Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Šta Vuk Jeremić radi na zasedanju Svetog arhijerejskog sinoda SPC?

Mazi se sa Filaretom, sve praveći se maloletan da bi ga ovaj pipkao
8
32%
Očekuje drugi povratak vladike Nikolaja Velimirovića
2
8%
Iščitava crkvene zakone da bi braći iz Irana predložio nove vidove kažnjavanja njihovih građana
1
4%
Pregovara da Boris Tadić bude novi patrijarh SPC
6
24%
Bacaka se po Patrijaršiji od sreće jer je pitanje Kosova stavljeno pred Međunarodni sud pravde
2
8%
To nije Vuk Jeremić. To je Ljiljana Smajlović koja se prerušila u Jeremića i lobira međ' vladikama da postane ambasadorka u Kanadi
6
24%
Korisnikov avatar
By Dirrty
Iako nisam upucen u tu pricu, glasah za opciju 1.

Deluje najrealnije, morate priznati!
Korisnikov avatar
By IriS
ja protestujem što anketa nema opciju za multiplo glasanje :durenje:

lm, zamislila sam Jeremića kako se bacaka od sreće po Patrijaršiji :lol:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Čista četvorka. (nešto kao pomirenje, isti stavovi, programi, gas, svemir, fijat...)
Korisnikov avatar
By Tot
Meni ono na slici liči na Nju.

Slika
By Sixto
Zar on ne bi smeo imati pristupa zasedanju?
Korisnikov avatar
By neny
simore dragi cudi me sto tvoj topic nije jos uvek obrisan.mislio sam da su boris putin i njegova kamarila i ovde zasticena vrsta ciji se postpupci ne smeju dovoditi u pitanje,zasto?jer su uvek ispravni i uvek u ime nacionalnih interesa!

e kad vidim ovaj narod "pametni" na sta pada, darvinova teorija mi postane potpuno jasna.
By Simor
Nema, nenny, vajkanja, nego odgovaraj na ovu zagonetku vrednu jednog Umberta Eka!
Korisnikov avatar
By neny
znas kako simi po meni sve ,ali kad vec mora da se glasa ,ja mislim da je najvise u pitanju razmena metoda kaznjavanja sa iranom ,bas skoro izadje u blicu jedan interesantan clancic pa nije zgoreg da se procita :http://www.blic.rs/temadana.php?id=74763
Korisnikov avatar
By dungoll
ja bih rekao da radi sledeće :

pravi budalom sve nepravoslavne vernike i ateiste, koji imaju njega za ministra. to radi.

a ja bih uradio :

ubio sve :

crkva je zlo.

ukinuti.

krvlju.
By J...
7. Saginje se prema mestu gde mu je zastao pogled.
Korisnikov avatar
By Burak
Šta ova tema koja javno ismijava, vrijedja i ponizava SPC i sve vjernike radi u DiP? Ovo mi je, s obzirom na smijer teme, vise za Tracaru ili Opustenciju..
Korisnikov avatar
By Vel boy
a ne bi to isto tako pandanski rekao za temu o Zadru, go figure.... :novine:
By Simor
Originally posted by burak-BL
bla bla bla ... javno ismijava, vrijedja i ponizava ... sve vjernike ... bla bla bla
Da se razumemo oko jedne stvari: nikada nisam vređao vernike, kao što nikada nisam vređao pripadnike bilo kog naroda. Š'o bi rekli pop psihoanalitičari: nemo' da se projektuješ.

To čisto da bih napravio razliku između sebe i vas nacionalista i inih pripadnika egzotičnih sistema vrednosti koji za sobom seju smrt, jer je vama kritika nesimpatične ideologije ili političke prakse zaista razlog da mrzite pripadnike nekog naroda ili neke druge društvene grupe. Znači, nije ovo pravdanje, nego mi gadno da budem u grupi sa onima čije predpolitičko "mišljenje" prezirem.

A sada da se vratimo glasanju. Još uvek nije postignut konsenzus šta ministar inostranih poslova Vlade Borisa Tadića radi na zasedanju Svetog arhijerejskog sinoda SPC.

Things are getting strange, I'm starting to worry! This could be a case for Mulder and Scully!
Korisnikov avatar
By m..
Osim sto pokazuje da smo samo deklarativno sekularna drzava, bavi se aktivnoscu navedenom pod opcijom 1.

Ja imam srecu da sam se samobanovala od pracenja dnevne politike (u nekom momentu sam krenula da somatizujem, Velja I. na ekranu a shake se skupljaju u pesnice i vilene okolo) pa vise nemam nikakvih dusevnih tegoba. Meni to sve iz moje perspektive deluje kao gomila svinja koje se valjaju u kaljuzi, i toliko prepletene da ih vise ne razlikujes, a jos manje ima veze koja trenutno trlja dupe o kamen.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!