Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by A.F.K.A.OB
Zanima me da li je moguce da se gay/bi decko zaljubi u nekoga ko je str8?
Moguce je...evo ja jedna se zaljubila u njih jedno od oka 738 :love:
Korisnikov avatar
By unic0rn
samo jednom ozbiljno, to je bio totalni sjeb za zdrav razum, nadam se nikad vise da se nece ponoviti.
Korisnikov avatar
By unic0rn
samo jednom ozbiljno, to je bio totalni sjeb za zdrav razum, nadam se nikad vise da se nece ponoviti.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Cesto i uglavnom se zaljubim u str8 ribe...aj to je ok...al sto poludim za gay tipovim,e pa to je cudno :hipnotizer:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Onoliko puta... :glupan:
Do sada sam uspeo da obavestim dovoljan broj str8era da nisu str8. :D
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Fizicki mi se jesu dopadale str8 devojke par puta, ali nista vise od toga. Da bi moja zainteresovanost i privucenost ka toj osobi mogla da prerastu u nesto ozbiljnije potrebna mi je uzajamnost, uzvracenost, da se ta osoba iscima oko mene.
Korisnikov avatar
By scout_finch
naravno,pa ja sam maler po svakom pitanju,tako da je morao i taj maler da mi se desi.
i drzalo me je poprilicno dugo.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Blond Brat
Cesto i uglavnom se zaljubim u str8 ribe...aj to je ok...al sto poludim za gay tipovim,e pa to je cudno :hipnotizer:

:lol:

Elem...str8 zene :drama:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Da li ste se ikada zaljubili u str8 decka ili devojku?
Jesam, kako da ne.
Korisnikov avatar
By Modesty
Zaljubljivala sam se u str. djevojke,neke čak i preobratila...to mi je baš slatko ;)
Korisnikov avatar
By blueberry
Svidjali su mi se neki str8 momci ali to je brzo proslo...a nije mi se desilo da sam se bas zaljubio u nekog :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
par puta u str8 cure - tu teoretski i nema problema.
u str8 decka samo jednom - pomenulo se, ne ponovilo se:roll:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Nekolicina str8 momaka su bili predmet mojih mashtarija... Izazivali bi mi leptirice u stomaku kada su mi u blizini... Ipak, ne bih rekao da sam u nekoga od njih bio zaljubljen, samo su mi se jako dopadali...
Ipak, ne dopadnu mi se str8 likovi tako chesto jer ono shto mene kod mushkarca privlachi je upravo ono shto str8 tipovima fali, a to je ona suptilno izrazena zenska strana lichnosti koje je dechko svestan i koju neguje, a nikako je se ne stidi (insistiranjem na tome kako je nefem, ide u teretanu, pljuje i cheshe muda na javnom mestu...) :bljak:
Korisnikov avatar
By Mahoney
nikako ne mogu da razumem sve one koji su "bili u vezi godinu dana sa str8 deckom".

izgleda da je moja tradicionalna podela prevazidjena. po meni, ako je neki tip sa tobom, u krevetu ili zagrljaju, mesec ili godinu, on NIKAKO nije str8, zar ne?

evo sta kaze wikipedia o seksualnom opredeljenju:

"Сексуална оријентација је оријентација појединца према субјектима сексуалне жеље. Појединац сексуално задовољење може усмерити према лицима супротног (хетеросексуалност), истог (хомосексуалност) или било којег пола (бисексуалност)."

tako da se vas ulov moze smatrati iskljucivo ulovom biseksualnog partnera, a to i nije neka novost u gej svetu. svaki drugi ozenjeni na chatu je onda, je li, str8?

ON:
neprestano se zaljubljujem (mnogo mi se svidjaju) u str8 muskarce. one koji imaju devojku/zenu i koji nikad nisu pomislili, niti imali homoerotskih iskustava. to je moja najveca zivotna tuga.

:jbg:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Pa ja ne znam da li mi se ikad svideo decko a da nije na kraju ispao str8...

U osovnoj skoli u najboljeg druga, koji se skoro ozenio...

A vala ni sad nije bolja situacija, cim mi se neko svidi, mogu da garantujem da je str8, ne moze da omane...

I tako Royal doceka 60-tu i dalje se prima na str8ere....
By OLA
U str8 devojku?

Uhuuuuu...milion puta. Izvinite me :tegovi:
Korisnikov avatar
By Galateja
Jesam. Pre svoje homoseksualne samospoznaje latentno sam se zaljubljivala u strejt devojke.
Ono što mogu da kažem je da su to veoma bolna iskustva iz kojih ili totalno padneš psihički ili ojačaš i skontaš neke stvari. Srećom, ja sam se podigla kroz pad. ;)

P.S. - Pod pojmom strejt kontam ljude koji imaju psihoseksualni naklon prema osobama suprotnog pola. Latentne homoseksualce koji širom raširenih ruku čekaju da ih neko preobrati a pri tom su formalno strejt ne računam. :P
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by mladunac
mene naprotiv bash strejteri privlache

josh kad su drkazdije ++
homofobicni +
skloni agresiji i obracunavanju +++++
siva pamucna trenerka +++++++++++++++++++++++++++++

itd :zmija:
A sta ima to u toj jbnj sivoj pamucnoj trenerci pa se i ja svaki put okrecem za tipom koji je nosi, pa makar bio i grob?
jel smo za psihologa? :D
Korisnikov avatar
By AngraMaina
nego sta se nego desilo, blago meni. necu ja, ali iskliznulo mi se nekoliko puta, dok sam bio maji uglavnom. evo ovako: to je dobar trenutak za ostavljanje pusenja, drzanje dijete, svega sto izaziva jak stres, jer u tom mentalnom uraganu lozenja-na-str8-tipa neces ni primetiti da ti nesto drugo fali osim njega, njega.

ako, pak, uspes dovoljno da ga napijes i ako je voljan da proba nesto novo (a ti se pobrines da bude i zanimljivo :) ) to ti je zagarantovano mind blowing experience.

ipak, sve u svemu, takve stvari treba izbegavati ako je ikako moguce.

ceterum censeo slazem se s teorijom sive trenerke.
By RuznaGlupaZla
jesam dok sam bila skroz mlada i nisam u sustini ni znala sta mi se desava, u poslednjih nekoliko godina se nesto ne zaljubljujem ni u lezbejke ni u strejterke, a ni u decke, mada me kada znam da je neka djevojka strejt ne privlaci ni trunke, mozda je to odbrambeni mehanizam od povredjivanja, koji je istovremeno i jedino sto sam dobila od te nekadasnje zaljubljenosti u par strejterki
Korisnikov avatar
By Draco
Ah, zilion puta. Kad sam bila manja, samo sam na takve devojke padala. I to su obicno bile neke koje ne da nisu bile gay friendly nego su rasturale stavovima. Ali dobro, raste se, sazreva, menjaju se stavovi a ja bila strpljiva..:astral2:
Korisnikov avatar
By aristotelous90
ah zilion ziliona...samo prodje pored mene a ja se istopim od glave do pete...mislim ja sam malo caknut...
meni se bas ustvari str8 asmo i svidjaju... :saint: :saint:
Korisnikov avatar
By pthalo
Zanima me da li je moguce da se gay/bi decko zaljubi u nekoga ko je str8? Isto pitanje i za devjke, normalno. Da li postoji nesto sto nas odbija od strejtera, ili sto nas privlaci samo seksualno, a ne emotivno? I ne mozete me ubediti da imate gaydar koji nikad ne gresi. To jest, bolje da preformulisem onda pitanje. Da li ste se ikada zaljubili u nekoga za koga mislite je str8?
Još ne znam da li je strejterka ili ne :lizalica:

ne bih zavolela u strejterku. a biti malo zaljubljena pre nego što sam sigurna da li je strejt ili lez? dešava se ponekad.
Korisnikov avatar
By Darling
Jesam jednom, ali sam imala tu srecu da se i ona zaljubi u mene. Inace, i dan danas ne voli cak ni da se druzi sa njima. Ni pre ni posle mene nije bila u takvoj vezi. Znam, zvuci cudno, ali tako je. Godinama smo najbolji prijatelji... :-D
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by BellyButton
Nekolicina str8 momaka su bili predmet mojih mashtarija... Izazivali bi mi leptirice u stomaku kada su mi u blizini... Ipak, ne bih rekao da sam u nekoga od njih bio zaljubljen, samo su mi se jako dopadali...
Ipak, ne dopadnu mi se str8 likovi tako chesto jer ono shto mene kod mushkarca privlachi je upravo ono shto str8 tipovima fali, a to je ona suptilno izrazena zenska strana lichnosti koje je dechko svestan i koju neguje, a nikako je se ne stidi (insistiranjem na tome kako je nefem, ide u teretanu, pljuje i cheshe muda na javnom mestu...) :bljak:
upravo u takvog strejtera sam se ja svojevremeno zaljubio:sigh:
Korisnikov avatar
By aristotelous90
ja sam vidjao skoro jednog jako jako jako lepog decka skoro 3 godine svaki boziji dan..
visok, crn, zgodan, napucan, muzevan, lep u faci ....studira nesto...i svaki dan kada idem u skolu ja njega srecem kako ide na autobusku...
nikad nisam smeo ni da mu pridjem malo blize...
mislim da je str8 i OVOM PRILIKOM KAZEM MU DA BIH GA OZENIO!!
p.s sreo sam ga jednom na netu...savrsen decko....
By mikka
Jesam u strejt devojku :pametnjaković:
Imam nekoliko moram priznati lepih i zgodnih ortaka/kolega, sa kojima sam se zajebavao na onaj "ortački način", u svlačionici, na treningu, pa čak otišli i malo dalje (simulacije sexa i slično :smeh: ) :maska: , ali to naravno nije bilo ozbiljno, i pomisao na nešto više je automatski bila potisnuta. Desilo mi se i da dobijem crush pomalo :blush: (iz sadašnje perspektive, tada toga i nisam bio toliko svestan), zapravo u jednoj takvoj situaciji sam i posumnjao da nisam baš str8, pa sam se ulogovao na ovaj forum, i otišao na put bez povratka :comingout: :lol:

Ali to sa strejterima, ma kakvi oni bili, nije ono "pravo", takvo zanošenje može samo da boli što više traje. Naravno, ako nije cilj da se strejter smandrlja u krevet pijan na jednu noć :neto: :lol:
By Kragi
Ja sam pre neki dan rekao str8 drugu da sam zaljubljen u njega ... :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!