Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by deckoUpravo tako, po obe stavke:D
I meni se taj film svideo, tacnije, ideja za film je bila super samo mi je krivo sto su u drugoj polovini filma malo ga zeznuli, no, i dalje je ovo jedan od najboljih filmova sa Horrorfesta. A sto se tice glavnog glumca kog igra Mike Vogel =![]()
Originally posted by SunceTo i nije toliko dobar film koliko je dobra gluma Imelde Stonton.
A Veru Drejk nikako da nabavim. Jedan decko cije misljenje jako postujem mi je rekao da je to jos bolji film.
Originally posted by UlixNe znam, ja nisam strucnjak za film, mogu da kazem sta mi se dopada ili ne dopada. "Tajni i lazi" (davno gledao) mi se dopadaju, pa pretpostavljam da mu sledeci filmovi nisu losi (ne gledam samo odlicne i savrsene filmoveOriginally posted by SunceTo i nije toliko dobar film koliko je dobra gluma Imelde Stonton.
A Veru Drejk nikako da nabavim. Jedan decko cije misljenje jako postujem mi je rekao da je to jos bolji film.![]()
Kad kazem "i nije toliko dobar" ne mislim nikako da je los jer se meni dopao. Samo, Imelda je ubedljivo najsvetlija njegova tacka.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!