Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Islamski vernici u Srbiji nedavno su proslavili dolazak nove, 1430. hidžretske godine! Ko ne zna, pripadnici islamske vere svoju eru - hidžru računaju od preseljenja Muhameda iz Meke u Medinu (16. jul 622. godine nove ere).

Pravoslavni vernici dolazak Nove 2008. godine čekaće u noći između utorka 13. januara i srede 14. januara. Prvi dan nove godine, Srpska pravoslavna crkva obeležava kao Obrezivanje Gospodnje.

Kineska Nova godina počinje između 20 januara i 19. februara (sa prvim mladim Mesecom u Novoj godini) i slavlje traje mesec dana, sa petardama i igrankama na ulicama. Njihov kalendar je jedna kombinacija lunarnog i solarnog kalendara. Lunarni ciklus traje oko 29,53 dana. Da bi stigli solarni kalendar, kao i svi koji imaju luni–solarne kalendare, Kinezi dodaju jedan dodatni mesec svakih nekoliko godina (7 godina u 19–godišnjem ciklusu). Upravo zato im Nova godina ne pada u isti dan svake godine.
Ove godine je u Kini godina Drvenog Zelenog Majmuna.

Pa SREĆNE NAM NOVE GODINE!!!!
Korisnikov avatar
By muzika86
dobro jutro ali.....

ko ima to ovdje koji slavi vise od 1 ili 2 tih novih godina?
Korisnikov avatar
By jukie
Ove godine je u Kini godina Drvenog Zelenog Majmuna.

Slika
Korisnikov avatar
By pthalo
Originally posted by muzika86
dobro jutro ali.....

slavim novu godinu u 21 mart.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by muzika86
dobro jutro ali.....

pa, ovde ima i muslimana, i pravoslavnih vernika, mislim da ima i jedan polu japanac (gneboo, ako se ne varam)... tako da... ima ko ce da slavi....:zastava:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
jao sto ja volim sve te nove godine :cheer: bila je i indijska (diwali) pre par meseci, meni se mnogo svidja taj praznik
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!