Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by ns.happyOprosti molim te, ali nije to nikakva "tufegdžićeva" već Tanurdžićeva palača.
jel ima mozda neka grupa ''srusimo tufegdzicevu palatu u ns''? to je onaj grozni hotel putnik. ja bih se uclanio.
Originally posted by Stripieto, vidis koliko mi je gadna da joj ni ime ne mogu zapamtiti :povraca:Originally posted by ns.happyOprosti molim te, ali nije to nikakva "tufegdžićeva" već Tanurdžićeva palača.
jel ima mozda neka grupa ''srusimo tufegdzicevu palatu u ns''? to je onaj grozni hotel putnik. ja bih se uclanio.
http://nsparty.net/?q=node/1789
TANURDŽIĆEVA PALATA, Trg Slobode, Novi Sad
Nikola Tanurdžić je bio poznati novosadski trgovac, a palatu je sagradio po projektu Đorđa Tabakovića od 1933. pa sve do 1940. godine kada je dograđena.
Originally posted by ns.happyTo je tako lepa zgrada! Ziveo modernizam!Originally posted by Stripieto, vidis koliko mi je gadna da joj ni ime ne mogu zapamtiti :povraca:Originally posted by ns.happyOprosti molim te, ali nije to nikakva "tufegdžićeva" već Tanurdžićeva palača.
http://nsparty.net/?q=node/1789
TANURDŽIĆEVA PALATA, Trg Slobode, Novi Sad
Nikola Tanurdžić je bio poznati novosadski trgovac, a palatu je sagradio po projektu Đorđa Tabakovića od 1933. pa sve do 1940. godine kada je dograđena.
Originally posted by MarvinMozda nesto kao glavna fasada JDP-a, novo-staro.
Ali kako da se dogradi? Da lepe gipsane dodatke i čuda ne ide... da ruše pa grade nešto stakleno savremeno, ne ide... Ja sam za to da sruše i naprave mini prolazni parkić![]()
(a to će da se desi... nikad)
Originally posted by Lakiboy_nsPobogu...
NS offtopic-meni je ta tkz. Tanurdziceva palata u NS isto grozno...zgrada je toliko masivna i bezlicna tipican primer arhitektonskog rugla komunistickog perioda.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!