Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Moze li mi neko reci kako se leci Gonoreja ili triper.
Vec pretpostavljam da ce mi svako reci idi kod lekara, oticicu ovih dana....

Mene interesuje koja je terapija, ima li naki lekar ovde?

Mislim da sam dobio ovu bolest ali ne znam kako... dugo nisam imao sex.... nekoliko meseci.... imao sa oral sa dva momka oboica kazu da nemaju problema i da nisu bolesni...

Pre dva dana je pocelo da me svrbi u predelu glavica, neko packanje ili sl. dva dana ujutru pocala je da se pojavljuje jedna kaplica bele tecnosti slicna spermi. Citao sam na netu sve o ovoj bolesti. Vecina lekara preporucuje lek Pancef od 400mg. (Cefixime) U uputstvu pise da se pije samo jedna doza (tableta) za lecenje Gonoreje, meni je to malo cudno zar se bolest leci samo jednom tabletom? Malo mi je to neverovatno...

Molim sve one koji su bolovali od ovoga i primali terapiju da mi nesto napisu kako o lecenju ove bolesti.

Hvala
By Tea
Originally posted by vodolija

U uputstvu pise da se pije samo jedna tableta za lecenje Gonoreje, meni je to halo cudno zar se bolest leci samo jednom tabletom? Malo mi je to neverovatno...
verovatno se pije jedna dnevno.

:trep:

i idi kod doktora, na forumu se niko nije izlecio.

:alexis:
Korisnikov avatar
By blenta
jedna tableta
mislim da je 400 mg
jaka vrlo
gucni sa maaaalko jogurta

i otidi lekaru
mozda je najobicnija urinarna infekcija bakterijska koja se lechi obichnim baktrimom il pipemom
By Ulix
To ne mora biti gonoreja. Inkubacioni period za gonoreju je od tri do pet dana, najvise nedelju i po do dve. To ti moze biti dodatna orijentacija - ako si imao nezasticen seks sa nekim novim partnerom (ili partnerima) u tom periodu.

Gonoreju prate i bolne erekcije, peckanje ili bol pri mokrenju. Cesto na kraju mokrenja moze da se javi i malo krvi ili tup bol u perinealnoj regiji (to ti je oblast izmedju anusa i skrotuma). A i gnojni sekret kod gonoreje nije bas tacno takav kakvim ga opisujes; cesce je zelenkast ili zuckast (cak i braonkast) i malo obimniji od jedne kapi.

Terapija je ta koju si opisao, ili intramuskularno ceftriakson, isto u jednoj dozi (to je efikasnije).

Ali svakako nemoj sam da pijes antibiotik, jer ako nije u pitanu gonoreja, vrlo verovatno ti lek nece skroz pomoci, a lekaru moze otezati posao - ako nije gonoreja, verovatno ce ti uzeti bris, pa ces dobiti adekvatnu terapiju.

:lizalica:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
NE UZIMAJ LEKOVE NA SVOJU RUKU!!!

Dakle, MORAS da odes kod lekara, jer bilo kakvo uzimanje antibiotika obesmisljava briseve.
By vodolija
E vidis "Ulix" period je od prilike taj 5 do 7 dana. jedan drug mi je pusio bez kondoma pre oko 7 dana, u medjuvremenu sam nasao decka, sa njim sam imao sex ali sa kondomom, i taj decko mi je pusio bez kondoma.

Oboici sam rekao na sta sumnjam, i jedan i drugi kazu da nemaju takve simptome. S tim sto jednog, tog prvog, jako boli grlo i ima temperaturu.

On je otisao kod lekara, uradice bris iz grla.

Mene je pocelo da svrbucka i pecka pre 3-4 dana, decko me zeza "imas teranje" juce sam imao jednu malu sluzavu kap, belicaste boje, danas ujutru malo vise isto belicaste boje kao sperma.

U mokracnom kanalu, od prilike na sredini penisa osecam blagi bol, peckanje, neznam kako da ga nazovem.

Nije jako bolno, ne boli, vise je neprijatno i smeta.

Sacekacu jos par dana, da vidim kakoce da se razvije da bih mogao da objasnim lekaru sta me boli ili problem. Na zalost necu smeti da mu kazem da sam gay. To je lekar u firmi, poznajem ga i njega i sestru, ne smem da rizkujem da posle pocne prica po firmi..

Ovo je Srbija na svu zalost :(
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by vodolija

Sacekacu jos par dana, da vidim kakoce da se razvije da bih mogao da objasnim lekaru sta me boli ili problem. Na zalost necu smeti da mu kazem da sam gay. To je lekar u firmi, poznajem ga i njega i sestru, ne smem da rizkujem da posle pocne prica po firmi..
Kakvo cekanje?

Da se razviju simptomi?

Ovo me podseca kao kad nekom propises da pije antihipertenzive, jer ima visok pritisak i trazis da dodje na kontrolu, a on tog dana kad ide kod dr ne popije lek, "da bi se video njegov pravi pritisak"....

Dakle, NEMA CEKANJA!!!

Doci se javi sto pre, a ne moras da kazes da si gay, samo reci da si imao sex. odnose i opisi sve simptome.
By vodolija
Ok "KissQueen", hvala ti na savetu i brizi, moracu da odem sutra kod cika doce.

Verovatno ce me slati u gradski zavod za javno zdravlje da mi uzmu bris.

Uf ala sam stidljiv, bas ce neko morati da mi prcka po misku :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!