- 07 Jan 2009, 00:55
Koliko se dobro snalazite u verbalizovanju i uopste definisanju sopstvenih emocija i raspolozenja?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by the1whowishedU verbalizovanju slabije, u definisanju djene djene, ali sam uvek svesna onoga sta osecam i znam da ga definisem samoj sebi. Inace sam ja nesto podbacila kod verbalne inteligencije i neke meni sasvim jasne stvari prosto ne umem da obucem u reci i na taj nacin saopstim nekom. Mada mi ide sve bolje. Anyways, svakako uvek mogu da kazem koje je boje to sto osecam
Koliko se dobro snalazite u verbalizovanju i uopste definisanju sopstvenih emocija i raspolozenja?
Originally posted by pthaloIsto tako. Sad se osecam ovako, dakle poprilicno bezveze i prazno, ali to je zato sto sam tek ustala, a napolju bljak dan, ali mi prija to sto je toplo u sobi.
najlakše mi je da objasnim sopstvenih emocija u bojama. Sada se osećam ljubičast i tamna plava, malo siva.
Na engleskom, ako razmišljam, mogu da nađem reči. Isto na mađarskom.
Na srpskom, još ne znam dovoljno reći. Znam možda 15 reči za osećanje na srpskom. Na engleskom bar 150.
Originally posted by *deni*Meni često promakne taj trenutak kada postanem tužan, nisam ga odmah svestan. Ali ga zato nepogrešivo lociram kad krenem da vraćam film po bližoj prošlosti, dodjem do njega i vidim šta je u pitanju.
E sad ako me neko, kad sam tuzan, pita " Sta ti je ? ", ja kazem " Tuzan sam. " Ako me dalje pita " Zasto ? ", ja kazem zbog toga, toga, ili toga.
Originally posted by m..onda nisam sama, koja ima obojena osećanja.Originally posted by pthaloIsto tako. Sad se osecam ovako, dakle poprilicno bezveze i prazno, ali to je zato sto sam tek ustala, a napolju bljak dan, ali mi prija to sto je toplo u sobi.
najlakše mi je da objasnim sopstvenih emocija u bojama. Sada se osećam ljubičast i tamna plava, malo siva.
Na engleskom, ako razmišljam, mogu da nađem reči. Isto na mađarskom.
Na srpskom, još ne znam dovoljno reći. Znam možda 15 reči za osećanje na srpskom. Na engleskom bar 150.
Mislim da na engleskom inace ima mnogo vise reci za osecanja nego u srpskom, ja da bih izrazila neka osecanja na srpskom moram da opisujem i objasnjavam, dok na engleskom znam tacnu rec.
Originally posted by MarsEz for prepoznavanje.
Ono za definisanje mi nije jasno na šta misliš.
Originally posted by pthalozvuci kao lista sa myspace-a. oduvek sam se pitao da li se sve te reci odnose na neko osecanje.
angry, irritated, annoyed, fed up, mad, pissed off, cranky, irritable, frustrated, fearful, afraid, scared, terrified, frightened, nervous, nostalgic, jealous, spiteful, wishful, hopeful, sad, sorrowful, mourning, lost, depressed, weepy, tearful, pained, lonely, alone, crazy, silly, hopeful, loved, loving, spiritual, zealous, enthusiastic, cheerful, chipper, delighted, overjoyed, overwhelmed, happy, radiant, superb, sick, quixotic, crabby, geeky, thoughtful, meditative, listless, nauseaus, quarrelsome, enraged, vulnerable, ashamed, shy, bashful, guilty, quiet, disgusted, amiable, friendly, sociable, cold, withdrawn, numb, flippant, childish, bored, excited, aggitated, anxious, apathetic, morose, ambivalent, indifferent...
Originally posted by the1whowished
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!