Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ...Sitnicava...Originally posted by KissQueenMisliš, da li je isto reći "Da l' je došao?" i "Je l' došao?"
dal' je JEL' pravilnije
tj.
je l' DA L' pravilnije
Pravilna su oba podjednako.
Originally posted by Cruiserto stvarno neko pise???
3. favorit br. 1 - ĐŽ umesto DŽ sa čvrstim ubeđenjem da se piše ĐŽEM![]()
+ "idem da se BRIJAM"a treba...?
+ "radi SE o ...."kao ono "svidjati se" umesto "dopadati se". nisu se setili da predloze reci za hiljade varvarizama a smeta im jedna nevina semanticka pozajmljenica.
Originally posted by SwanheartA ti si nama htela, u stvari, samo da pokazes kako ljudi i kada uspeju da se sete kada se koristi "jer", a kada ne, naprave gresku i napisu/kazu "jel", i onda im se te dve reci pobrkaju.Originally posted by A.F.K.A.OBpa da ljudi pisu je l` umesto jer onda bi tako i glasila tema
I dosli smo do zakljucka da su u naslovu teme o pravopisu napravljene dve greske, a pokretaca teme nema da se javi...
![]()
Originally posted by ...Sitnicava...opet moja disleksija na delu
@ emo_haos_
Ne misliš da je ceo njegov post sarkastičan?![]()
ONT: Ne vredi se nervirati oko takvih stvari... Jeste da para uši, ali...
Složiću se sa Horusom.
Originally posted by pthaloma ne, "dopadati se" kazu da treba izbegavati posto je germanizam (sich gefallen) i varvarizam umesto srpskog "svidjati se". u srpskom inace imamo puno semantickih pozajmljenica iz nemackog (predsedavati, predstavljati, izgledati = vorsitzen, vorstellen, aussehen itd.) ali im to ne smeta.
'sviđati se' nije pravilno?![]()
Originally posted by UlixHm, primetio sam negde da ga ne koristis pravilno
On je bezlican ako je u spoju sa nekim glagolom, a inace se normalno menja kroz lica.![]()
Originally posted by AngraMainaMoguce, moguce. Omakne mi se ako ne pazim. To je jedna od stvari u srpskom jeziku koje mi nikako ne zvuce prirodno.
Hm, primetio sam negde da ga ne koristis pravilno![]()
"Treba" se menja kroz lica samo u znacenju "potrebno mi je" ali to se vec dugo dozivljava kao kroatizam u srpskom (ko govori/pise "trebam te", "trebam odmora"?) i umesto njega dolazi "treba mi/ti/mu/joj/nam/vam/im".Evo sad sam pogledao Klajnove Jezicke nedoumice, i on kaze ono sto sam ja gore napisao.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!