Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Stize mi sad obavjestenje za stampu da ta grupa predstavlja BiH na ESC. Ako sam dobro procitao ovako mamuran u 8 ujutro.
:roll:
e.sad - je li to ona stara Regina ("Ruuuuuuuuuuuuuzo moja")? Sta, kako??

imam ja eksli neke atacmente uz mail, ali me mrzi da ih otvaram, iskreno...:roll:
Korisnikov avatar
By Delete
Verovatno je Regina sa "Ruzo moja", ali...mis`im, jbt...odakle BiH izvlaci svoje predstavnike?!
Korisnikov avatar
By greek_lover
Hm, Regina ... koliko je meni poznato, BiH svoje predstavnike (od 2006) bira glasanjem obozavalaca putem interneta, pa se onda prave pesme i istim glasanjem se bira pesma koja se predstavlja negde uvek u prvoj nedelji marta ... 'ajd sad cu da proverim ...

Oh Gospode Boze, istina je :drama:

http://www.esctoday.com/news/read/12894
Korisnikov avatar
By Delete
Vecesanse za finale bi i Adnan imao.
Mislim da je vreme Regine odavno proslo.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Hm, Bosanci se pridrzavaju ex-YU kljuca ... svake godine drugi entitet ... politicka korektnost na delu, ali ovo im je zaista glup izbor :lol:
Mislim, Regina koja davno nista nije snimila, a i dok je snimala, mislim, "smuti pa prospi" uglavnom! I Aca Regina koji se vishe bavio gradnjom nekretnina po Beogradu nego pevanjem zadnjih godina.
BiH je daklem pukla u najavi sve sa Grckom koja je takodje napravila kranje katastrofalan izbor.
Korisnikov avatar
By jenny
bolje bi bilo da su izabrali plavi orkestar :lol:
By жњ
svidja mi se njihova "majkl dzekson" faza :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!