Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by colorado
NEVAH!

hahahahahahahahahahaha!!!
ma ja sam str8, ovde sam samo jer mi je noga u gipsu... :sladoled:
By жњ
ma... skontah jos u petom osnovne, sa 11... da nes ne valja

sjurila bi mi se krv u glavu u prisustvu odredjenih teta... a do zrelijeg puberteta nisam mogla skontat zasto :giggle:
By J...
Otkad znam za sebe (od 3 god) znam da mi je bilo nekako cudno i neprijatno u prisustvu devojaka, vise nego u muskom drustvu ili u drustvu starijih osoba.

I tako, dugo su me zbunjivale i nervirale te devojke i kada sam porasla osecala sam se drugacije od njih a onda sam pocela i da kapiram zasto (negde u srednjoj skoli). :eureka:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by жњ
ja sam u petom krenula da kontam da valja. :lol:
Korisnikov avatar
By Galateja
Do devetnaeste godine nisam u potpunosti bila svesna svojih homoerotskih sklonosti. Samim tim ta devetnaesta godina je bila vrlo traumatična.
Pre nje samo su mi katkad 'proradile' sijaličice koje bi osvetlile deo mojih želja. A onda bi se posle nekoliko sekundi isključile do sledećeg osvetljenja. To svetlo je bilo dovoljno da me zagolica, ali nedovoljno da mi kaže pravo stanje stvari.
Žao mi je što je tako bilo. I sretna sam zbog mlađih generacija koje u mnogome lakše osvešćuju sebe.
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
pa to sam skonatla sa 16 god kada me je poljubila jedna cura :oklagija: :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Pre 5godina.. sve je pocelo iz radoznalosti.. bila sam nebruseni dijamant, sada svetlim svojom punom snagom.. :lood: :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by the1whowished
Originally posted by жњ
ja sam u petom krenula da kontam da valja. :lol:
:smeh:

Ja sa nekih 13, 14 godina. I jedva sam cekala da svoje "homerotske fantazije" kako rece Galateja, ostvarim. Cekah na to cirka dina dana od "osvescenja"...znaci sa nekih 15 :D

Galateja, ne znam koje si ti godiste, ja sam 80'to, tako da ne znam da li se "mladje" generacije osvescuju ranije ili je rec o karakteru.

Mada, sada ipak je lakse mozda, imaju viligreJs i LJvoRd... :nerd:

Al' ja sam oma znala da sam ja "biseksualna" . Mozda ima i veze sa porodicom, i sirinom i obrazovanjem u istoj-sto posto sam cula taj izraz u kuci, pored brojnih ostalih.
Korisnikov avatar
By scout_finch
meni se jos u prvom osnovne svidjala jedna devojcica koja je tada bila treci i isla je sa mojom sestrom od tetke u razred. :D
od 5.,6. sam pocela da shvatam da sam vrlo verovatno lezbejka,ali sam to vrlo brzo totalno zanemarila jer u to vreme nisam bila preterano zaimneresovana za devojcice. :lol:
ali onda je dosla ta petnaesta godina... i od onda sam apsolutno sigurna.
By Tresh-grl
Kraj osnovne skole i pubertet su doprineli mom prosvetljenju :bubblegum:
By Garbo
Jos kao sasvim mala osecala sam snazne vibracije u prisustvo izvesnih zena. Bilo bi mi uzasno vruce, blokirao bi mi se mozak, nisam mogla progovoriti ni rec od srama, crvenela sam, samo cutala i blejala :maca:

Prvi put se zaljubila sa 10 godina u uciteljicu matematike.
Tako je sve pocelo.

:leviathan:
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by Galateja
nije problem u meni, nisam ja lezbejka, već je ona isuviše lepa pa uzbuđuje i devojke.
ovo je dobro :lol:

jao ja sam verovatno medju poslednjima ovde skontala..sa 21 valjda. kao klinka sam bila nekako povucena i nisu me preterano interesovali ni decaci ni devojcice. sve su se drugarice nesto zaljubljivale,pricale o decacima, a ja ih slusala i mislila o sebi: Boze,koliko drame ni zbog ceg! ok,kad pogledam unazad vidim da jeste bilo nekih indicija da me privlace devojke,ali nekako nedovoljno da bih uzela to u razmatranje. ili nisam smela da razmisljam o tome,vise ne znam ni sama. znam samo da kad god bi me pitali da li mi se neko svidja da sam vecito odgovarala ne, ne i ne i tako dodjem do fakulteta i onda upoznam nju i taaako se zaljubim...ma odlepim nacisto.
i to bi bilo to. a odnos sa njom je bio posebna prica :povez:
Korisnikov avatar
By Galateja
Jao, htela sam nešto da promenim u postu i izbrisah ga. :suze:
Sad moram ponovo da kucam.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Ivana
Galateja, ne znam koje si ti godiste, ja sam 80'to, tako da ne znam da li se "mladje" generacije osvescuju ranije ili je rec o karakteru.

Mada, sada ipak je lakse mozda, imaju viligreJs i LJvoRd... :nerd:

Al' ja sam oma znala da sam ja "biseksualna" . Mozda ima i veze sa porodicom, i sirinom i obrazovanjem u istoj-sto posto sam cula taj izraz u kuci, pored brojnih ostalih.
Ajme ala sam smotana, izbrisah slučajno svoj post, a htela sam samo da ispravim gramatičku greškicu. :temperatura: :doh:

U skraćenoj verziji: '83. sam godište i odrasla sam u tolerantnoj porodici. Suština je da koliko god da je loš prijem homoseksuialnosti da je bolje nego pre, jer pre se nije ni znalo da postojimo. Pa valjda i bilo teško da dopre do svesti da si neko ko ne postoji. :d Sa ekspanzijom internet komunikacije došlo je i do lakšeg osvešćivanja.
Današnji klinci bar imaju GS. ;)

Mada, erotski impulsi su dolazili podsvesno. Npr. Ana Sofrenović mi je godinama bila predmet požude, a ja sam to kontala kao estetsku fascinaciju. Onda, kad je bilo tako primetno da me jedna devojka uzbuđuje ja sam to objašnjavala sebi u fazonu 'nisam ja lezbejka, već je ona suviše lepa pa pali i devojke'. Bilo je sličnih glupih racionalizacija dok nisam saterana uza zid.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Birthday_girl
hahahahahahahahahahaha!!!
ma ja sam str8, ovde sam samo jer mi je noga u gipsu... :sladoled:
Nije to nebitan momenat.

Jedan psihijatar je optužio ženu da je na skijanju namerno sebi slomila nogu, KAKO BI JOJ instalirani gips bio simbolička zamena za penis koji nema.
Korisnikov avatar
By Mars
Hvala lepo, hvala najlepše...
AutomaCki i ja tebe..

:D
Korisnikov avatar
By m..
To je kod mene bio veoma spor proces. Prvi nagovestaji su se javili nesto pre nego sto sam upisala vrtic sa 3 godine, a u vrticu mi se bas svidjala Tijana M. Prvu devojku sam poljubila u 7. osnovne, nedelju dana nakon sto sam poljubila prvog tipa (i da, bilo je neuporedivo bolje). Nekako, negde sam to znala oduvek (fantazirala sam ja o devojcicama i zenama jos u vrticu, pa cak i pre), prvo sam mislila da je to nesto sasvim normalno, a onda sam skontala da nije sasvim normalno (kad su poceli da me hvataju kako zveram u gole zene u startu, oko 5. godine), pa je proslo dosta vremena da uopste skontam sta je to tacno (do neke 14-15 godine), pa mi je trebalo neko vreme da to ishendlam i odlucim se da uradim nesto po tom pitanju, pa sam imala neke 'devojke' s kojima sam se uglavnom druzila i ljubila, nista specijalno, (pa su me neke zene odbile u pokusajima da ih odvucem u krevet, i trebalo mi je bas dosta vremena da skupim muda da pokusam ponovo), pa sam nesto expreimentisala s tipovima u pokusaju da budem strejt a i da saznam nesto o tim stvarima (jebiga, tipovi su vazda nekako bili dostupni i laki za pribaviti pogotovu za razliku od zena), pa sam pre 5-6 godina prihvatila cinjenicu da sam gay, pa imala prvu cicu, pa drugu, trecu... i sad, u 27. sam u prvoj ozbiljnoj vezi.
Jebote, manje vremena bi mi trebalo da kolonizujem Mars.
Korisnikov avatar
By Khons
ma josh u vrticu sam skontala neke stvari
Korisnikov avatar
By AngraMaina
i did too but i didn't :D

mladost ludost, sto bi rekla teta daca.

off:
ovo za internet je istina. ja sam momentalno cim sam cuo za internet nekako nanjusio da je to sigurno mesto na kome se mogu upoznati ti ljudi.

to je bilo pre GS oglasa, mislim tamo neke 98-99.
Korisnikov avatar
By Mars
Čudno, ja ne. Odmah sam počeo da njušim i nanjušio sam neke druge ljude.

Što se vrtića tiče...mi smo se svi toliko vatali tamo, takve su se orgije dešavale po onim krevetićima dok su vaspitačice mislile da spavamo, da me živo zanima šta je danas sa tim ljudima, da li su prešli na devojčice ili ne.
By Garbo
Originally posted by Galateja
nije problem u meni, nisam ja lezbejka, već je ona isuviše lepa pa uzbuđuje i devojke.

:lol:
Korisnikov avatar
By Oziris
Da sada mogu da se vratim jedno 12, 13 godina ranije, odmah bih skontala sta mi je bilo! :lol:

Dakle, recimo da sam kasno shvatila (citaj: priznala), ali ne dovoljno kasno da se ne moze nadoknaditi izgubljeno vreme... E sad, o izgubljenim ljudima, necu govoriti... :nazalost: :nazalost: :nazalost:
Korisnikov avatar
By GIAGIRL
i kissed my girlfriend and i like it...:)
By Kragi
Ja josh uvek nisam skontao da mi se svidjaju devojke :cupakosu:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
covece, ja bih od svakog posta gore citirala po malo. procitah gomilu stvari koje su slicne nekim mojim iskustvima...
ja skontah da sam bi tek pre neka 4 meseca. mislim, ceo zivot su mi se nekako svidjale zene, i redovno mi se usporavao dah kad bih u nekom casopisu videla "golu tetu xD". al nikad nisam svesno razmisljala o tome.
sto se tice vrtickih orgija, tu je bio haos... moje drugarice su odlazile zajedno u wc i skidale gace i sedele jedna na drugoj. ja sam bila andjelcic i nisam htela, iako su me zvale :angel: sa najboljom drugaricom sam se igrala "momka i devojke" i tu je bilo svacega.
i tako podjoh u srednju ove godine, i zaljubih se u devojku po prvi put. majke mi, ona je najlepse bice koje sam ikad videla. savrsena devojka, ne samo zbog lepote. al vise mi se ne svidja. i onda sam pocela da se zaljubljujem na kub. a vala i internet mi je dosta pomogao da se osvestim. eto to je moja prica :psiholog:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!