Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Berserker
Izašao. Upravo skidam. Koristio 2.4, nije bio loš, a za ovaj govore da se radilo na njemu.

Šta vi mislite, kada uporedite Open (2.4 ili 3) sa MSOffice?
Jel ima nekih razlika?
By Kragi
Ima, ali je razlika u "ceni" ogromna :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
neuporedivi su. :) jedno vreme sam se maltretirao (bukvalno) sa OOo i batalio. em je spor, em pola stvari funkcioniše komplikovanije nego što bi trebalo. doduše obavlja osnovne stvari, pa kontam da je ok za one koji moraju da imaju legalan softver, a neće da daju ~300 EUR za MS Office.

btw, ima sve boljih besplatnih Web alternativa. :)
Korisnikov avatar
By Draco
Ja na desku koristim trojku i za sada sam zadovoljna. MS office mi je jedino 03 ok, 07 mi je tesko sranje. Cak i ako sacuvam dokument kao .doc a ne .docx, nije sigurno da ce neko sa starijim office-om moci da ga otvori (iz iskustva). Divna je stvar sto postoje besplatne alternative, ne zbog cene, nego iz principa.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
imaš patch za starije verzije koji omogućava da otvore docx. instalira se automatski čim pokušaš da otvoriš neki 2k7 dokument.

mada ako koristiš OOo formate, tek to nije sigurno da će neko moći da ih otvori.
Korisnikov avatar
By Berserker
Moj buraz ima na VAIO cdu neki Microsoft Work paket... Malo sam ga čačkao...

Jel neko koristio ovo?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!