Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: EnRage, Moderators
Originally posted by DeleteJes vala, demokratija, za to smo se borili, da svako moze da otvori temu kada "odlazi" sa foruma i onda ostane jos par mes. na tom istom forumu objasnjavajuci zasto odlazi sa istog!Originally posted by ZwezdicaMa neka, nek` otvaraju svi koji zele...Ali samo je jedna A777, njene oprostajne teme se ne zaboravljaju lako
Jaoj, hoce li SVAKO ko bude "odlazio" sa foruma, pa se vracao posle 7 dana da pravi ove "oprostajne" teme???![]()
![]()
Originally posted by SimorKoja si ti kraljica! HIT!
Ova tema me je podsetila na moje sinoćno zezanje kakva je bila Sara Pejlin kada je bila devojka, i onda je moja prijateljica nju zamislila kao neku koja je sa svojim drugaricama mrzela sve one devojke koje bi (školska) zajednica označila kao otpadnike i lepila im žvake u kosu.
E, meni tako izgleda ova tema - Vel boya smo označili kao nekoga ko nema gotovo nikakvu podršku na forumu, uglavnom raspravlja u afektu, svi ga napadaju i ismevaju i kada odluči da uzvrati, slažem se neprimereno, onda ćemo da upadnemo u drama queen efekat. Hej, pa nismo navikli da nam Vel boy poručuje da pušimo kurac; mi smo navikli da smo mi ti koji ćemo njega da napušavamo.
Kada BigBadBear ide po forumu i najgrublje vređa određene forumaše, pa ga banuju, Angra otvori temu gde roni suze pitajući se zašto je BBB napadnut, a onda dungoll Angru nazove "grčkom kujom" i gle - BBB ekipa više ne odgovara, nego se otvaraju teme gde se isti hrane košer govnima. Dok je Vel boy bio "aseksualni izbeglica", onda je to bilo, prosto, simpatično.
A Vel boy - pa ima li mete koju nije lakše opljunuti a da se ne ugrozi svoj virtuelni status? Samo pogledajte krvožednu Manon, koja konačno može da briljira - otvori temu o Bori Čorbi i njegovoj rasističkoj pesmi posvećenoj Obami, većina forumaša i forumašica odreaguje negativno i ona se mudro ne upušta u dalju raspravu. Međutim, orlušina ovde namirisala krv i onda se onako provincijalno i malograđanski "pristojno" pridružuju hajci na Vel boya jer je tu na sigurnom terenu - svi će je podržati protiv onoga koji inače podržava na DiP temama. (Znate, Manon je kao one fine gospoje koje se zgražavaju nad devojkama koje probuše nos minđušom, pa se onda u bundama, zbog kojih su izginule mnoge jadne životinje, rečnikom trećerazrednih spisateljica upitavaju nad nestalom pristojnošću pozapadnjačenog sveta.)
Zašto treba braniti Vel boya? Zato što ima kvalitet koji neki drugi nemaju - recimo, dok je Manon oličenje antisemitizma, ksenofobije i rasizma na ovom forumu, Vel boy to nije. On uz svo nezgrapno i na momente groteskno postovanje, pokazuje jedan sistem vrednosti koji je ovde preko potreban.
Da li ga branim što je opsovao nekome majku? Ne, daleko bilo. Ali ni prvi ni poslednji. Srpski diskurs je uostalom diskurs jebanja majki. Na žalost.
A da li će AngraMaina da nedostaje na forumu? Apsolutno. AngraMaina je čovek koji nesumnjivo pleni svojim obrazovanjem i svojim stavom, koji je u onoj političkoj dimenziji različit od mog, ali jeste čovek prema kome ja i privatno imam stav krajnjeg poštovanja. A onima na forumu kojima je stalo do AngraMaine, pričaće o njemu a ne o Vel boyu. Onako kako je to krajnje korektno i iskreno uradila Delete. Ili mikka.
Originally posted by Vel boyDaleko od toga da je ishta mene uchinilo nesrecnim. Ja sam svoj stav o tebi izneo, i i dalje stojim iza njega, s punim pravom i bez obzira na svrhu teme, a masa forumasha sa kojima si uspeo da se potkachish, koliko vidim, samo ga josh vishe uchvrshcuje. Od trenutka kada si me bez povoda izvredjao, za mene si ti ZLO, i kao takav cesh i ostati.
Sve se je josh bolje iskristalisalo i drago mi je zbog toga, na nesrecu nekih (poput gorilice itd..) shto je ova tema zapravo, uz to shto je autorov autogol, meni samo olakshala da iznesem OPET o chemu se zapravo radilo te da dobijem josh bolji uvid u to ko je kakav ovde.
Originally posted by REIJa sam čitao priču koju je napisao Ernest Thompson Seton 1927 na istu ovu temu...
![]()
Originally posted by AngraMaina
..... dok se ova mentalna gnjida guzi i pametuje, s praznim floskulama politicke korektnosti na koje valjda jos moze da trza samo mlada, lepa simorena -- u starom dobrom maniru fundamentalista, jer je, naravno, politicki korektni brat uvek nekako u pravu (pritom ne uvidjajuci, ili ne zeleci da uvidi, da je to isti onaj mentalni mehanizam koji, za neke druge, cini ratnog zlocinca manje zlocincem, samo ako je "nas").....
Originally posted by AngraMainaali ovo nije mesto za tu vrstu dokazivanja.pa smo uskraceni josh jednog otkrovenja, naime koje je to mesto za bash "tu vrstu dokazivanja". ......
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!