- 04 Jan 2009, 03:17
Znate kako kazu da obicno biva, zaljubljen si do usiju prvh nekoliko dana, nekoliko nedelja, kada imas utisak da je ta osoba potpuno stvorena za tebe, pa posle kada upoznajes bolje tu osobu, ili sledi prelaz u nesto vise, u neku mirnu ljubav, ili u nesto tuznije- razlaz, razocaranje, ili raskid. Stvar je u tome sto sam ja pet i kusur meseci u vezi sa deckom, i ta zaljubljenost i dalje nimalo ne jenjava, umesto da ga skinem sa nekog trona idealizacije zbog njegovih nesavrsenosti koje vremenom iskrsnu, naprotiv, sve te njegove nesavrsenosti (citaj ljudske karakteristike, navike ili neki specificni gestovi) meni savrseno odgovaraju, i cine mi ga jos blizim, znam mozda zvuci malo
Zelim reci da meni i dalje jednako prskoci srce, i jednako sam nervozan kad god treba da se vidim sa njim, ko nestrpljivo detence kad dobije najlepsu igracku...Iako smo vec relativno dugo zajedno, ta pocetna zaljubljenost kao da ne prestaje, kao da mi trenira srce na igranku non-stop, a imao sam pre toga (doduse samo strejt) dovoljno veza, ali to prosto nije toliko dugo trajalo. kao da jos nije nastupio taj momenat nekog "otreznjenja" koje se obicno javlja, ne, naprotiv...Sta sam zeleo reci...Da, koliko je kod vas obicno trajala ta zaljubljenost dok ne dodje do nekakvog "smiraja"...Nije da to ne prelazi u ljubav, i da vec to nije, ali ovako imam osecaj da mi vec pet meseci srce svakodnevno igra terevenku, cas tango, cas neku rumbu, stiskavac, ili nesto deseto, najzad ne znam da li iko shvata sta sam hteo reci
Uglavnom to je nesto divnoooooooo!!!
Eto, ako bas nije razumljivo sta pricam, u svakom slucaju: Laku noc!

Uglavnom to je nesto divnoooooooo!!!
Eto, ako bas nije razumljivo sta pricam, u svakom slucaju: Laku noc!