Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Insorcer
diiiivno, da konachno oni kojima smeta duvanski dim ne moraju da se gushe u istom.
Nadam se samo da tje se kafici/klubovi odrediti tada kao oni u kojima je zabranjeno pushenje i oni u kojima je dozvoljeno, te nepushaci kojima smeta dim tje motji izabrati gde je "chist" vazduh. Ono shto me raduje jeste fakat da je uvek zabavnije tamo gde se dimi :D
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by jovanabeograd
U Srbiji će pušenje u restoranima i kafićima biti postepeno zabranjivano tokom sledeće godine, u sklopu kampanje pod nazivom "Izbaci duvanski dim".[/b]

Konacno se setili!

:zvezda: :zvezda: :zvezda:
:zvezda: :zvezda:
:zvezda:
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by ns.happy
Originally posted by mili86
dok ne zabrane pusenje onih koznih,,, sve je ok:srbin:
:lol: :up:
nego sta!!!
By J...
Originally posted by Lakiboy_ns
Jedino resenje je da se porezi i akcize na cigarete visestruko povecaju tako da svaka pakla cigareta kosta 5 ojra kao na Zapadu....pa nek trose onda 150 eura mesecno na cigare ovi sto puse paklu dnevno...ima da pocnu da ostavljaju cigare u tom slucaju-samo tako i to na njihovu dobrobit i dobrobit svih nas i celog zdravstvenog sistema.

Predvidjam da ce se to i desiti za godinu dve dana :gatara:
Kako ovo jedva cekam da vidim. :eevil:
By Ulix
T
Pa doktori cak puse u domovima zdravlja kod nas :lood: pa to niko ne moze da iskoreni ne znam kako su zamislili da zabrane pusenje u lokalima :pionir:
molim te, o cemu ti to? ajde da ne pricamo bas svasta.
:lol:
By Pending-For-A-Bending
Budalastina.

Inace sledece godine ce HORECA objekti moci da se opredele da li ce biti potpuno nepusacki ili pusacki.

Hmmmmm... Sta li ce izabrati s obzirom da u svim sluze kafu. I da je je izlazak u klub tesko zamisliti bez cigara...
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by ::fy::
Originally posted by V I V I S E C T
Diskriminacija i foliranje. Ljudima "smeta" duvanski dim koji je btw. antibakterijski.
Diskriminacija?? Kako je lako zameniti teze i od "žrtve" napraviti "dželata".

Pa ja kao ne pušač sam diskriminisan zato što moram da trpim otrove koje izbacuju pušači iz sebe svakog puta kada sednem u neki kafić ili restoran!

Ako je neko odlučio da uništava svoje zdravlje (što je naravno njegovo/njeno legitimno pravo) zašto bi i oni koji su makar toliko svesni da ne uvlače u sebe katran, nikotin, olovo i još 100 drugih otrova bili prinuđeni da udišu to??

A ovo o "antibakterijskom duvanskom dimu" nije ni vredno komentarisati. Verujem da duvanski dim uništava bakterije, naravno da uništava, jer je to otrov!

ontopic: SVAKA ČAST NA OVOJ ODLUCI MINISTARSTVA! NADAM SE DA ĆE BITI SPROVEDENA U DELO!
U potpunosti se slazem sa svime sto je napisano ovde. Sem, naravno, prvog citata.
Korisnikov avatar
By Sing
T
Pa doktori cak puse u domovima zdravlja kod nas :lood: pa to niko ne moze da iskoreni ne znam kako su zamislili da zabrane pusenje u lokalima :pionir:
molim te, o cemu ti to? ajde da ne pricamo bas svasta.
2005 god radio sam par nedelja u BGDu na projektu sa grupom lekara, i par predstavnika iz Ministarstva za Zdravlje (izmedju ostalog), i bilo nas je negde 6-7 u grupi u kojoj sam ja bio jedini NEpusac. Ostali su pusili u KABINETU, i cak su se 'sprdali' kako sam se ja navikao nakon 3 nedelje u njihovom drustvu da im 'gledam kroz prste' i ne insistiram da se izadje napolje da 'zapale po koju'.

Eto, tako je to bilo u mom slucaju, a ko zna, mozda se i nesto promeni uskoro, nadam se... :evilwait:
Inace, podrzavam inciativu. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By muzika86
u nemciji su sproveli revolucionerni zakon protiv pusenja, u bavarskoj bas strogo do skora.
ali me kao ne pusaca bas to raduje, mozemo udisati cisci zrak.
Korisnikov avatar
By colorado
Ja jedva cekam, ali mislim da nece upaliti. Gde god da postoji ovaj zakon, nametnut je naglo i ostro. Ovako natenane, pa jos sa Srbima, mi ne deluje kao resenje s pozitivnim ishodom.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
zasto se zabrana pusenja sprovodi na pogresan nacin - kao zabrana?

jako jednostavno - najjefnija paklica cigareta neka kosta 1000 dinara, pa ko zeli da pusi - neka pusi

od sredstava prikupljenih na taj nacin - dotirati cenu hleba i mleka, npr.

cene alkohola isto - samo dodaj nulu na postojece cene, pa ko hoce da pije, nek istrese kintu...
Korisnikov avatar
By blenta
e ne mozhe to tako
napustismo plansku ekonomiju

i postoji znatan broj ljudi koji radi u duvanskoj ( vrlo profitabilnoj ) industriji

njih ce svaka od ovih akcija golemo da pogodi
inache mrzim cigare i sa te strane pozdravlljam
jer sam cela veka pasivni pushach
edit:
ko me quotuje za poslednji deo nadrljao je
:lukavi:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ne znam da li to ima veze sa postepenom zabranom pusenja u Srbiji, ali danas je skocila cena cigareta.
Ne znam da li svih, ali Klasik 100s sad kosta 80 dinara za paklicu, a bio je 70.
:njuska:
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by ROYAL
Protestujem! Nadam se da ce propasti kao i prethodni pokusaji!
ja nemam ništa protiv, ali neka onda dozvole otvaranje specijalizovanih smoking barova, pošto - vi biste vako dobili svoje jebene nezadimljene bariće, ali ima nas koji bismo rado iskulirali odlaske u iste, ako bi nam ostali neki koji su samo za pušače.

ove drakonske mere dele ljude i ruše moje pravo da štetim svom zdravlju, samim tim usmerene su protiv mojih ljudskih prava.

mene to neće naterati da pušim, a ni da pijem - samo očigledno - neću odlaziti u kafiće i barove.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
dungoll ima pravo za te specijalizovane smoking barove - smatram da su definitivno potrebni

jer

uzmimo za primer neki restoran, koji ce kao biti podeljen na pusacki i nepusacki deo

kao da ce duvanski dim postovati tu zamisljenu barijeru.... :kakodane:

vise mi se dopada varijanta sve ili nista - dakle kafici, restorani, klubovi... u kojima pusenje jeste ili nije dozvoljeno.

parcijalna resenja su smesna.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by blenta

jer sam cela veka pasivni pushach
edit:
ko me quotuje za poslednji deo nadrljao je
:lukavi:

spank me! :lol:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
a sto se tice ljudi koji rade u duvanskoj industriji - jednostavno ce se prebaciti na nova radna mesta koja ce definitivno nastati ukoliko se po oranicama ne seje vise duvan, nego psenica, suncokret......
Korisnikov avatar
By Blond Brat
I treba da zabrane, ja da trpim neciji zulum....:rafal:
Korisnikov avatar
By aIRbORNE
ma kakva hipokrizija..... !!!!!!!!!!!!!! :burner:

sto ne obustave uvoz i proizvodnju duvana... nego....
ma necu uopste vishe da se nerviram!!!!!! :hand:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Nepushachi su, vidim, vrlo strogi u svojim stavovima, ali bi trebalo da znaju da je zavisnost od cigareta veoma jaka... Ja, recimo, kod nekoga ko je nepushach ne idem na kafu a ako svratim kod nekoga mogu da vodim zdravu komunikaciju nekih 20 minuta... Nakon toga ne vidim i ne chujem nishta jer razmishljam o cigareti...
I nama nepushachima dim u Smiley-ju, recimo, kao i vama pushachima vrlo smeta...
Ipak, ne protivim se ovakvim zabranama sve dok se zavisnicima od duvana (u koje i sam spadam) pruza prilika da isti konzumiraju a da to drugima ne smeta... (odvojene prostorije i sl.)
Ove kampanje vishe uticaja imaju na nepushache nego na same pushache i u tom smislu ja vidim nekakvu njihovu vrednost... Nakon ovih kampanja se manji broj ljudi odluchuje da pushi a na pushache sa duzim "stazom" kampanje imaju malo uticaja...
Drastichna poskupljivanja cigareta su ipak nehumano reshenje... Sigurno postoje i bolja koja bi bila pogodna i za jednu i za drugu stranu...
By Kragi
Meni kao pusacu je najbitnije da niko ne moze da mi zabrani da pusim u svom stanu/kuci i na ulici ... Sve ostalo sam naravno spreman da ispostujem ... Nemam nikakav problem sa tim da mi neko ne dozvoli da pusim ... Ja cak svaki put kad odem kod drugova koji puse i kod kojih pouzdano znam da smem da zapalim uvek pitam " Jel smem da zapalim?" :D Smatram to pristojnim :)
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Ma najbolje je da se problem resi totalnim istrebljenjem svih vrsta duvana i masovnim odikavanjem od zavisnosti svih pusaca. Sto se mene tice mogu da se odviknu tako sto ce se navuci na ekstazi npr, i don't care. :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by KgCS3
Meni kao pusacu je najbitnije da niko ne moze da mi zabrani da pusim u svom stanu/kuci i na ulici ... Sve ostalo sam naravno spreman da ispostujem ... Nemam nikakav problem sa tim da mi neko ne dozvoli da pusim ... Ja cak svaki put kad odem kod drugova koji puse i kod kojih pouzdano znam da smem da zapalim uvek pitam " Jel smem da zapalim?" :D Smatram to pristojnim :)

:up:
By J...
Originally posted by Mr Dee
Ma najbolje je da se problem resi totalnim istrebljenjem svih vrsta duvana i masovnim odikavanjem od zavisnosti svih pusaca. Sto se mene tice mogu da se odviknu tako sto ce se navuci na ekstazi npr, i don't care. :)

Ovo mi se svidja. :D

Salu na stranu, mogu oni da nastave da unose neophodan im nikotin i na druge nacine u sebe, recimo tabletama duvana. :eureka:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by J...
Originally posted by Mr Dee

Ovo mi se svidja. :D

Salu na stranu, mogu oni da nastave da unose neophodan im nikotin i na druge nacine u sebe, recimo tabletama duvana. :eureka:
Ovo se meni svidja. :D Upravo sam to pomislio. Neka drze stapic sa svetlecim vrhom na kraju i neka se, recimo, bockaju na svakih 20 minuta unoseci nikotin u sebe. :) A radi ukusa neka sishu bombone sa ukusom cigareta.

Mada bih ja ipak voleo da vidim to istrebljenje. Cak bih uzivao gledajuci ih kako se muche dok se ne odviknu. :radosnice:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
"volim da pusim, pusenje je pravo zadovoljstvo..." :zmija:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
fashizam!
anyway, kad prestanem da pushim, postacu isto tako netolerantan prema pushachima.
By iWanna
Originally posted by dungoll
ove drakonske mere dele ljude i ruše moje pravo da štetim svom zdravlju, samim tim usmerene su protiv mojih ljudskih prava.

mene to neće naterati da pušim, a ni da pijem - samo očigledno - neću odlaziti u kafiće i barove.
Originally posted by 4NY K3Y
vise mi se dopada varijanta sve ili nista - dakle kafici, restorani, klubovi... u kojima pusenje jeste ili nije dozvoljeno.

parcijalna resenja su smesna.
ovo k'o da slusam/citam neku hetero-pametnicu koja iznosi svoje stavove o homoseksuaLIZMU

on: podrzavam i nadam se :molise:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!