Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Swanheart
grozno, grozno, grozno
morala sam da izvadim ovu temu

pre neko vece zakljucismo da imamo debele Sejn, mrsave Sejn, visoke Sejn, niske Sejn, anoreksicne Sejn, gajimo Sejn svih uzrasta i gradje

:bljak:
Potpisujem se do tebe. :)
I onda se ja lose osecam kada pomslim da znam neku devojku i javim joj se... ma ko vas bre jebe, i ko jebe vase Vanserice i frizure i predvidljivost koju tako neoprezno ljudi posle nazivaju andro-fazonom!
By ...Sitnicava...
Nemam ništa protiv takve frizure, naprotiv, svidja mi se, samo uočavam da je u trendu što se lez devojaka tiče...

Zwezdice, toj u koju si zaljubljena lepo stoji takav hair style.

:adiktusha:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by ...Sitnicava...
Nemam ništa protiv takve frizure, naprotiv, svidja mi se, samo uočavam da je u trendu što se lez devojaka tiče...

Zwezdice, toj u koju si zaljubljena lepo stoji takav hair style.

:adiktusha:
Znaaaaaaaaaaam... :love:

Ej, bre, nemoj da pochnem da ljubomorishem.. :shamar:

:roflmao:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ne razumem tu potrebu za shablonisanjem. mislim, nek svako nosi ono u cemu se dobro oseca. pa sta ako i lici na shane ili tamo nekog desetog? nebitno, ako se taj neko oseca dobro tako kako izgleda

:deda: :D
Korisnikov avatar
By m..
Ja najvise volim da se obucem kao ukrajinski bokser :P
By SUNNY B
hahaha, ima ovde podosta interesantnih komentara. pa ovako, moj fazon nema veze sa sejn, ja vise izgledam kao musko nego kao sejn, sto valjda onda znaci da sam standardni butch, a ne sejn, sta god to znacilo. znaci farmerke, patike, dukserice, kosulje (muske), jakne, kacketi i jako retko kravatu ali i dalje izgledam kao musko a ne kao sejn. a onda mi je kravatu otela bivsa devojka, kao i mnoge druge stvari, i nikada nije vratila... sto se frizure tice, ja brate slatki patim od simetrije, tako da te varijante sa jedne strane celavo a sa druge vila ravijojla, ne dolaze u obzir, mislim sve vreme kao da mi nesto naginje na jednu stranu, imam problem da fiksiram pogled, tako da nista od toga... a kad pricamo o uniformisanosti , nje problem u samim sablonima niti u pojedinacnim stilovima, nek se svako oblaci kako hoce, barem to ovde nije problem, nego jednostavno, kao i sve u cemu se pretera, izgubi miris, boju i ukus, izgubi draz, lepotu i sjaj, sad vise ne mozed da izdvojis takvu osobu iz gomile, kao i tetovaze i pirsinge, dok ih je bilo malo - primecivalo se i bilo je nekako misticno, buntovno i lepo, a sad to vise niko ne primecuje...te stoga vise i nemam zelju da to uradim sebi...eto na to sam mislila kao na manu medju sablonima, inace stvar sama po sebi nije losa...
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by m..
Ja najvise volim da se obucem kao ukrajinski bokser :P

hahahha svaka cast za stil :smeh:

ja najvise volim da nosim mJau thai sorc :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Ivana
hm, verovatno neka zelja za pripadanjem, prepoznavanjem...
Svakako nije Shejn prva obesila kravatu...
Moj stil oblacenja je izuzetno promenljiv i zavisi od mog raspolozenja tako da se uopste ne osecam uniformisano...od dzipsi luka, militari, muskog odela, fetish, sportskog....sve nosim.
Da dodam...skoro me je drugarica pitala "da li sam svesna da imam jak femme identitet" (tako nekako rece, bile smo pod uticajem alHohola)

Posto istog nisam svesna na svesAn nacin, sem kad mi neko ne ukaze, poCetila sam se kako se drugacije osecam shodno onome sto obucem, i prijatelji su mi na to ukazivali, od nacina na koji sedim, gestikuliram....Kada sam obukla sako i zalizala kosu pre par nedelja svi su mislili da sam nesto "ustogljena" :smeh:

Lm, kako garderoba utice na vase raspolozenje/manire ?

Ili, da li se mi uopste menjamo ili nas ljudi vide malo drugcije zbog krpica?
Ovo je za drugu temu verovatno :kesa:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Ivana
Lm, kako garderoba utice na vase raspolozenje/manire ?

Ili, da li se mi uopste menjamo ili nas ljudi vide malo drugcije zbog krpica?
Ovo je za drugu temu verovatno :kesa:
Verovatno jeste. :kesa: ;)
Ne utice garderoda na moje raspolozenje/manire vec ja uticem na sebe svakog jutra kada mislim o tome sta cu obuci.
U sustini smatram sebe polifonom osobom i imam manje-vise raznovrsnu odecu koja pokriva sve moje moduse.
Dakle:
kad sam klosar- klosar sam, kad sam kicos- kicos sam, kad sam devojka- nije problem, devojka sam.
E sad tu moze da nastane problem i da ja ujutru ne oslusnem sebe na pravi nacin i obucem se na nacin koji ne korespondira sa mojim datim stanjem svesti. Bezveze je sto onda najcesce zaglavim satima na fakultetu zlopateci se sa rodnom disforijom. :D
Stoga verujem da se menjamo i verujem da je zdravo ukljuciti odecu u sisteme promene.
A da li nas ljudi vide drugacije zbog... mislim da - :yes: da. Mislim i da me ti blago drugacije dozivis od odevne kombinacije do odevne kombinacije.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by the1whowished

A da li nas ljudi vide drugacije zbog... mislim da - :yes: da. Mislim i da me ti blago drugacije dozivis od odevne kombinacije do odevne kombinacije.
A ja mislim da kad se ti i ja vidjamo uglavnom budes obucena u nekom fazonu koji kod mene izaziva da te deckasto dozivljavam :)

Lm, ima nesto kod mene za tebe, sto ce taj dozivljaj jos pospesit' , samo da zena i ja ozdravimo, pa ces doci po to :elvis:
Korisnikov avatar
By aIRbORNE
lezbejke su uzasno modno ogranicena, potpuno neslobodna bica i totalno osakacene kreativne inteligencije!

ukljucujuci i moju, sopstvenu zenu
tacka i znak uzvika :elektro:
By J...
Originally posted by aIRbORNE
lezbejke su uzasno modno ogranicena, potpuno neslobodna bica i totalno osakacene kreativne inteligencije!
Moze i ovako:

strejterke su uzasno modno ogranicena, potpuno neslobodna bica i totalno osakacene kreativne inteligencije!
Korisnikov avatar
By aIRbORNE
ma moze kako hoces, ali trenutno govorimo o lezbejkama
Korisnikov avatar
By Azdaja

Ah, kako gresis... :colorado:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Zwezdica

Svaka roba ima svog kupca, tako da.. :zakljucano:

Al´ unikat je unikat!
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by SUNNY GIRL
... sto se frizure tice, ja brate slatki patim od simetrije, tako da te varijante sa jedne strane celavo a sa druge vila ravijojla, ne dolaze u obzir, mislim sve vreme kao da mi nesto naginje na jednu stranu, imam problem da fiksiram pogled, tako da nista od toga...
:lol:

:up:

:smeh:
By Garbo
А зашто извини?

Оваква тешка изјава тражи објашњење које бојим се да га нећу добити.

:alexis:
By SUNNY B

ej ljudi, ne brinite, ovaj post je napisala moja zena kao znak provokacije na onaj moj gornji post o oblacenju i nema nikakve veze sa realnim zivotom. narogusila se kad je procitala da sam napisala da izgledam kao musko, pa je htela da me isprovocira. inace ne misli tako. :jezik: :zen:
Korisnikov avatar
By scout_finch
ja se uglavnom oblacim kao decak u ranom pubertetu,ne znam da li je to jedan od oblika uniformisanosti kod lezbejki,ako jeste onda sam izgleda i ja uniformisana.
Korisnikov avatar
By aIRbORNE
Originally posted by SUNNY GIRL

ej ljudi, ne brinite, ovaj post je napisala moja zena kao znak provokacije na onaj moj gornji post o oblacenju i nema nikakve veze sa realnim zivotom. narogusila se kad je procitala da sam napisala da izgledam kao musko, pa je htela da me isprovocira. inace ne misli tako. :jezik: :zen:
:milkacanic:
Khm khm.... :obesen:

draga moja, to sto ja tebe provociram :zavera: ne znaci da i jos neka ne sme da se upeca :cobanica: :lukavi:
Korisnikov avatar
By SabotagE
Smatram da svako treba da oblaci ono u cemu se najbolje oseca.Isto tako,slazem se sa svima koji kazu da ih ima dosta koje kopiraju Sejn,a nekima bas i ne polazi za rukom.
Ja se oblacim godinama u nazad isto,nekima smeta(mojoj mami najvise),a neki me bas zbog toga i gotive(jer sam svoja i ne menjam se).Ali smatram da svako treba da poseduje neku kulturu oblacenja,dakle zna se kad se nesto MORA obuci ili kada se nesto NIKAKO ne moze obuci.
Iako mi vecina kaze da mi lepse stoji pustena kosa,retko je pustim jer se ne osecam lepo i nisam opustena.
By ...Sitnicava...
Originally posted by SabotagE

Ja se oblacim godinama u nazad isto,nekima smeta(mojoj mami najvise),a neki me bas zbog toga i gotive(jer sam svoja i ne menjam se).
Ako ništa, bila sam ubedjena da si ti uredna devojka.
By Çâðê_DUP
oblacim se tako da me uvek lako skinu

:geisha:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Oblacim se kako se osecam u datom trenutku. Volim da se sredim ali naravno nekad se obucem obicno,opusteno...ali uvek to izgleda skladno :) Nekad sam u haljini,nekad u pantalonama,nekad u trendzi...
Trudim se da budem cista i uredna,to mi je najvaznije :yes:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Naravno :P
I kad nisam fensi ja sam fensi,to prosto izbija iz mene :lol:
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
axa to mora da je povezano sa bojom kose :P :mazi: :obraz:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!