Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Veeeeelike!
Grudi su jako bitan deo tela za moju erotsku percepciju.
Velike, 'upakovane' u izazovan grudnjak...
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Galateja
Veeeeelike!

tacno tako, samo bez grudnjaka :D
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Tea
btw, ja ne volim velike...

najbitnije mi je da su cvrste i lepog oblika :mljac:

Kako ovo ranije nisam prochitala? :nerd:

:D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nije mi bitna velichina.. Samo da su lepe i chvrste.. Igrom sluchaja sam imala devojke sa manjim grudima, dvojka, ali su bile jako lepe i meni privlachne.. :minibounce:

O svojim :sise: ne bih, mislim da je ceo forum obaveshten zahvaljujuci mojim drugaricama.. ccc.. :blush:
Korisnikov avatar
By Azdaja
da li ste nekadaaa videle snimak kako zena u africi hrani detence na ledjima - samo mu prebaci svoju sisiku preko ramena... e meni je i to privlacnije nego male grudi (ah, jesam li upala za post 2009 :smeh: )
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Azdaja
da li ste nekadaaa videle snimak kako zena u africi hrani detence na ledjima - samo mu prebaci svoju sisiku preko ramena... e meni je i to privlacnije nego male grudi (ah, jesam li upala za post 2009 :smeh: )

Ti bi dakle rekla...lozhish se na zhene? U uzhem smislu rechi... :)

Nikada u zhivotu nisam bila sa devojkom-daskom. Niti sa onom koja ima uvuchene bradavice. :skijanje: A vala ne moraju da budu ni kao moje! :ua:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Val

Nikada u zhivotu nisam bila sa devojkom-daskom. Niti sa onom koja ima uvuchene bradavice. :skijanje: A vala ne moraju da budu ni kao moje! :ua:

lozim se na zene? a LEBATI sta radim ovde godinama - da trazim zenu sa dugackim sisama :smeh: salu na stranu...

volim zensko telo, volim obline - e sad ne one extremne, ali sisike su pozeljne..:D
Korisnikov avatar
By ljubav91
Originally posted by Galateja
Veeeeelike!

tacno tako, samo bez grudnjaka :D
hahhah
Korisnikov avatar
By Val

volim zensko telo, volim obline - e sad ne one extremne, ali sisike su pozeljne.. :D

Razumljivo.

One daskaste...nadam se da ne nose strap. :nerd:

Kazhe meni pre neki dan drugarica:"Znash shta ja mislim? Zhene koje vole butch-looking ribe, one bez sisa, sa kratkom kosicom...e te su u stvari str8!". :shocked:

Pitam:"A ti si do sada uvek bila sa str8 ribama?". Znam, znam...nije lepo. Al´ zaboga, drugarice smo. :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Ivana
hmmm...zavisi kakva je curica u pitanju, ako je femica, peferiram vece, a kod dechkica devojkica preferiram manje, a kolko sam primetila, i one isto vole te atribute tako rasporedjene...
mah ustvari grudi mi nisu toliko bitne, vise ramena, ruke, sake:sesir:
znam cudno, al sta cem... :durenje:
Nisam izmenila stav/ukus za dve godine...sTim sto bih dodala (ako nisam to dalje napisala) da mi je najbitnije da devojka/decka/zena REAGUJE na moje dodire...uh...just had a flash...nice.....:mljac:
Korisnikov avatar
By Val
:sise:

Osetljive grudi su kao... Sorry, ostadoh bez texta! :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
hmmm...zavisi kakva je curica u pitanju, ako je femica, peferiram vece, a kod dechkica devojkica preferiram manje, a kolko sam primetila, i one isto vole te atribute tako rasporedjene...
mah ustvari grudi mi nisu toliko bitne, vise ramena, ruke, sake:sesir:
znam cudno, al sta cem... :durenje:
Nisam izmenila stav/ukus za dve godine...sTim sto bih dodala (ako nisam to dalje napisala) da mi je najbitnije da devojka/decka/zena REAGUJE na moje dodire...uh...just had a flash...nice..... :mljac:

hm, zanimljivo...

e drugo jos se nisam olindrala NANULAS - eto morala sam nesto da napisem...:retard:
Korisnikov avatar
By ljubav91
ajde da razumem da nekome to nije bitno..ali da neko preferira male grudi........ =)
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by Val

lozim se na zene? a LEBATI sta radim ovde godinama - da trazim zenu sa dugackim sisama :smeh: salu na stranu...

volim zensko telo, volim obline - e sad ne one extremne, ali sisike su pozeljne.. :D
:up:
Korisnikov avatar
By scout_finch
bas sam skoro pricala sa drugaricom o tome,ona je inace strejt,i kaze mi da ako bi bila s devojkom ta devojka bi morala da ima velike grudi,i onda sam ja shvatila da su grudi mozda i poslednja stvar koju primetim na zenskom telu.ali u vecini slucejeva se desi da mi se svide devojke sa manjim :sise: ,ali pretpostavljam da mi se te iste devojke svidele i i da imaju velike :sise: .
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Bad_education
sto ravnije-to bolje! :lizalica:
Odista? :blenta:
Korisnikov avatar
By Bad_education
Originally posted by Val
Odista? :blenta:
yes sir! :balerina:
Mada,to je mozda povezano sa cinjenicom da se meni pretezano dopadaju andro ili butch devojke,a nikako femme.
Ne kazem da to ima veze jedno sa drugim,ali velike grudi jednostavno nisu nesto sto bi mene privuklo. :nope:
Korisnikov avatar
By proudgirl
Vise volim vece, ne mogu da kazem da to nije prvo sto primetim na devojci...
Neki kazu da su vece grudi za gledanje, a male za pipkanje....
ja imak spadam u tu sortu koja vise voli da gleda i pipka vece:D
By La_Vie_en_Rose
Kako lepa tema. :roll: Sama njihova pojava je... :vruce: :) Ostalo je totalno nebitno.
Mnogo volim da se 'druzim' sa njima. :yay: Toliko da osoba sa kojom sam, postane ljubomorna na sopstvene grudi. :giggle: Ima li mi spasa? :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by La_Vie_en_Rose
Kako lepa tema. :roll: Sama njihova pojava je... :vruce: :) Ostalo je totalno nebitno.
Mnogo volim da se 'druzim' sa njima. :yay: Toliko da osoba sa kojom sam, postane ljubomorna na sopstvene grudi. :giggle: Ima li mi spasa? :)
Bas si vickasta.

Ont:
Primetila sam da ih vise dodirujem nego pre nekoliko godina, da mi je povrsina dlanova duze ili vazda u kontaktu sa zenskim grudima i da to, po mnogo cemu, uzima prevagu nad ljubljenjem :bale: ili lizanjem :bale: grudi.
By Kragi

:lol: i agree
By alexandermagic
4;5-ica. Ljepše mi je za vidjeti, posebno ako dama ima tanan struk.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!