Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Kragi
Ali on zna da sam ja peder, a i ne shvata me ozbiljno niti me razume :)
Tako da i nije neka hrabrost veruj mi .........
Korisnikov avatar
By m..
Jesam mnogo puta, al sve nesto davno. Sad sebi vise ne dozvoljavam taj luksuz da se zaljubljujem u pogresne ljude.
By Hans
Da, prvo u osnovnoj, pa onda u srednjoj...
Korisnikov avatar
By Dzi
o yes vise x ..ali kako doshlo tako otishlo:rentgen:
By ...Sitnicava...
Zaljubljivala sam se u str8 devojke kada sam bila mlađa...

Nego, baš nešto razmišljam da li bih imala herca da pokušam da smuvam str8 devojku. Ne znam da li su izjave na forumu po tom pitanju prazne priče ili ljudi zaista ne prezaju od toga.

:misli:
By Hans
Originally posted by ...Sitnicava...

Nego, baš nešto razmišljam da li bih imala herca da pokušam da smuvam str8 devojku. Ne znam da li su izjave na forumu po tom pitanju prazne priče ili ljudi zaista ne prezaju od toga.

:misli:
U fazonu, nishta ljudsko mi nije strano... :opacupa:
By Hans
Originally posted by ...Sitnicava...
Što bi reklo da si muvao (uspevao da smuvaš) str8 tipove?
Ne, ali to shto smo radili nije za forum... :federi:
Korisnikov avatar
By Tomek
Jesam jednom, u strejt devojku... Davno bilo...
:obesen:
Korisnikov avatar
By Azdaja
jesam...njoj je bilo 25, a meni 20.... iiii... bile smo u vezi 2godine
Korisnikov avatar
By Dina
Pa kako je to strejt devojka kad ste bile u vezi dve godine? :smeh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
pa BILA je str8, a koliko znam samo sa mnom je imala lez vezu, a i godinama je sama vec- ne bitno...

da, BILA je u to vreme str8 :)
By alexandermagic
Da, četiri puta.
Bili smo i u kratkim vezicama. Radi se o str8 djevojkama. :sweet:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by .L O S T
?!!

jel treba nasiroko da objasnim?:)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by jenny
moze :D

hahaha :spank:

aj' :)

znaci, pre 6 godina sam ugledala prelepu devojku na ulazu jednog kafica...sedela sam sa 2 dragara u "plusu", toliko je bila lepa, da vise nisam mogla da pricam s njima normalno, nego sam je trazila pogledom...

na srecu, pogledi su bili obostrani:D

:nope: posle neka 2-3 dana sam SLUCAJNO saznala da je rodjena sestra od mog nekog poznanika, i SLUCAJNO smo se nasle u istom drustvu, SLUCAJNO razmen. br telefona, a sutra vec izasle....

bila je moja prva prava veza, najlepsa devojka koju sam videla u zivotu, ono sto je ona zelela posle te 2 godine nase veze... ja sad zelim, tad nisam - bila sam klinka...zato smo i pukle, bilo je svega....

javi mi se ponekad, posalje cvece kad je u So i dan danas, naravno da odbijem, jer ipak ne vredi pocinjati opet "ono"...znam da je sama godinama vec, jer je ostala u dobrim odnosima sa mojom sestrom i kumama (izlaze ponekad zajedno...)

eto
:pionir:
Korisnikov avatar
By Azdaja
da, zaboravila sam reci da je pre toga bila str8, a za sve je kriva neka magnetna-manijacka-zivotinjska privlacnost...eto :party:

sta sam sve sad napisala....:budilnik:
Korisnikov avatar
By jenny
i ja sam, naravno . bolje je pitanje da li ima neko ko se nije nikad zaljubio u strejt devojku\ decka..

Ipak, mislim da sam zavrsila sa strejterima za sva vremena :cut:
By _MARKO_
Mogao bih i ja da odgovorim, nadam se da ova tema nije iskljucivo za lez/bi :P :angel: Ovako ja se stalno zaljubljujem u str8 devojke. Ponekad i ostale ali to je retko(bio sam i sa lez i bi). A stvar koja je do jaja jeste sto se te str8 devojke takodje zaljube u mene. Ono sto nije dobro jeste sto te devojke nikad nisu znale da sam ja devojka u stvari. Bio bih sa njima, uzivao, medjutim posle par meseci, najkasnije devojka pozeli da spava samnom. I onda krenem da joj smisljam izgovore, da mi nije dan, da sam lose raspolozen, da mi se spava, njoj postane cudno, krene da proveri sta je u pitanju i sazna.
E onda ja malo nadrljam :burner: Obicno popijem samarcinu, par psovki i dobijem korpu :(
I da na kraju mi kaze da bi volela da nije saznala sta sam.
Cudne su devojke.. mozda ih zato i volim ;) nisam siguran dal neko ima slicna iskustva :P
By Garbo
Moje prvo zaljubljivanje bilo je u str8 devojku. Secam se da je bilo mucno, bolno i da je trajalo dugo, dugo...

I nakon toga nikad ponovo se nisam zaljubila u str8.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
jako mi se svidjala jedna riba u srednjoj za koju i dan danas ne znam da li je strejt.Mislim da nikada necu ni saznati..ali svaki put kada je sretnem ona bulji..i osetim joj pogled..i nije mi svejedno..:smiling:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Meni se desilo dva puta, i oba puta nisam bio ni svestan da sam bio zaljubljen. Bio sam klinac i prosto mi je ta materija bila nepoznata.
Prvi je bio sa 14 godina, jedan dechko iz komshiluka s kojim se nisam neshto preterano druzio, al uvek sam jedva chekao da ga vidim i idem negde sa njim.
Drugi sa recimo 16 godina, caletov prijatelj, koji je od mene stariji 17 godina. :lol: Uzivao sam u njegovom drustvu, ishao sa njim na more, pizdeo sam dok sam ja ostajao u sobi da mu chuvam sina nocu, dok on vara zenu i tako... :) Svega toga uopste nisam bio svestan, niti sam znao sta znaci zaljubiti se, a josh manje da sam derpe. :D
Danas je ipak malo drugachije, takvih stvari nema uopshte. :D
By iWanna
Originally posted by ROYAL
cim mi se neko svidi, mogu da garantujem da je str8, ne moze da omane...
:up:
Originally posted by Mahoney
neprestano se zaljubljujem (mnogo mi se svidjaju) u str8 muskarce. one koji imaju devojku/zenu i koji nikad nisu pomislili, niti imali homoerotskih iskustava. to je moja najveca zivotna tuga.

:jbg:
:up:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!