Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Ulix
Originally posted by sense
Ni kriv ni duzan...
Nisi kriv, jedino ako te je neko pod pretnjom smrcu naterao da budes u toj vezi.
By sense
Duga prica... Bolna, ali sad je gotova...
Korisnikov avatar
By aristotelous90
ja nisam imao takvih iskustva ali meni su ozenjeni momci tako slatki...
mlade tate :D
njam njam
By sense
zavisi kako posmatras... ako si zaljubljen- zavrsi dosta lose... ako je to samo sex- zavrsi kako se dogovorite... mada, to balansiranje izmedju zene, dece i vase veze moze dosta da optereti... :drama:
Korisnikov avatar
By Tomek
Ne...
Mislim da je previse komplikovano... Uvek si u petom, sestom planu... Valjda...
Ne pricam iz licnog iskustva...
:trach:
By Kragi
ozenjen muskarac i veza mi samo po sebi zvuci kontradiktorno, jer jedno drugo iskljucuje .... Kako biti u vezi sa nekim ko je vec u "vezi" ... To je kao kad imas decka koji vec ima decka ....
Korisnikov avatar
By m..
Ne. Imala sam sex sa ozenjenom, ups udatom, zenom (doduse nisam u startu znala da je udata) i njen muz je znao za to, i nije mu smetalo, i bila sam mu simpaticna zapravo, i to je svakako kratko trajalo i ne bih se ni u ludilu moglo zvati vezom, plus mi je muz daaaaleeeeko simpaticniji od te ribe. Btw, ta riba je takodje bila i sa dve ribe s kojima sam i ja bila i sa n drugih.

I ne, ne bih imala vezu ni sa kim ko je vec u nekoj vezi (braku ili stabilnoj vezi, ili izasao iz iste nedavno), jer mislim... wtf. ako hocu vezu, hocu VEZU, ne nesto tamo muljavo, slabasno, klasto i nja.

S druge strane, imala sam sex sa zenama koje su bile vezane (ne bukvalno), dakle u vezama, nekad sam znala, nekad nisam, bar ne do jutra, i meni to nije predstavljalo neki problem (mada u principu odbijam da se kombinujem s nekim ko je vec kombinovan iz raznih razloga). Prvo sto ja nisam htela vezu sa tim zenama (a i teshko bih htela vezu sa nekim ko tek tako vara partnera), drugo sto je njihov odnos sa njihovim partnerima njihova stvar, i ako ih ne prevare sa mnom, prevarili bi ih sa drugima i nije moje mesto da se mesam u to, niti je implicitno moja krivica sto su ih varali (ko ovo ne razume, nek odraste pa ce mu se kasti samo).

Ne znam, ja volim kad su stvari ciste i jednostavne. Ne volim da igram na zakrcenom terenu a jos manje volim dramu - narocito tudju, tako da veoma izbegavam te komplikovane i zagushene kombinacije.
Korisnikov avatar
By Sing
U vezi sa ozenjenim muskarcem nisam bio nikada, ali sam se (svojevremeno) kresnuo (cisto poslovno) za dosta ozenjenih tipova.

Ali zato, bio sam u vezi (2 godine) sa udatom devojkom (bila je udata za tipa 16 godina starijeg od nje) i bilo je...zanimljivo u pocetku, OK negde u sredini, i isfrustrirano pri kraju.

Na kraju ona se vratila svom muzu (a ja pred kraj te veze upoznao sadasnjeg decka).

I dalje smo prijatelji i vidimo se 2-3 puta godisnje (al' se ne sexamo).

:alexis:
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by KgCS3
... To je kao kad imas decka koji vec ima decka ....
Sta je Micko, ne volis Kolumbijske telenovele? :drama:
By Kragi
hahhahahhaha in a word no! :)

Sorry ja sam malo konzervativniji peder :) :bisou:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Sing
U vezi sa ozenjenim muskarcem nisam bio nikada, ali sam se (svojevremeno) kresnuo (cisto poslovno) za dosta ozenjenih tipova.

Ali zato, bio sam u vezi (2 godine) sa udatom devojkom (bila je udata za tipa 16 godina starijeg od nje) i bilo je...zanimljivo u pocetku, OK negde u sredini, i isfrustrirano pri kraju.

Na kraju ona se vratila svom muzu (a ja pred kraj te veze upoznao sadasnjeg decka).

Osetio sam neku tupu, iracionalnu tugu kad sam došao do kraja posta.
Želeo sam NASTAVAK!
Korisnikov avatar
By Mars
... To je kao kad imas decka koji vec ima decka ....
Ma ne, to je GORE!

Gura ga tamo u neku ženu, mislim...bljak.

:angel:
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Mars
Originally posted by Sing

Osetio sam neku tupu, iracionalnu tugu kad sam došao do kraja posta.
Želeo sam NASTAVAK!
Continuamos en espanol entonces?
Korisnikov avatar
By Sing
Ma ne, to je GORE!
Gura ga tamo u neku ženu, mislim...bljak.
Strashno....

:jerry:
By Kragi
Ma nije stvar u tome sto ga gura tamo nekoj zeni ... nisam sujetan u tom smislu ... naprosto je vec zauzet i u vezi, samim tim ne moze biti u josh jednoj vezi (jedno drugo iskljucuje)
Korisnikov avatar
By Mars
Nego to kako nisi centar nečijeg sveta, razumem...
Korisnikov avatar
By Sing
... naprosto je vec zauzet i u vezi, samim tim ne moze biti u josh jednoj vezi...
Objasnio bih ti, sreco, al' sta da radim kad ne govoris Spanski... :drama:

Ali da pokusam, ukratko:
vidis, on je u vezi sa tobom a i sa tom zenom, koja mu je zapravo baka, a i sestra blizanka, ali on to nezna. A ti takodje neznas da je on tvoj stric, ali i dever tvojoj strini.. :nokti:

Znaci, ako moze u Venezueli, moze se i u Srbistanu... :D
Korisnikov avatar
By Mars
Ne, nego mu kaži:
"Deha me sola! Rosa e mia iha! Mia iha!!!
Korisnikov avatar
By Sing
No, no mas...nunca más!!!

Dejame sola! :drama:

Rosa es mi hija! Escuchame, mi hija!

Joder...

:hvala:

Joj sto volem veze sa (ozenjeni i neozenjeni) Latinci...
Korisnikov avatar
By Mars
Por su puesto!!
Te odio!!

:smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Y viviremos felices para siempre!!! SIEMPRE!!!

:D
Korisnikov avatar
By Sing
Y viviremos felices para siempre!!! SIEMPRE!!!
:D

:pop:

Zivele veze sa ozenjeni tipovi!

I nek puknu dusmani!

''
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!