Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By J...
Originally posted by erkondisn

dovoljno mi fascinantna cinjenica da netko u bas 100% slucajeva razmislja o partneru dok drka.
Mene fascinira cinjenica kako ljudi imaju tu mazohisticku potrebu da zbog tamo nekih "moralnih normi" ili zato sto je neko rekao da je to uredu, prihvataju i cenzurisanje sopstvenih misli. Posle se cudimo zasto je narod generalno toliko glup. :hekla:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Superstar!
Originally posted by blenta
nije
ako je ta drugarica Zv povladjuj joj
or face endless suffering
:tornado:
Ne vredi veruj mi...za sve ima objasnjenje...

A ne umem da objasnim lepo da nije...
trebao si da pitash jel se ona malo popravila shto se tiche kilazhe
to bi ti omoguicilo vishesatni detour sa teme
:yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
Da, to i Marta Savic kaze u hitu koji peva sa Azisom.
:lol:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ma, u tim ženskim mozgovima sve je prevara.
Jednostavno nema svrhe raspravljati se.
Naravno da drkanje nema veze sa prevarom.
To je fiziologija, napunjene semene kesice šalju impuls koji nadražuje odgovarajuće centre umozgu. Seme koje dugo stoji krene da se raspada i stvaraju se štetni produkti koji mogu da naškode novoj mladoj spermi. Iz tog razloga se aktiviraju nervni centri koji nam povećavaju libido i teraju nas da mislimo na sve i svašta, čisto nagonski, bez nekog naročitog upliva razuma. Iz limbičkog korteksa i memorije se prizivaju slike koje su nam pričinjavale zadovoljstvo i na taj način mogu da nam olakšaju postizanje orgazma. Takođe, muški hormonski ciklusi vezani za proizvodnju spermatozoida se regulišu putem pozitivne povratne sprege, što će reći da je potrebna stalna seksualna aktivnost da bi hormonska osovina funkcionisala kako treba.
Ovo je lišeno detalja, i krajnje je pojednostavljno, ali valjda će ovo da bude dosta drugarici za početak. Nemaju žene baš isti mozak kao muškarci, to mu je taj famozni seksualni dimorfizam, pa neke stvari i ne mogu da razumeju.
By J...
Originally posted by Kiborg
..
Ovo je lišeno detalja, i krajnje je pojednostavljno, ali valjda će ovo da bude dosta drugarici za početak. Nemaju žene baš isti mozak kao muškarci, to mu je taj famozni seksualni dimorfizam, pa neke stvari i ne mogu da razumeju.
NO COMMENT :tos:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Tako je najpametnije. Ne treba da komentarišete stvari u koje se ne razumete :icequeen:
By J...

To je fiziologija, napunjene semene kesice šalju impuls koji nadražuje odgovarajuće centre umozgu. Seme koje dugo stoji krene da se raspada i stvaraju se štetni produkti koji mogu da naškode novoj mladoj spermi. Iz tog razloga se aktiviraju nervni centri koji nam povećavaju libido i teraju nas da mislimo na sve i svašta, čisto nagonski, bez nekog naročitog upliva razuma. Iz limbičkog korteksa i memorije se prizivaju slike koje su nam pričinjavale zadovoljstvo i na taj način mogu da nam olakšaju postizanje orgazma. Takođe, muški hormonski ciklusi vezani za proizvodnju spermatozoida se regulišu putem pozitivne povratne sprege, što će reći da je potrebna stalna seksualna aktivnost da bi hormonska osovina funkcionisala kako treba.
Mozda da se kastrirate? :dropdead:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Da bi ličili na vas?
Neka hvala :P
By J...
Kiborg, odakle tolika potreba za generalizovanjem i podelom na muskarce i zene?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Neke razlike /i to brojne/ između muškaraca i žena jednostavno postoje. Nije to neka moja specijalna potreba da naglašavam. Tako je kako je.
By J...
Neke razlike /i to brojne/ između muškaraca i žena jednostavno postoje. Nije to neka moja specijalna potreba da naglašavam. Tako je kako je.
I da li to onda znaci da su zene generalno nesposobne da razumeju musku psihologiju i fiziologiju, da zene ne masturbiraju i da muskarci ne pate od iste kolicine ljubomore kao i zene?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Sve to znači da funkcionišemo na drugačiji način. Sve to radite i vi, ali drugačije, neko manje neko više. Inače, ima žena koje razumeju mušku fiziologiju, neke koje ne razumeju (kao na primer ti i Superstarova drugarica). Nema potrebe sad da generalizujemo :) Ja koliko znam, na osnovu svojih kontakata sa nekim str8 devojkama, koncept muške masturbacije za veliku većinu je bio ekvivalent prevare kao i što misli Superstarova drugarica. Jednostavno nisu razumele što mora to da radi momak koji ima devojku, čemu to služi uopšte? E pa služi, ali one to ne kapiraju, a očigledno ni ti :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Devojke moraju da shvate da njihovi momci imaju potrebu da se igraju sami sa sobom i shlus.
:sudija:
By J...
Sve to znači da funkcionišemo na drugačiji način. Sve to radite i vi, ali drugačije, neko manje neko više. Inače, ima žena koje razumeju mušku fiziologiju, neke koje ne razumeju (kao na primer ti i Superstarova drugarica).
:doh:

Moram da te pitam jesi ti uopste procitao moj odgovor na ovu temu? Malo skroluj na gore, pa ce ti se pojaviti na monitoru.

Ovako stvarno nema efekta da pricam s tobom, jedino mogu da te optuzim za mizoginiju.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
I kako posle da ne drkam? :lol:
Korisnikov avatar
By Kiborg
@J...................
Uh, ne bi bila prva koja bi me optužila za mizoginiju.
Ma nismo pričali o drkanju samo, mada vidim da se koprcaš u ovoj diskusiji i predlažeš kastraciju, to bi samo značilo da ni sama nisi načisto sa svojim razmišljanjima. Prvo jedno, pa onda drugo. Nije to odlika ljudi koji su potpuno shvatili neke stvari, da budu toliko neodlučni ;)
By J...

Za sve one koji ne razumeju komplikovan odgovor, pa i za tebe - drkanje nije prevara vec fizioloska potreba i kod muskaraca i kod zena. A sta ce ko da zamislja pri tome je stvar slobodne volje.

Kastraciju sam pomenula kao odgovor na tvoju mizoginiju i to nema veze sa drkanjem.

Jel sad dovoljno jasan moj stav?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Jeste jasno, bilo je i pre jasno, ali je tvoj krstaški rat protiv mizoginije malo skrenuo temu :)
I šta će ko da zamišlja jeste stvar slobodbne volje, donekle, ali kad neurotransmiteri polude, pada nam na pamet i ponešto što i nije poteklo baš svojevoljno (napisao sam to već gore). To je vrlo bitna stavka.
By J...
Jeste jasno, bilo je i pre jasno, ali je tvoj krstaški rat protiv mizoginije malo skrenuo temu :)
Nikad mi nece biti jasni gay muskarci koji se samozavaravaju patrijarhalnim izjavama a ni sami nisu prihvaceni od istog.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Eh, da je sreće, pa da je to jedina stvar koja ti nije jasna ;)
Inače, potpuno je nebitno ko me i kako prihvata. Bitne su samo informacije i logika.
Kako si došla do toga da sam ja neki patrijahalac nit' znam, nit' me, pravo da ti kažem, zanima.
Dosta od mene u ovoj diskusiji sa tobom, vrtimo se u krug, a to je krajnje neproduktivno.
By J...
Eh, da je sreće, pa da je to jedina stvar koja ti nije jasna ;)
:drama:
Inače, potpuno je nebitno ko me i kako prihvata. Bitne su samo informacije i logika.
Mislis logika bazirana na predrasudama?

Kako si došla do toga da sam ja neki patrijahalac nit' znam, nit' me, pravo da ti kažem, zanima.
Na osnovu tvojih izjava koje su iz grupe patrijarhalnih, usmerenih protiv zena.

Dosta od mene u ovoj diskusiji sa tobom, vrtimo se u krug, a to je krajnje neproduktivno.

Eh te zene, ne mozes ih nikako ubediti argumentima, samo primenom sile.

:crkla:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Gospode, naravno da nije prevara, drkanje je fizioloshka potreba!!!!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by *deni*
Da, to i Marta Savic kaze u hitu koji peva sa Azisom.
:lol:
Jok, to ja sam smislio, znas. :lol:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Ne znam da li je tema vec bila, ali evo ja sad bas diskutujem sa drugaricom gde ona kaze da drkanje jeste prevara a ja kazem da nije...

Sta vi mislite?

Da li je to razmisljanje o drugima (osim ako ne razmisljate o partneru dok drkate) prevara ili ne?

(jesmo malo pijani ali nadamo se da ste razumeli poentu)
Pa ako je neko dovoljno glup da misli kako je on jedini objekat zelje svoje voljene osobe... nema tu pomoci. :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Hvala!!!! Odlicno objasnjeno :lol:

Ovo ce je valjda umiriti...
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Hvala!!!! Odlicno objasnjeno :lol:

Ovo ce je valjda umiriti...
Cak i ako nije tacno, odlicno je smisljeno. ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!