Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

BEOGRAD - Profesor dr Eugen Slavik (62), specijalista neurohirurgije i šef Jedinice za eksperimentalnu neurohirurgiju u Institutu za neurohirurgiju, uhapšen je u četvrtak ujutro zbog sumnje da je tražio 500 evra mita od roditelja desetogodišnjeg D.M., da bi detetu operisao tumor na mozgu.

Dečaka su otac Ž.M. i majka nedavno odveli na pregled kod lekara Slavika, koji im je tražio 500 evra da bi operisao teško bolesno dete. Prema informacijama „Blica”, dr Slavik je od roditelja zahtevao da mu 300 evra daju pre operacije tumora na mozgu, a ostatak novca posle hirurške intervencije. Predložio je da mu prvi deo daju posle praznika, kada D.M. primi na odeljenje.
Dečakov otac Ž.M., koji je zaposlen u „Gradskoj čistoći”, tada se obratio policiji i objasnio šta doktor Slavik traži od njega da bi njegovom sinu spasao život. Kako „Blic” saznaje, da bi osumnjičenog uhvatili na delu, novčanice koje je trebalo da predaju doktoru inspektori su obeležili.
Ž.M. je sina u četvrtak ujutro doveo u Institut za neurohirurgiju, gde je trebalo da preda 300 evra dr Slaviku da bi dečaka primio na odeljenje. Novac je, kako saznajemo, lekaru predao u njegovoj kancelariji. Kada je otac izašao iz Slavikove kancelarije, ušli su inspektori, koji su imali nalog za pretres doktora i pregled njegove ordinacije. Kod doktora su nađeni evri, a serijski brojevi na njima upoređeni su sa onima na novčanicama obeleženim u policiji i ustanovljeno je da su identični.
Inspektori Odeljenja za suzbijanje privrednog kriminala tada su uhapsili doktora i odveli ga u stanicu. Određeno mu je dvodnevno zadržavanje, posle koga će biti priveden istražnom sudiji

:roni:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
:up:
konacno neki pomak.
svaka cast.

samo da klinac zbog situacije ne ispasta - koliko god zelim da vjerujem da ce to donijeti dobro i njemu i drustvu u cjelini, iskustvo me plasi..
Korisnikov avatar
By Marvin
Da li će ikada doći dan kada prva stvar kada odeš u bolnicu neće biti kome i koliko treba da se tutne? :sigh:

Bože kako su mi odvratni :bljak:
Korisnikov avatar
By Delete
Tako bih zelela da procitam crankyin odgovor na ovu temu...
Korisnikov avatar
By cranky
A zašto misliš da bi se moj odgovor bitno razlikovao od ostalih?! Verovala ili ne - ja ovo sigurno više osudjujem od svih vas.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
e ova tema bi se mogla zvati 'da ti se zgadi zivot'
stra'ota
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
eh, kad bi se bar svi kojima je trazen mito obracali policiji....
Korisnikov avatar
By *deni*
Sta se iscudjavate ?
Nije ovo nista novo.
Takve stvari se desavaju svuda i svakodnevno.
Doduse, nije ista stvar kad mito trazi, recimo, gradjevinski inspektor da bi dao dozvolu i lekar da bi operisao bolesnika.
Lekar koji to radi deluje krivlje, nehumanije i nemoralnije od gradjevinskog inspektora.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
moji baba i deda su se prezivali Slavik. Imali su neke rodjake lekare u bgu. Nikada ih nisam upoznao. Sta ako mi je taj hirurg neki rodjak??? :shok:

Latino serija... :pokemon: :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Mars
A gde je ovaj skot da mu vidim njušku?
Korisnikov avatar
By muzika86
Neka neko baci onaj snimak iz Amerike gdje je zena umrla u cekaonici bolnice, a cistac oko nje mopira pod.
Korisnikov avatar
By deran
Muzika,bio bih ti beskrajno zahvalan kad bi mi objasnio šta si hteo da kažeš prethodnom rečenicom...
Korisnikov avatar
By Mars
Da je stanje u srBskom zdravstvu sjajno.
Korisnikov avatar
By deran
Ipak bih molio odgovor i od upitanog...:hmm:
Korisnikov avatar
By Mars
Ok, ok.

Ono sam samo rekao da ti prekratim neizvesnost do njegovog javljanja.
By alexandermagic
Originally posted by *deni*
Nije ovo nista novo.
Takve stvari se desavaju svuda i svakodnevno.
+
Valjda će sa dječakom sve biti uredu.:shrug:
Korisnikov avatar
By muzika86
Originally posted by deran
Muzika,bio bih ti beskrajno zahvalan kad bi mi objasnio šta si hteo da kažeš prethodnom rečenicom...
Da je humanost i ljudstvo medju doktorima totalno nesto strano, a da nije Srbija jedini primjer tome.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ali traziti novac da operise dete koje ima tumor a to mu je posao i za to je ionako debelo placen :roll: :lood:

Majko Isusova pa ja bih u zemlju propao od sramote :kosach:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by muzika86

Da je humanost i ljudstvo medju doktorima totalno nesto strano, a da nije Srbija jedini primjer tome.
...i zbog toga se odmah navode primeri iz Amerike...

Inače,mislim da i humanost i ljudsKOST nije strana lekarima (ograničavam se na Srbiju ),nego se tako uvek nađe par nekih skotova....
By iWanna
Originally posted by KissQueen
ako mislis na njegovu kucu - Banovci
:trep:
pomislih, dace adresu :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ko zna sta je tog lekara nateralo da se pod stare dane kompromituje.
Citam u " Blicu ", njegove kolege tvrde da su iznenadjene i sokirane ovim sto se desilo, jer je uhapseni do sada radio bez ijedne mrlje u karijeri, a do penzije mu je ostalo jos par godina.
Mozda ima sina narkomana ili kockara, koji mu non-stop trazi lovu, pa se u ocaju dosetio da bi do novca za problematicnog sina mogao doci trazeci mito.
:eureka:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Mozda ima sina narkomana ili kockara, koji mu non-stop trazi lovu, pa se u ocaju dosetio da bi do novca za problematicnog sina mogao doci trazeci mito.
:eureka:
Mozda mu se zena propila pa ga tuce jer joj ne da novac.
Korisnikov avatar
By deran
Sad tebe molim da pojasniš šta se htelo reći...

Taj blog ili štagaznamveć je sažvakan nebrojeno puta-da ne ulazim sad u to šta je istina a šta ne...

Govorim o većini lekara koji svoj posao radi pošteno.O uslovima rada takođe neću.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
...
Citam u " Blicu ", njegove kolege tvrde da su iznenadjene i sokirane ovim sto se desilo, jer je uhapseni do sada radio bez ijedne mrlje u karijeri, a do penzije mu je ostalo jos par godina.
...

naravno da ce to da tvrde

nece valjda da kazu - "drapao je, svi smo mi to znali, a i mi drapamo"
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!