Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by жњOriginally posted by Arijan Black
Posle 6 godina, 7 veza I 11 muskaraca, imam 29 godina I singl sam.
Originally posted by Arijan Black
I tako, osim par seksualnih eksperimenata ( 4 tacnije) ja sam za 4 godine uspeo da imam 6 veza……………….
![]()
Originally posted by Arijan BlackTe slike pod hitno da bacis u kontejner.
...Tata je prekinuo izdrzavanja. Fakultet nisam zavrsio. Imam samo gomilu slika I mesecnu opomenu na moje sprzene kartice kao uspomenu na moju veliku ljubav…
Originally posted by *deni*Originally posted by B.U.Cico !
i da...
kuca u word-u pa ovde pejstuje
veliko I
kao veznik
![]()
![]()
Pa ti si zreo za regrutaciju u redove istraznih organa.
Kakva visprenost i talenat za uocavanje detalja.
![]()
Bravo !
![]()
I ponovo
Bravo !
![]()
Originally posted by *deni*
olaksala psihicku sekiraciju.
![]()
Originally posted by *deni*Ublazila, skratila, dodje ti na isto...
Cenim da bi to blagotvorno delovalo na Arijan Black-a i da bi mu Statyjeva zivotna filozofija i kafica ublazila muke
Originally posted by B.U.Ja ja.Originally posted by *deni*
![]()
![]()
procitah olaksala psihicku sekreciju!
![]()
elem...
povezah olakshanje i sekret
![]()
ali i to je dobro za istrazne organe, zar ne deni,mico?
Originally posted by жњNe znash ti shta on podrazumeva pod "sexualnim experimentom" .Originally posted by Arijan Black
Posle 6 godina, 7 veza I 11 muskaraca, imam 29 godina I singl sam.
Originally posted by Arijan Black
I tako, osim par seksualnih eksperimenata ( 4 tacnije) ja sam za 4 godine uspeo da imam 6 veza……………….
![]()
Originally posted by B.U.Hvala!
AFKAOB
predivan junacki avatar!
Originally posted by A.F.K.A.OBMislis - susret sa Statusom bi mu skratio muke ?Originally posted by *deni*Ublazila, skratila, dodje ti na isto...
Cenim da bi to blagotvorno delovalo na Arijan Black-a i da bi mu Statyjeva zivotna filozofija i kafica ublazila muke
Originally posted by *deni*Sigurno bi postao novi covek.Originally posted by A.F.K.A.OBMislis - susret sa Statusom bi mu skratio muke ?Originally posted by *deni*Ublazila, skratila, dodje ti na isto...
Hoces da kazes da bi to Arijanu zadalo zavrsni udarac na ranjenu mu dusu, ili da bi mu to izlecilo muke ?
![]()
Originally posted by *deni*Originally posted by B.U.Ja ja.Originally posted by *deni*
![]()
![]()
procitah olaksala psihicku sekreciju!
![]()
elem...
povezah olakshanje i sekret
![]()
ali i to je dobro za istrazne organe, zar ne deni,mico?
U istrazi je pozeljno dobro poznavati psihologiju,kao i povezanost psiholoskih i somatskih procesa kod osumnjicenih.
Pogledaj me u oci, pa cu ti odmah izvuci istinu na videlo !
![]()
Tako me je barem poducavala moja nekadasnja mentorka, kad mi je davala da isputujem osumnjicene.
Da ih zumiram kao zmija zabu.
Originally posted by ValMozda dok kuca u word-u
Aaaaaaaaaaaaaa...SEDMA veza mu traje dve godine! Il´ beshe i ta gotova?Ali kako onda nakon 4 godine 6 veza, a nakon 6 godina...
Ne kapiram, da me...
![]()
Originally posted by B.U.Originally posted by ValMozda dok kuca u word-u
Aaaaaaaaaaaaaa...SEDMA veza mu traje dve godine! Il´ beshe i ta gotova?Ali kako onda nakon 4 godine 6 veza, a nakon 6 godina...
Ne kapiram, da me...
![]()
neki brojevi se automatski menjaju
ako je tako postavio settings
Originally posted by Valnothing further to add
Dirrty...upravo si sam rekao: " ali ostavite svakom da za sebe tumaci ovo delo! "![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!