Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hton
Da li volite ovu seriju?

Slika
Slika

Jako mi se dopada sam pristup ozivljavanja citave anticke epohe. Nema te prenaglasene uzvisenosti i teatralnosti na kojoima se skoro uvek insistira kada je rec o vremenu drevnog Rima, ili Grcke. Pokusali su da rekonstrujisu stvaran zivot tog doba i pokazu kako su i ti ljudi razmisljali kao i mi danas-i oni psuju, crtaju vulgarne grafite i ne zapocinju recenice sa "avaj".
Na momnte znaju da budu malo zamorni,ali tu su uvek likovi poput Atije koji svaki put izvuku stvar :D

Slika
Korisnikov avatar
By ns.happy
da li je to ona serija sto je isla na rts? ako jeste, vec ima tema o njoj. u svakom slucaju, uhvatio sam jednu scenu kada prikazuju povratak nekog vojnika kuci, i njegov prvi seks sa zenom nakon nekoliko godina... prilicno vrelo :D
Korisnikov avatar
By Hton
Jeste, to je ta serija. Trazio sam je po forumu, ali je nisam nasao.
Korisnikov avatar
By spliff
odlichna serija
lepo kombinuju istorijske chinjenice sa fiktivnim likovima....
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Svidja mi se.
Lepo, zamimljivo, kratko i jasno (22 epizode ukupno), zaokruzeno :fancyklap: .
Onima kojima se ova serija dopala toplo preporucujem serijal istorijskih knjiga o padu rimske republike koji je napisala Kolin Mekalou. Izdaje ga Laguna, a originalni serijal ima da se kupi u Mamutu i u Plato-u (verovatno),
:sesir:
NOX
By жњ
NISAM ZNALA DA IMA SERIJA :iskolacen:

serije inace ne pratim... mislim, ove savremene :giggle: ali obozavam ceo anticki period, o da... :love:

kada sam otvorila temu, pomislila sam da je u pitanju fan klub ljubitelja Rima (kao grada), a kad se konacno otvorila strana, pomislila sam da je neko u kulturi i umetnosti otvorio fan klub za igricu Rome: Total War.. ciji sam ja fan takodje... i ceasars mmmmmm :love:
Korisnikov avatar
By Sunce
Dopada mi se serija. Nisam pratio od pocetka, ali volim sve sto je vezano za Rim, Egipat i staru Grcku.
Korisnikov avatar
By Hton
''

sjajna Atija :lol:

kako ta zena savrseno glumi-narocito momenat kada se okrece i prica Oktavijanu!
Korisnikov avatar
By Hton
Serija je fenomenalna! Odgledao sam i poslednju epizodu...nedostajace mi...:radosnice:
Korisnikov avatar
By horus.
jako dobra serija...
na momente pomalo zamorna... mozda zato sto sam gledao po nekoliko epizoda odjednom...
pored galactice, jedna od boljih serija u poslednjih nekoliko godina...
u svakom slucaju steta sto nece biti treceg serijala...

ejdztone, otvaraj "fan club atia"! :hyper: :P

:D
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by horus.
jako dobra serija...
na momente pomalo zamorna... mozda zato sto sam gledao po nekoliko epizoda odjednom...
pored galactice, jedna od boljih serija u poslednjih nekoliko godina...
u svakom slucaju steta sto nece biti treceg serijala...

ejdztone, otvaraj "fan club atia"! :hyper: :P

:D
ne izazivaj me, padam u iskusenje :P :)
Korisnikov avatar
By Mars
Ja mislio da se radi o onima koji vole grad Rim...
Ovo nisam gledao.
Korisnikov avatar
By castor
Super je serija. Zao mi je sto ima samo dve sezone, ali mozda je to i dobro, nisu smarali i razvlacili.
Korisnikov avatar
By gorilica
Gledao je preproshle godine.
Shteta shto je set izgoreo, pa su odustali od daljeg snimanja zbog prevelikih troshkova.
Korisnikov avatar
By horus.
zivo me zanima da li su autori koristili neka nova saznanja kada su radili seriju, ili su malo vise isli u domen fikcije i time izmenili vec ustanovljene "cinjenice"...
By biotherm
serija je fenomenalna... odgledao je do kraja (imam komplete sa net-a)

zao mi je sto HBO ne nastavlja sa ovom serijom, bilo bi super da se snima 3. sezona
Korisnikov avatar
By Nocturnal
biotherm
zao mi je sto HBO ne nastavlja sa ovom serijom, bilo bi super da se snima 3. sezona
Po meni se zavrsila tacno tamo gde je trebala. Nije postala previse "sapunjava", mucna i bezvezna u sta se obicno pretvore serije koje pocnu savrseno i nastave u bezbroj sezona. A pri tom je i prilicno zaokruzena, nema nejasnoca, sve je razreseno. Savrsen odmer :fancyklap: .
:sesir:
NOX
By жњ
Dakle, juce dobila dvd sa prvom sezonom i nisam mogla spavati dok je nisam odgledala do poslednje epizode... i sad cupkam singericom dok cekam da se skine druga sezona... jos 25% :zid:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!