Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

..meni su se jako dopale....

na startdrawing.org kazu ovo:

"Another great find on startdrawing.org - Fuco Ueda. Fuco Ueda is a rising star artist from Japan who paints beautiful images of women in various states of surrealism. Born in 1979, Fuco is certainly one to keep an eye on. "Fuco paints with acrylic and powdered mineral pigments on paper, or on cloth on wood. Her gallery of paintings dates back to as early as 1998, yet surprising, the style and quality of works remain consistent. The heroines of Fuco Ueda’s paintings are often on the brink of danger. These beauties are at once victioms and agents. But whether the threats are self-inflicted or not, they make for fierce and beautiful narratives."

ja sam opcinjena! potpuno!!

ovde cu staviti samo one koje su mi se najvise dopale, nazalost, ne mogu da nadjem nazive slika, a i sam sajt fuco ueda je na japanskom!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

i moja omiljena, ovako ja zamisljam savrsenu vezu!

Slika
Korisnikov avatar
By Zonche!
Suvise su mracne za moj ukus...no ove dve su mi se jako dopale

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Stvarno su dobre!

Ali ne odstupa od standardne japanske opcinjesti devojcicama u skolskim uniformama. Ili ismeva tu ocpinjenost...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
@superstar...i onda 'ladno odaberes dve najmracnije! hahahaha

@afka...pa recimo......iako je meni ta, hajd' da nespretno kazem, "sila" odlicno smestena u te devojcice, bez obzira na opste mesto u japanskoj pop kulturi......znas ono, kao sto je uvek devojcica nekako telo koje nosi demona u hororima...

ovo mi je najpriblznije tekstu mojoj interpretaciji - These beauties are at once victioms and agents. But whether the threats are self-inflicted or not, they make for fierce and beautiful narratives.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Slika4.jpg[/IMG]
Slika
Slika

Dobar je, zanimljiv, podseca me malo na Fridu Kalo.. :misli:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
u stvari tek sad vidim taj tvoj komentar...jer sam krenula da napisem da me ta druga koju si odabrala podseca na fridu
Korisnikov avatar
By Val
:misli: Nekako su ove slike "mrachne". Ne...ne nadahnjuje me ova vrsta "umetnosti". Ali bih volela da prodrem u njegov mozak na 5 minuta! :ninja:
Korisnikov avatar
By Sunce
Zanimljive su. Imaju nesto sto me podseca na Dalija.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Drugari, u pitanju je umetnica, a ne umetnik (kol'ko ja skapirah)
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Sunce
Zanimljive su. Imaju nesto sto me podseca na Dalija.
Da, ova i mene dosta podseca na Dalija.
Originally posted by Superstar!

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Na Žirafe u plamenu verovatno...

Meni se neke dopadaju, neke ne. A imam želju da svaku na neki način prepravim, neku ideju da bude slika bude bolja.
Korisnikov avatar
By Hton
Slika
Slika

Slika

Meni se samo ove dve dopadaju. Narocito prva slika. Svidja mi se akcentovanje komplementarnim bojama i gracilnost devojcica.
By ~ Le Saint X ~
Vrlo vrlo zanimljive!

Uticaj Salvador Dalija i Djordja de Kirika je
vise nego evidentan!

I pomalo Rene Magrit...

Ko zna, shvatice

et toq!
:snob:
By mikka
Možda suviše mračno za mene :peace:
Ističe izdužena i vitka ženska tela sa simboličkim odbrambenim (a možda i ofanzivnim) mehanizmom predstavljenim istočnjačkim borilačkim elementima (oštri i izduženi pokreti, baš kao i ženski likovi, kao mačevi, makaze ili igla, ali tu radije ne bih dalje zalazio u frojdovske analize :giggle: ), često suprotstavljena, po mom utisku, nekim nadrealističkim predstavama unutrašnjih demona. Prisutan je pokret, ili bar napeta statika, i bogat kolorit.
:slika:
Korisnikov avatar
By horus.
jako, jako interesantne slike...

narativne, a opet jako konfuzne...

boje su mi najzanimljivije, jer su tako lepe, tako harmonicne...

sa jedne strane je prisutna harmonija boja, a sa druge strane prenosi agresiju kroz naraciju...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!