Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Građani Srbije ove godine bi trebalo da dobiju mogućnost da zadrže telefonski broj i kada promene kompaniju kod koje imaju ugovor, najavila je ministarka za telekomunikacije Srbije Jasna Matić.

To će omogućiti pravilnik o promeni operatera i zadržavanju brojeva, koji bi prema Akcionom planu za razvoj telekomunikacija u Srbiji trebalo da bude usvojen krajem 2009. godine, kazala je ona u intervjuu agenciji Beta.
"To dovodi do menjanja tržišnih pozicija, korisnicima mnogo olakšava život i dovodi do znatno jače konkurencije i smanjenja cena", dodala je ona. Prema Akcionom planu za razvoj telekomunikacija Srbije, taj pravilnik će se primenjivati i na fiksnu telefoniju.
http://www.blic.rs/ekonomija.php?id=74686

o ovome je i andjela pricala...
Korisnikov avatar
By unic0rn
tek krajem godine...

no to ce biti super... ima da bude havarija kad ljudi krenu da se prebacuju s jednog na drugi...
Korisnikov avatar
By Burak
nije mi jasno. Kako zadrzati isti broj, ili zadrzati samo 7 zadnjih cifara? btw dzabe sto si zadrzao 7 zadnjih brojeva ako mi se ono 063, 064 itd promijenilo..
Korisnikov avatar
By ns.happy
zadrzavas sve, i taj pozivni 063, 064...
Korisnikov avatar
By Nbegi
A joj, a kako ćemo onda znati da li pričamo "u mreži" ili van nje?
Korisnikov avatar
By ns.happy
verovatno ce svaka mreza imati svoj ton dok zvoni :giggle: ma, vec ce to nekako regulisati...
Korisnikov avatar
By Delete
Ma to ce napraviti uzasnu konfuziju.
Korisnikov avatar
By ns.happy
moj paket ne obraca paznju ko je koja mreza, imam toliko i toliko besplatnih minuta i to je to. verovatno ce onda ljudi prelaziti na takve pakete.
Korisnikov avatar
By Nbegi
Hehehe, to će biti nešto u stilu: "Telekom Srbija, besplatno obaveštenje: sada ulazite u našu zonu sumraka." :molise:

hihihihi
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
uslovi će se stvoriti do kraja godine što znači da od MNP-a nema ništa pre 2010. a znajući kako su i do sada rokovi produžavani, pitanje je i tad šta će biti. u svakom slučaju, na osnovu iskustava iz drugih zemalja u kojima postoji MNP, ne verujem da će ovo značajno uticati na smanjivanje cena.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!