Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Breee!!!
"KuRvarica pile pece,
pile cemo da jedemo
kuvaricu da - otpustimo
KuRvara da nabavimo... !
ili
"KuRvarice dobro pazi
da te s-p-a-r-k od pozadi
ne nagazi !
Originally posted by deni
Molim revnosnog super-moderatora avalona da korisniku Breee...izrekne disciplinsku meru OPOMENE, zbog sledeceg teksta:
Breee!!!
"KuRvarica pile pece,
pile cemo da jedemo
kuvaricu da - otpustimo
KuRvara da nabavimo... !
ili
"KuRvarice dobro pazi
da te s-p-a-r-k od pozadi
ne nagazi !
Cime je, jasno i nedvosmisleno aludirao na mene, jer sam jedino ja u ovoj temi pisao recepte, pa nema dileme oko toga ko je ta "ku(r)varica" iz ove neukusne pesmice, cijim je objavljivanjem naneta uvreda za moju cast i ugled, a trpim i nesnosne dusevne bolove.
Originally posted by deniHmmm... ja se se?am da sam jeo nešto sli?no, ali mislim da je bila ona svinjetina od buta ili vrata (ne se?am se? krtina u svakom slu?aju) koja se prili?no osušila dok se reš ispekla u rerni (ne bih ti ja par?e živog mesa više stavio u usta otkako sam položio one silne ispite sa parazitskim glistama i otkako sam DVA puta dobio trovanje hranom od "srpske" kobasice koju je moja mama umešala u mleveno meso za sarmu i punj.papriku - drugi put mi ?ak nije ni rekla kako ne bih rekao da ne?u da jedem... zato joj sada stojim nad glavom kao lešinar dok sprema bilo šta sa mlevenim mesom... bolje ja da stojim kao lešinar nego da lešinari dolaze po mene...). Anyway ja sam to meso isto tako isekao na tanušne listi?e i utapao u supi. Ono se onda ve? samo od sebe topi u ustima, a mislim da sam dodao i malo sojinog sosa.
Ovaj japanski specijalitet spada u meze, a za njega je vezan poseban ritual: gosti sede oko lonca u kome vri supa na upaljenom resou i sami se posluzuju.
Vazno je da meso bude iseceno tanko kao papir.![]()
Originally posted by MarsBas taj !!!
Pitanje za Denija:
Da to ne citiras mozda kuvar 100 Najlepsih Recepata Sirom Sveta Rolanda Geka???
Onog istog Rolanda Geka koji je sastavio 100 Cuda Sveta
Bas me zanima.
Kuvar je inace odlican, spremao sam sve iz njega.
Originally posted by Mars
Pitanje za Denija:
Da to ne citiras mozda kuvar 100 Najlepsih Recepata Sirom Sveta Rolanda Geka???
Onog istog Rolanda Geka koji je sastavio 100 Cuda Sveta
Bas me zanima.
Kuvar je inace odlican, spremao sam sve iz njega.
Originally posted by ManonDa, ali se i dalje ne secam fazana...
Evo jedne price da te potseti:
PS. Borsch je na 7. strani, a Sufle kneza Piklera na 87.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!