Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

B92
Miladin Kovačević, kome se u Beogradu sudi jer je u SAD, gde studira, naneo teške telesne povrede kolegi, pojavio se danas u Skupštini Srbije u pratnji radikala.
Miladin Kovačević, koji je optužen za prebijanje kolege Brajana Štajnhauera u studentskom klubu u SAD, a zatim i za falsifikovanje pasoša, došao je danas u Skupštinu Srbije sa poslanicima Srpske radikalne stranke. On je rekao da je parlament posetio kao građanin Srbije, na poziv prijatelja koji su bili na njegovoj strani.

Miladin Kovačević odlučio je, kako kaže, da dođe u parlament Srbije da bi video kako funkcioniše država.

U pratnji poslanika radikala prvo se uputio u skupštinski restoran.

Kovačević je rekao da je parlament posetio "na poziv prijatelja koji su bili na njegovoj strani", i kao građanin Srbije.

Upitan da li je u Skupštinu došao na poziv prijatelja iz SRS-a, on je kazao da je imao i podršku Demokratske stranke na lokalnom nivou i da je "nebitno" ko ga je pozvao da dođe u parlament.

Predsednica Skupštine Slavica Đukić-Dejanović i ne zna da se Kovačević šeta Skupštinom, ali kaže da svi građani Srbije imaju pravo da dođu u parlament.

"Formalno-pravno, očigledno je da nema tih smetnji ili ja ne znam da postoje. Svi građani, pa i oni koji se nalaze iza rešetaka su građani ove zemlje. Bitno je da se zakon mora primeniti na sve i da niko nije van zakona", kazala je predsednica Skupštine.

Kako je pojavljanje Kovačevića najviše uznemirilo novinare, obezbeđenje ga je zamolilo da se medijima obrati ispred zgrade parlamenta.

Kovačevič kaže da se u Ameriku ne vraća i da se u svojoj zemlji oseća vrlo bezbedno.

"Kao građanin Srbije imam pravo da imam uvid u sve, kao i ostali građani, i samo koristim te pogodnosti. Pošto se osećam sigurno u svojoj zemlji, došao sam da vidim kako funkcioniše", rekao je Kovačević.

"Ne znam zašto se stvara ovolika pompa, došao sam da zahvalim svima onima koji su pružali podršku meni, mojoj porodici i mojim prijateljima u svemu što se događalo poslednjih godinu dana", rekao je on.

Dodao je da je zadovoljan načinom na koji su mediji u Srbiji izveštavali o njegovom slučaju.

"Kada se sagledaju činjenice, bez nekih konotacija iz nekih drugih medija, stekne se realna slika", naveo je Kovačević.

Kovačeviću se sudi za nanošenje teških telesnih povreda američkom državljaninu Brajanu Štajnhaueru i zbog podstrekavanja na zloupotrebu službenog položaja i falsifikovanje isprave.

Za Kovačevićem je izdata međunarodna poternica Interpola, jer ga traže američke vlasti.
:smeh:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Haj``mo, ljudi, onda svi u Skupstinu i pravac u skupstinski restoran !
:curka: :vegi: :njami:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Daliborka
B92

Miladin Kovačević odlučio je, kako kaže, da dođe u parlament Srbije da bi video kako funkcioniše država.

Bolje da pise "]Miladin Kovačević odlučio je, kako kaže, da dođe u parlament Srbije da bi pokazao kako funkcioniše država.
By Ulix
Originally posted by A.F.K.A.OB
B92

Bolje da pise "]Miladin Kovačević odlučio je, kako kaže, da dođe u parlament Srbije da bi pokazao kako funkcioniše država.
[vel boy mode on] U potpunosti podrzavam ovaj post.[vel boy mode off]
Korisnikov avatar
By Dirrty
Seljanija... na lomacu to treba.

:sesir:
By Sixto
Pa ako mogu neki koji su tamo poslanici na sisi poreskih obveznika sto ne bi mogao i on!
Kad pogledam koga porezom hranim, ko ga jebe, jedan manje vise, svejedno!
Korisnikov avatar
By Sunce
Skup je to cirkus, a i nisu neke predstave. Umeli su oni to bolje. Bar da se setao go, da covek ima sta da vidi. :jbg:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Sunce
Skup je to cirkus, a i nisu neke predstave. Umeli su oni to bolje. Bar da se setao go, da covek ima sta da vidi. :jbg:
Pa ja svaki put čitam ovaj naslov "Miladin Kovacevic se danas setao go po Skupstini Srbije"
By жњ
Ajmo da setamo... i ja bih da vidim kako funkcionise drzava.

...a cula sam i da imaju odlican restoran, a klopa skoro dzabe :mljac:

Ustvari, to i nije tako lose... Ameri su tek izglasali novog predsednika. Evo odlicne sanse da mu skrenemo paznju na nas, zajedno sa gnevom americke javnosti :sweet:

Dugo nam nisu lupili neke sankcije :hekla:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Ulix
Originally posted by A.F.K.A.OB
B92

[vel boy mode on] U potpunosti podrzavam ovaj post.[vel boy mode off]
zabavnije je kada se drzish fencysmurf mode on-ova. :mirnatetko: jer nemoj i s tobom da pochnem angra(y)-in proces. :skorpija:

OT, neshto novo....pih.....
Korisnikov avatar
By Mars
Nas su vodali po raznim ustanovama (da vidimo kako to "funkcioniše država", ha!), pa i u oba parlamenta, u to vreme. U okviru predmeta Ustav i prava gradjana. Neka do te mere anemično bezimena profesorka da smo je zvali prosto USTAVIČARKA...

Elem...Miladin Kovačević...Zvezda u usponu, znači.

Baš mu je ime, onako...electable. Prvo, recimo, gradski sekretar za omladinu i sport, pa pomoćnik ministra sporta, ministar, predsednik SOK-a (valjda se tako zove sada, a? Nije JOK?) ... i na kraju u drugom krugu pobeđuje večitog gubitnika DIVCA na republičkim predsedničkim izborima.

Obama, na kraju svog drugog mandata, dolazi na INAUGURACIJU u Dvor i uz prve taktove himne Bože, pravde nekontrolisano počinje da rida (ne razume reči ali ih naravno OSEĆA), pada na kolena i moli Miladina za oproštaj u ime američkog naroda...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
danas je Brakus pozivao ljude da mu se jave i daju razlog zbog čega bi trebalo da se i oni prošetaju skupštinom. :lol:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Danas sam na vestima chula da je jedna devojka htela da udje u skupshtinu i naravno da je na ulazu bila zaustavljena. Kao morash da dobijesh poziv nekog chlana... :giggle:

:flasher:
Korisnikov avatar
By *deni*
Rekli su joj da mora da saceka nekog poslanika da je uvede.
Korektno.
Miladina su uveli poslanici SRS-a, znaci dovoljno je da poznajemo nekog narodnog delegata i onda i mi mozemo da krenemo u setnju parlamentom.
Ja bih to rado ucinio, najvise zbog zelje da izrazim svoje simpatije i poljubim ruku Slavici Djukic Dejanovic i zamolim je da se slikamo zajedno za uspomenu i dugo secanje.
:love:
Korisnikov avatar
By Mars
Hm...kog bi ja.

Gde je sad onaj...bivši Vukov...
VLAJKO SENIĆ! On ako je tamo, voleo bih da se upoznamo...

Korisnikov avatar
By *deni*
A zamisli, Mars, da umesto sadasnjeg sastava, u skupstini sede clanovi ovog Foruma - ti, ja, Status, Vel boy, Angra, mili, bananica, blenta .....

Gradjani Srbije misle da su sve videli, ali bi tek tad shvatili pravo znacenje reci cirkus i opstrukcija.
:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
A što da ne. Moliću lepo.

Ček da vidim...ovaj sastav. Pa, bile bi tu neke koalicije. Sa Statusom suprotna strana političkog i svakog drugog spektra, naravno...

Angra polude nešto ove sezone, samo čekam samnom da počne da se svađa tako da za njega ne znam...

Može. Samo bi ja odma u parlament - mrzi me da se cimam sa bazom.
Korisnikov avatar
By Mars
Ajde nam, Deni, raspodeli resorna ministarstva!
Sa sve SEKRETARICAMA i ŠOFERIMA, da bude zanimljivije.
Korisnikov avatar
By *deni*
Auf, sad si mi zadao domaci zadatak.
Treba mi vremena za to, moram da prelistam najzanimljivije diskusije novijeg datuma, da bih dobio nadahnuce.
:cheer:
Korisnikov avatar
By Mars
Jasno. Nisam ni očekivao da to uradiš, tako...neozbiljno.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Mars

Elem...Miladin Kovačević...Zvezda u usponu, znači.

Baš mu je ime, onako...electable. Prvo, recimo, gradski sekretar za omladinu i sport, pa pomoćnik ministra sporta, ministar, predsednik SOK-a (valjda se tako zove sada, a? Nije JOK?) ... i na kraju u drugom krugu pobeđuje večitog gubitnika DIVCA na republičkim predsedničkim izborima.....
Ne bi me cudilo da se takav scenario upravo i desi u praksi.
Srbija je ovo.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
@mars: ma nije, nisam jos poludeo, samo sam se malo valjao po blatu, kazu dobro je kao prevencija protiv reume. ne volem da mi se psuju clanovi porodice, pa to ti je.

elem sta smo ono pricali? a, da, miladin kovacevic. pa moram da primetim da se jako ugojio. mislim ima on teoretski pravo da ide gde hoce ali ipak mi je ipak malo bljak.

a za parlament, naravno - stranka jogi letaca :cheer:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Pa naravno da se ugojio, kad odmah sa vrata skupstinskog zdanja ide pravo u restoran, umesto da je uzeo Poslovnik da ga malo izuci i prostudira, kad vec zeli da vidi kako drzava funkcionise.

''

:njami:
By Sixto
Ne bi silazio s njega tri dana...
Korisnikov avatar
By *deni*
".... Ostra polemika poslanika o Kovacevicevoj poseti parlamentu , obelezila je jucerasnju raspravu u Skupstini. Dok su jedni tvrdili da je poseta narusila dostojanstvo parlamenta, radikali su tvrdili da niko ne moze da zabrani dolazak gradjana.

- Sutra cete dovesti Ratka Mladica u Skupstinu. Vi branite nasilje... Vi ste antipatriote, brukate zemlju - porucila je poslanica LDP - a Vesna Pesic za skupstinskom govornicom... " ( BLIC )

Korisnikov avatar
By *deni*
- Tvrdimo da na Kovacevica, Mladica i svakog gradjanina koji nije pravnosnazno osudjen za neko krivicno delo, mora da se primenjuje Ustav i da se postuju osnovna ljudska prava - izjavila je poslanica SRS Vjerica Radeta.

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!