Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by greek_lover
Prosto bih ga prepustio zaboravu ... sve sto sam za vreme trajanja veze ucinio za njega bih ponishtio, sve veze i svu pomoc koju je dobio od mene (u slucaju da je dobio, naravno) bih mu uskratio, sve moje ljude i prijatelje koji su mu pomagali (u slucaju da jesu) bih "zamolio" da momentalno prekinu svaku vrstu odnosa i komunikacije sa njim, pa ...

Da, negde generalno je vrlo "damski" izdignuti se iznad situacije i biti dostojanstven, ali, nije to osveta, to bih jednostavno nazvao postavljanje na pozicije koje je neko zasluzio.

Ako bi se usput pruzila prilika za kakav dobar trac koji bi ga uzdrmao ili momenat javnog ponizenja, naravno da ga nikad ne bih propustio!
Upravo te zamisljam kako za budoarom namestas klips mindjuse i redjas narukvice na ruke. Ne znam zasto, al vidim tu sliku. Kontam da mi je avatar pripomogao.
Korisnikov avatar
By Hys.
Osveta mi je oduvek bila ispod casti.

Jebe mi se ako nekome to zvuci kao serendanje o moralnoj superiornosti.

Zaista ne mogu sebe ni da zamislim u sitaciji kako se nekome svetim.

Ali mogu veoma lako da se zamislim kako nekome jebem sve po spisku, ili totalno iskljucujem iz zivota.

(imala sam situaciju da mi je jedna osoba prisla 'ladno posle 4 godine i javila se i pitala kako sam, nisam mogla da VERUJEM da ima obraza da to uradi. Rekla sam joj "dobro" i mahnula ispred lica i rekla "cao". posto smo cekale na aerodromu, bile smo prinudjene da budemo jedna pored druge, pa da ja ne bih ispala bas totalno jaje (?????koji sam kreten????) okrenula sam se i rekla joj da pozdravi majku (ne mrem da zaboravim kucno vaspitanje :doh: a i znala sam zenu dugo)
Korisnikov avatar
By *velika bela ajkula*
Ne vidim razlog zasto bi osveta bilo sta promenila s'toga pamtim najbolje jer zivot je isuvise kratak...cemu onda da ga trosimo na bes i osvetu...boli izdaja to dobro znam,ali sve sto te ne ubije cini te jachom!
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by m..
Upravo te zamisljam kako za budoarom namestas klips mindjuse i redjas narukvice na ruke. Ne znam zasto, al vidim tu sliku. Kontam da mi je avatar pripomogao.
Slatka moja, pa to je svakodnevni deo mog zivota, hahaha :lol:

Elem, tema ... jedna je stvar kad partner varanjem povredi drugog partnera. Ravnodushnost i ignorisanje je tu potpuno ispravan metod. Prosto jebao si se sa drugim, jeb'o vam pas mater obojici i tacka.
Medjutim ... kad partner izda i kada ta izdaja postaje nesto sto moze jako da povredi?
Onda kada partner, posle godinu i vishe dana veze da sebi za pravo da se izivljava, psihicki i emotivno, u momentu kada vama ne ide bas najbolje u zivotu.
Da li se, nekome od vas dogodilo da mu partner posle godinu dana veze kaze, ili da do vas dodje da je rekao/la da ste propali, da ste niko i nista i da vas treba sad zajebavati dok se ne bude snashao/la a posle ce da vas shutne kao poslednje govno! :mad:
E meni se svojevremeno dogodilo. I u tom sluchaju, zedj za osvetom prestaje onog momenta kada tu osobu vratite na mesto koje mu pripada. Na dno!!! :freddy:
Korisnikov avatar
By Hys.
A ovo je znaci samo o partnerima?
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Ivana
A ovo je znaci samo o partnerima?
Koliko sam ja shvatio kratki uvodni post, samo o partnerima :)
A i nalazi se u Ljubavi i seksualnosti :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa dobro, mozh malko da se proshiri :D

Uglavnom su me prijatelji zajebali u zivotu, pa zato.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Proshirenje uvek moze :D
Uostalom, neka nas @besna glista instruira ka cemu zeli tema da ide :D
Korisnikov avatar
By emo_haos_
lako je napisati "ne svetim se" i sl., ALI da li je to istina???
mislim jedno je lagati druge ljude, ali, ljudi, ne lazite sebe!

da se pojasnim: neki ljudi se prosipaju recima, kao da reci nemaju znacenje.
m rece ->
Eventualno mogu da se osvetim na taj nacin sto ta osoba za mene istog momenta prestane da postoji. Dakle, ne razmisljam, ne vidim, ne javim se, ne osecam.
postujem to. zaista postujem.
ali jedno je izricati to (da, ne - izreci, vec izricati, vise puta), a drzati se toga je vec druga stvar.
na primer, meni mnogi zameraju sto malo pricam, ali, ljudi, ja to radim iz bojazni, jer za mene je neprihvatljivo da moje reci nemaju tezinu.
i zato mi smeta kad ljudi izjavljuju sve i svasta.

on topic:

"holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned."

:irestmycase:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Dzelajza Rouz

Veće su šanse da bih nekog zgazila u momentu takvog jednog saznanja, ali to je već priča o afektivnom reagovanju. Zgazila, ili se okrenula i posle tiho očajavala u nekom ćošku, dok me ne prođe.

tooo :lol: :flasher: ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by emo_haos_
lako je napisati "ne svetim se" i sl., ALI da li je to istina???
mislim jedno je lagati druge ljude, ali, ljudi, ne lazite sebe!

Da, istina je. I ne lazem sebe (bar ne povodom toga).

I rest my case.
Korisnikov avatar
By TheSimbol
Originally posted by Stripi
iako o osveti razmišljam nikad je ne ostvarim. Ispušem se dok dođe do realizacije.
:up:
Korisnikov avatar
By Besna Glista
... mislim da je moj problem sto sam jako dugo trpeo razne stvari... i sad kad mi se sve skupilo... (ja sam zivi dokaz da je ljubav slepa, gluva i glupa)
kad me je covek doista sjebao (trpeo sam jer sam mislio da su razlozi potpuno druge prirode i imao nemerljivo strpljene, pa i ljubav, priznajem) toliko sam podivljao da zaista ne mislim da treba da dozvolim da neciji sebicni i zli postupci prodju nekaznjeno...
prvo sam mislio da iz svega izadjem i preko svega predjem dostojanstveno, ali me muci to sto neko ko se pokazao kao osoba koja ne zasluzuje ni malo sazaljenja... isto to sazaljenje prema drugima ne oseca...
ja znam da me osveta "per se" nece usreciti... ali...
'Кише је жељно свето Илиње,
а Кнешпоље освете пресвете!'
(zahvaljujem se Skenderu Kulenovicu, boooze gde se njega setih)
Korisnikov avatar
By Besna Glista
tj... postavlja se pitanje da li treba da se izduvam, i da batalim realizaciju... i budem dostojanstven...
ili da ga ipak zgazim kao vasku jer je lik lepo i vrlo strucno otvorio moj grudni kos, izvadio mi srce, izgazio ga i ostavio na sred puta...
moze li moje dostojanstvo biti opravdanje za "nepreduzimanje" bilo cega?
molim da mi se pitanja tipa "zasto si mu to dozvolio" ne postavljaju... ja sam kriv samo "of love in the first degree" (zahvaljujem se Bananarami)!
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Besna Glista
tj... postavlja se pitanje da li treba da se izduvam, i da batalim realizaciju... i budem dostojanstven...
ili da ga ipak zgazim kao vasku jer je lik lepo i vrlo strucno otvorio moj grudni kos, izvadio mi srce, izgazio ga i ostavio na sred puta...
Sad, zavisi koliki je rez na grudnom koshu?
Bez obzira, ako mislis da zasluzuje gazenje, gazi! Bolje tako nego da potiskujes to u sebi i nakon nekog vremena iskalis taj bes na nekoj sasvim trecoj osobi
Nadam se da imas dobar plan! :lol:
Korisnikov avatar
By Darling
U zivotu se nikome nisam osvetila, niti cu! Svima se vrati samo i to sa kamatom, tako da apsolutno nema potrebe za smaranjem mozga i trosenjem energije na osvetu!
Korisnikov avatar
By WakeMeUpInside
nisam pristalica oswete....ali..ako bi me neko bas powredio ne znam sta bih uradila...nije mi se tako nesto jos desilo..i nadam se da nece... :)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Darling
U zivotu se nikome nisam osvetila, niti cu! Svima se vrati samo i to sa kamatom, tako da apsolutno nema potrebe za smaranjem mozga i trosenjem energije na osvetu!
da, karma cesto sama uradi stvar.
Korisnikov avatar
By .L O S T
osveta je shit. sto da gubis vreme na neku osvetu, prosto nastavis svoj zivot i to je to......
ne razumem:happy:
By жњ
Ne svetim se... totalno sam neosvetoljubiva (koja sklepanica... :lol: )

Svako ima punu slobodu da me napusti kada mu vise nije lepo, kao sto i ja imam pravo da odem kada meni veza predje u torturu. To zna boleti kao djavo, ali... da li je to izdaja? Ne bih rekla...

Freedom is everything, love is all the rest.

[size=-3]Zato se u vezama ne treba opustati, nego zavoditi partnera iznova, iznova i iznova....[/size]
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by жњ

[size=-3]Zato se u vezama ne treba opustati, nego zavoditi partnera iznova, iznova i iznova....[/size]

ova mala slova su tako upravu....:drama:
Korisnikov avatar
By Besna Glista
update na temu...

prepustio sam skotu da sam bira kaznu... i zivi u strahu...

i znate sta... kad nekoga saterate u cosak, kad mu vratite u 5 minuta sve ono sto je on vama radio dugo vremena ... OSECAJ JE DIVAN...

mozda sam ja zaista manje vredan od drugih
mozda zaista nemam izgradjeno dostojanstvo, samopostovanje... sta god vec... pa da dignute glave odem
ne... nista od toga... nisam mogao da pokupim poslednje ostatke svoje licnosti...
ILI SAM SAMO ISKREN???

moja ljubav ostaje... da... ja njega i dalje ludo volim... ali... pa... sad je kasno... to sto je dobio, dobio je jer me nije ispostovao "na kraju balade"... zasto bih ja postovao njega?
Korisnikov avatar
By Wight
Da se svetim? Kome? Samoj sebi sto kreten nisam primecivala sitnice, pratila znakove ili se jednostavno zaljubila? Smesno. No thanks. Odrasla sam.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..
Eventualno mogu da se osvetim na taj nacin sto ta osoba za mene istog momenta prestane da postoji. Dakle, ne razmisljam, ne vidim, ne javim se, ne osecam. Nista - vruc vazduh. Mislim ako se vec pokaze da neko ne ume da ceni tvoje prisustvo u svom zivotu, zasto onda biti prisutan?
Simply as that!
Korisnikov avatar
By Val

moja ljubav ostaje... da... ja njega i dalje ludo volim... ali... pa... sad je kasno... to sto je dobio, dobio je jer me nije ispostovao "na kraju balade"... zasto bih ja postovao njega?
Da, ali poshtovanje ne dolazi ili odlazi tek tako! :nope:

Ljubav je naravno tvoj osecjaj, koji ponekad biva toliko gazhen da prosto zamresh. Postajesh ravnodushan prema toj osobi. Ali poshtujem svako bicje do kraja, pa i preko toga. Takodje poshtujem i sebe, te odem!

Zashto se svetiti drugima za osobnu slepost? :shrug:
Korisnikov avatar
By Val
molim da mi se pitanja tipa "zasto si mu to dozvolio" ne postavljaju... ja sam kriv samo "of love in the first degree" (zahvaljujem se Bananarami)!

Svi mi ponekad pomerimo svoje granice, kada je ljubav u pitanju. Ali, ako sami dozvolimo da nas namagarche, zashto se ne "svetiti" sebi samom? :) Zar su drugi krivi shto smo mi slepi? Nisu!

I koliko god ti bilo teshko, vremenom cje procji. Kada zaista postanesh ravnodushan, nasmejesh se samom sebi, necjesh imati zhelju za osvetom. Sve ostalo je povredjeni ego. Al´ brate, sami smo se povredili. :potapsava:
Korisnikov avatar
By Myto
Originally posted by the1whowished
Kako da postanem ravnodusna namecuci sebi ravnodusnost?
:up:
Korisnikov avatar
By .L O S T
bilo je x slicnih tema ovde... i opet - ne isplati se gubiti vreme na osvetu...produzi dalje...ne budi full time tetka....
Korisnikov avatar
By stefan19
Jesam, i osvetio bih se (kao sto vec i jesam bivsem kada me je zajebao).

Elem, bili smo u vezi god dana, i on se preselio u Englesku da radi. A ja sam trebao eventualno da se preselim sa njim nakon 5 meseci. Uhvatio sam ga da me je prevario, postavio profil na internetu a sve je kao ok. I poceo da mi se izvinjava i bla bla... (to mu je bio drugi put btw).
E posto sam vec tu bio povredjen i odlucio da raskinem, reshio sam i da mu se osvetim za sav bol.
Posto sam nakon posete srbije trebao da dodjem da njega posetim u Englesku na 15 dana, folirao sam da je sve ok i da sam mu oprostio. To jutro kada sam 'sletao na aerodrom', pustio sam ga da vozi sve do londona i da me ceka na aerodromu. posto se vec bio unervozio i poslao 5 poruka 'gde sam' i zvao. Tek sam mu onda iz Washingtona poslao poruku 'E, nadam se da ti je sada jasno kako se oseca onaj ko je povredjen. Ja i ti smo zavrsili, mozes da vozis nazad za southampton, jer sam ja sa novim deckom u Washingtonu. Good bye".

To mi je ujedno bila i najsladja osveta u zivotu. Ne volim da se svetim, ali znam to veoma dobro da uradim kada me neko izneveri i povredi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!