Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Azdaja
da li ste nekadaaa videle snimak kako zena u africi hrani detence na ledjima - samo mu prebaci svoju sisiku preko ramena... e meni je i to privlacnije nego male grudi (ah, jesam li upala za post 2009)
Originally posted by ValOriginally posted by Azdaja
da li ste nekadaaa videle snimak kako zena u africi hrani detence na ledjima - samo mu prebaci svoju sisiku preko ramena... e meni je i to privlacnije nego male grudi (ah, jesam li upala za post 2009)
Ti bi dakle rekla...lozhish se na zhene? U uzhem smislu rechi...![]()
Nikada u zhivotu nisam bila sa devojkom-daskom. Niti sa onom koja ima uvuchene bradavice.A vala ne moraju da budu ni kao moje!
![]()
Originally posted by Azdaja
volim zensko telo, volim obline - e sad ne one extremne, ali sisike su pozeljne..![]()
Originally posted by IvanaNisam izmenila stav/ukus za dve godine...sTim sto bih dodala (ako nisam to dalje napisala) da mi je najbitnije da devojka/decka/zena REAGUJE na moje dodire...uh...just had a flash...nice.....
hmmm...zavisi kakva je curica u pitanju, ako je femica, peferiram vece, a kod dechkica devojkica preferiram manje, a kolko sam primetila, i one isto vole te atribute tako rasporedjene...
mah ustvari grudi mi nisu toliko bitne, vise ramena, ruke, sake:sesir:
znam cudno, al sta cem...![]()
Originally posted by IvanaOriginally posted by IvanaNisam izmenila stav/ukus za dve godine...sTim sto bih dodala (ako nisam to dalje napisala) da mi je najbitnije da devojka/decka/zena REAGUJE na moje dodire...uh...just had a flash...nice.....
hmmm...zavisi kakva je curica u pitanju, ako je femica, peferiram vece, a kod dechkica devojkica preferiram manje, a kolko sam primetila, i one isto vole te atribute tako rasporedjene...
mah ustvari grudi mi nisu toliko bitne, vise ramena, ruke, sake:sesir:
znam cudno, al sta cem...![]()
![]()
Originally posted by AzdajaOriginally posted by ValOriginally posted by Azdaja
Ti bi dakle rekla...lozhish se na zhene? U uzhem smislu rechi...![]()
Nikada u zhivotu nisam bila sa devojkom-daskom. Niti sa onom koja ima uvuchene bradavice.A vala ne moraju da budu ni kao moje!
![]()
lozim se na zene? a LEBATI sta radim ovde godinama - da trazim zenu sa dugackim sisamasalu na stranu...
volim zensko telo, volim obline - e sad ne one extremne, ali sisike su pozeljne..![]()
Originally posted by Valyes sir!Originally posted by Bad_educationOdista?
sto ravnije-to bolje!![]()
![]()
Originally posted by La_Vie_en_RoseBas si vickasta.
Kako lepa tema.Sama njihova pojava je...
![]()
Ostalo je totalno nebitno.
Mnogo volim da se 'druzim' sa njima.Toliko da osoba sa kojom sam, postane ljubomorna na sopstvene grudi.
Ima li mi spasa?
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!