Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Ajme ta boranija i ova tema me setila na grozomorne postove o "krmenadlama" iz teme o klistiranju (poenta je u koriscenju eufemizma (?) "krmenadla" za kaku )

:bacapeglu:
Korisnikov avatar
By m..
auh, joj. mislila sam na osijek i baranju, al ajde. bezmo odavde do nismo zakrmenadlile topic.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
bas vas citam i kapiram kako ste sada u stvari ilustrovale pravi odnos devojka prema analnom seksu....hahahahaahha....posle dva posta se prica o necemu poooooootpuno drugom
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa sto se mene tice to ti je mrka kapa, kao da recimo ja sada pricam o palacinkama sa cokoladom i kako ih mnogo volim, al' cu skrenuti nesvesno temu na neku low carb klopu ili stanje u Izraelu, jerbo mogu samo da mastam o njima, ili ih imam posle mnogo truda (tu mislim na dijetu, tamo na misice i lubrikante)

I don't make much sense today, bear with me.
Korisnikov avatar
By m..
ajme, pa zene i offtopic, to je definicija. uostalom mislim da nisam imala analni sex bar 2 ipo godine, zene nisu bile neki fanovi, a ja nism nesto insistirala (mrzim da insistiram bilo sta, predlozim, pa vdim jel oce ili nece i tu se zaustavim, mislim nakon sto predlozim 125 puta :D )
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
(mrzim da insistiram bilo sta, predlozim, pa vdim jel oce ili nece i tu se zaustavim, mislim nakon sto predlozim 125 puta :D )
Vrlo ozbiljno moram da konstatujem da je ovo manje vise definicija velikog dela mog prsonalitija. Shame on me :kesa: (mislim na to predlaganje od sto puta)

A nekad ne smaram dugo, dugo, pa smorim onako DEBELO, moze to i u suze da ode (ako je pms)

A najgore je kad se nadurim. Ko dete. Stim sto njemu/njoj ne daju bone, a meni ne daju dupe.
:vezan:
Korisnikov avatar
By m..
hahaha, da. meni e pre problem sto meni ne daju njima u dupe, al jbg, ja sam takva, ja hocu hocu da kolonizujem svaki inch necijeg tela :D
ne znam, od tog smaranja cesto ne mora da bude nista. to ti je ono kao kad ti hoces sex da hoces da poludis,a pratneru uopste niej do toga, pa ga ubedis nekako namolis i odna bude sranje, psoel nekog vremena ne gnjavis vise.
Korisnikov avatar
By m..
jbt jel ima jedna rec ovde koju nisam permutovala?
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
jbt jel ima jedna rec ovde koju nisam permutovala?
Hm....ima, poneka. :smeh: Al' to je draz tvoga pisanija :kiss:

Ja sam shvatila da su ljudi mnogo prijemchljiviji za ponovno probanje necega ako su malko alkoholizirani, pa sad imam sneaky napade :D
Korisnikov avatar
By m..
hahaha, da. s tim da uglavnom pijemo zajedno, mislim zene i ja. a moj libido je obrnuto proporcionalan kolicini popijenog pica (sto vise pijem manje mi se jebe, znam da to obicno kod ljudi ide obratno), posle -5 piva sam impotentna, a i libido peakovi su mi izmedju 10 prepodne i 4 popodne, hocu da poludim, svi to hoce da rade uglanom uvece kad ja hocu da spavam :( mada ni uvecetu nista ne fali u sustini, samo bude malo posno.
Korisnikov avatar
By Hys.
Vish moja zena voli to od 10 popodne do 4, 5, tada je orna i puna snage, ne smeta, ali ja sam nekako najludja posle 11, 12, nocu, tada kao da mi se otvaraju vrata Hada :love: Pa, tako, nadje se kompromis.

A sto se tice alkohola, APSOLUTNO mi deluje stimulisuce na libido, a verujem i zeni, donekle (primetila sam da razlicito reaguje na razlicita pica :lukavi: )
Korisnikov avatar
By m..
meni do 2. case da, a onda sunovrat. kompromis za mene je 8 uvece, nakon sto se odspava posle posla :D

jbt kako te dan ne izmori do te mere da ti nije do jos fizicke aktivnosti? ja ne kontam, ako ne otkunjam popodne, pa ja ne mogu uvece ni fioke da tvaram a kamoli da mi se sexa, well osim ako se radi o ONS-u pa me raspali adrenalin, ili ako me neko zavede :D inace sam po sebi spava.
Korisnikov avatar
By Hys.
Tako sto imam insomniu, hronicno, od malena, a kazu cika doktori da je insomnia bas to da kad ti se i spava, da su ti raspaljeni centri za budnost. Pa je nekad ta insomnia jaca, nekad slabija, al' oduvek sam bila nocna ptica. Najteze je bilo kad sam isla u skolicu, ustajanje u 7 ujutru, a ne mogu da zakuntam pre 1, ama nema sanse.

(i mi tako zabodemo oko 7, 8 :giggle: )
Korisnikov avatar
By m..
ajme, sad vc zamsiljam nalog na gay romeu: imam veliki libido koji je u jeku oko 2 popodne, trazim kompatibilnog, rofl. meni je najgore kad se tako sama od sebe napalim na poslu, muke zive.
Korisnikov avatar
By Hys.
Meni treba neki forumski lekar da mi pojasni kako to funkcionise sa misicem, jer meni izgleda nist ne pomaze.
Jer moze zaista da bude slucaj da imam manje elastican misic :smirk: :retard: ?
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
da primim - ne mogu, jbg, life's a bitch

da pruzim - mogu, rado, ali nikada ne insistiram

i nema niceg gadnog u tome, pa me malo cude neki komentari...
Korisnikov avatar
By zbunjena
probala sa muskarcem..i nije nesto...za ostalo ne znam :D
Korisnikov avatar
By Divlja
Ako partnerku moras da pitas da to radite, 'bes taj analni sex, to nije to... To vise lici ne pregled kod cika doktora koji ti kaze :'' opusti se zlato, sad ce cika doktor da ti zavuce nesto u anal, nece da te boli''... Ili se desi spontano, ili lici na isterivanje djavola treci deo- hororcinu u kojoj pametna i fina zena k'o ja ne ucestvuje. :pop:
Ne bi da uterujem i isterujem nikom nista na silu- a to isto i ne primam...:egzorcist:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by the1whowished
Prija mi senzacija. Prija mi osecaj kada je prst unutra ali nepomican. Ne znam kako bih se ponasala da krene da se pokrece. :lol:

Potrchala u WC? :nerd:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..
Uostalom, nema stvari na zenskom telu koja meni moze biti gadna, kad zensko telo i jeste skup mojih fetisa. A da se meni radi moze svasta, ne secams e da nekad nesto nisam htela bar da probam.

Vala, POTPISUJEM od rechi do rechi! :hail:

Shto s´ tiche "zapisa", volEm. Al´ ne uvek. Zavisi od napaljenosti, situacije, "uloge"... Anal-plug ili prst...za sada. Sve ostalo ne staje (ovde sam bila prinudjena pripazit´ da m´ se ne i staje ne spoje, pa da ne daj Bozh´ dodjete do pogreshnog zakljuchka!) !

Sem kavijara ne postoji stvar na koju necju pristati. :sunce:

Imam zhelju da me uzme strapom, al´ mishicj necje da je pusti, pa to ti je. :(
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Ivana
Meni treba neki forumski lekar da mi pojasni kako to funkcionise sa misicem, jer meni izgleda nist ne pomaze.

Medicinski nijesam vrezirana, al´ iz iskustva...kontam da nije do mishicja, no do puke opushtenosti. Pokushaj da masturbirash dok ona pokushava analno da t´ "razdevichi". Ili...pokushajte sa double-penetration. Meni "pomoglo".

Negoooooo Galateja srce, sad se setih mojih rechi upucjenih tebi pre par godina. :giggle: Je l´ vi´sh da te ipak "istrazhivanje" poteralo. ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Val
Originally posted by Ivana

Medicinski nijesam vrezirana, al´ iz iskustva...kontam da nije do mishicja, no do puke opushtenosti. Pokushaj da masturbirash dok ona pokushava analno da t´ "razdevichi". Ili...pokushajte sa double-penetration. Meni "pomoglo".

Negoooooo Galateja srce, sad se setih mojih rechi upucjenih tebi pre par godina. :giggle: Je l´ vi´sh da te ipak "istrazhivanje" poteralo. ;)
Ma zeno sve se probalo :smeh: To su godine i godineeeeee.....Samo jedna poza je eventualno, ponekad, jedva moguca :sigh:
Korisnikov avatar
By m..
pa, mhm, onda nadji nekog sa malim malim mikronskim rpstom, :D
salim se. jbg, ako lubrikant + mali prst nece, onda ne znam...
Korisnikov avatar
By Val
Joj, onda ne znam ni ja... :sigh:
Korisnikov avatar
By Hys.
oce mali prst u toj pozi, ali ja sam oduvek bila zena sa velikim ambicijama :cvetduga:
Korisnikov avatar
By m..
razumem skroz, tako ja imam neke neostvarene ambicije sa jednim drugim otvorom, al sta cu, anatomija nece :D
Korisnikov avatar
By Dinjolina
Pihpih......ajde prsti,jedan mozda,ali vise od toga!
Gospode!Ne,ne,ne....Ne.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!