i da igras po sanku - opet ne valjas.
Originally posted by ns.happyDa da da da da, i jos jednom- da!
meni fali ''bulevar uspomena''... prica me podsetila na to, ne znam zasto...
Originally posted by Hans_87Dečko je sve rekao.
Ako se tebi sve ovo zaista desilo, a ja ne znam da li mogu da ti verujem, mislim da jos uvek nije kasno da promenis svoje navike. Ti si nazalost video tzv. scenu, od koje ti savetujem da se sto pre udaljis.
Moras da znas sta zelis. Bitni su principi...
Originally posted by Arijan BlackTaj >superiorno ironican stav< je samo njihov nacin da prikriju sopstvenu nesigurnost....kao neka vrsta drstvene maske koju svi manje vise nose non-stop.
Mozda ne razmisljate o tome ali taj superiorno ironicni stav nekih od vas za neke ljude je drastican. Cemu mogu da se nadaju ljudi koji ulaze u ovakakv gay svet? Bezlicnom promiskuitetu koji vlada na ulici i u klubovima i intelektualno-emotivnom satiranju on-line. Nisu svi toliko jaki da to svare bez posledica.Ja sam kazem da mozda razmislite o tome da smo svi mi odgovorni, makar mereno u promilima, za stanje gay zivota u Srbiji. Bilo bi lepo kad bi bili svesni te male odgovornosti kad se sutra obracate nekom nepoznatom.
Originally posted by burak-BL
Nemoj se ljutiti ali mislim da si dosta toga i ti sam upropastio..
Originally posted by Arijan Black
Bio sam savrsen decko 2 I po godine. Jedini nedostatak je sto sam razvio patolosku vezanost a samim tim I ljubomoru. Dve I po godine sam ga drzao podalje od gay sveta
Originally posted by Arijan Blackovo je odlicno
Mozda ne razmisljate o tome ali taj superiorno ironicni stav nekih od vas za neke ljude je drastican. Cemu mogu da se nadaju ljudi koji ulaze u ovakakv gay svet? Bezlicnom promiskuitetu koji vlada na ulici i u klubovima i intelektualno-emotivnom satiranju on-line. Nisu svi toliko jaki da to svare bez posledica.Ja sam kazem da mozda razmislite o tome da smo svi mi odgovorni, makar mereno u promilima, za stanje gay zivota u Srbiji. Bilo bi lepo kad bi bili svesni te male odgovornosti kad se sutra obracate nekom nepoznatom.
Originally posted by Arijan BlackI šta sad mi da radimo?
Nisu svi toliko jaki da to svare bez posledica.Ja sam kazem da mozda razmislite o tome da smo svi mi odgovorni, makar mereno u promilima, za stanje gay zivota u Srbiji. Bilo bi lepo kad bi bili svesni te male odgovornosti kad se sutra obracate nekom nepoznatom.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!