Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by stefan19
Originally posted by Daliborka
Originally posted by Clockwork Orange
Stef, a gde si upoznao tog tipa?
Dobro pitanje.
Taj deo nam je stefan elegantno preskocio, samo nam je predocio da su se smekali preko stolova, a nije objasnio ni gde se to zbilo, ni od kud on i taj uticajni mudrojeb u istoj prostoriji.
Pa Evo teta Daco, odgovorio sam iznad :)
Sedeo sam u kaficu i pio margaritu. Video da mi se smeska i ja poceo da mu zvracam. I nije mi prisao (kasnije priznao da nije smeo, haha). Pa sam ja prisao njemu i napisao tel i info na salvetu i popricao par minuta. Posle se culi telefonom i sutradan izasli na rucak, pa u bar. Sve je platio, nista nije hteo ni da cuje da ja platim. Posle toga se malo ljubili, pa se razisli, i onda se danas ujutro opet videli. Dosao je kod mene u 1pm, a otisao oko 5-6pm. Znaci DVA SATA BUKVALNO smo vodili ljubav, mazili se, gledali, pricali u krevetu. Ma nesto NEOPISIVO! Lezali u krevetu, pa podivljamo i ljubimo se, pushimo, pa se mazimo, ljubio me u OCHI i mazio... Odlepio je za mnom, a i ja za njim!
Znaci osecali smo se kao da se poznajemo godinama. Tako smo bili opusteni a proveli se neverovatno.
Mazio mi obrve, ljubio vrat, ma sve NAJ NAJ NAJ. Zamisli kad sam toliko svrsio da je on vikao "STEFAN... STEFAN..." Oh my God!!! Nije mogao da veruje da sam prskao kao prskalica. I to ga onda jos dodatno popalilo pa je i on svrsio posle toga. I onda smo se istusirali i sisli u djakuzi. Pa smo pricali jos nekih 2 sata o svemu! Politici, ljubavi, poslu, skoli i td... Ma sushta suprotnost od Roberta. Znas kad osetis jednostavno da si sa nekim potpuno kompitabilan... Neverovatno!
A pored toga nije ni skrtica ko Robert.

Slika
Korisnikov avatar
By jukie
Ma meni se čini da ovaj hoće TVOJU džigericu
ili srce, pluća, šta se već traži na tržištu polovnih organa
Korisnikov avatar
By erkondisn
Ali da mi veza (koja ionako puca sa Roberton) ne bude izostavljena iz price, rekao sam mu da imam decka sa kojim planiram da raskinem, objasnivsi zasto.
moram da priznam da bas nisam upratio ove srednje epizode Sante Stefanije. zar ste niste kleli u medjusobnu ljubav prije samo jednog godisnjeg doba?

:gatara: hocemo prognozirati da ce za nekih mjesec-dva :optimist: biti post... ja i XY bili smo pricali u baru i stigao je ON, samo jedan pogled bio je dovoljan da znamo da smo sudjeni jedno drugome. Ima 38 godina, profinjen je i markantan i odmah mi je pricao da je jedva docekao zivot u toplije krajeve nakon sto je radio kao bliski suradnik Sarah Pallin...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Da nema taj neku poznatu lezbejku u Beloj kuci?! :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Stefane ti si rodjen sa pentagramom na celu :giggle:
Salim se malo... lepo je to, lepo je biti srecan :)
Korisnikov avatar
By LordOfSex
napisao tel i info na salvetu i popricao par minuta.
Kako si ti dosetljiv mladic. :lukavi:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ok ok stefane, ja nisam nesto upucena, ali zar niste ti i Robert vencani? :shrug:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y

Zar Robert nije sugar daddy?

Kako sad odjednom skrtica?

Zar nije n otisao u England, a tebi dao svoja kola, kucu i sl...

izgleda da sam ja nesto propustila ovde.....
Korisnikov avatar
By Azdaja
on je tako fin covek da se moc i uticaj ni najmanje ne primete u njegovom ponasanju

a jel bitno to uopste jebemu?

moc, uticaj, novac...ma... zadnja rupa na svirali.... :)
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by REI
Slika
+1

A ja sam tekst shvatio ovako:
Imali smo sjajan sex,
Korisnikov avatar
By Island
[/quote]
..........Posle se culi telefonom i sutradan izasli na rucak, pa u bar. Sve je platio, nista nije hteo ni da cuje da ja platim. .......
..........A pored toga nije ni skrtica ko Robert.
[/quote]

Strasno!
Korisnikov avatar
By Burak
Stefo, uspori tempo. Tako si mlad a vec imas fakera za solidnu drocu. Povuci rucnu, godice ti i da malo odmoris od svega.
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by KissQueen

Zar Robert nije sugar daddy?

Kako sad odjednom skrtica?

Zar nije n otisao u England, a tebi dao svoja kola, kucu i sl...

izgleda da sam ja nesto propustila ovde.....
Pa jeste dewojcice :)
Otisao u England, kao da radi, i cim je zamakao za okean, odmah otvorio profil da trazi da se jebe, i ja ga provalio i raskinuo. I onda me molio kao 'Jao, ja sam ovde sam, stressed out, blah...' I ja reko pa i ja sam isto al' nisamo otisao da trazim jebanje na sajtu. I onda kao please please, poslednji put, bljah. I ja kao 'ok'. I taman se vratili zajedno i sve kao cool, i onda nakon prve svadje me izignorishe i otvori profil, i ja ga onda shutnuo. Pa tako i treba, jel da? Sta da se akam sa njim bez razloga kad je shaban.
Korisnikov avatar
By stefan19
If you're young, that's for fun. If you're old, bring the gold. Tako bar kazu... Mada ja sam na pr sa starijima jer mi se bas dopadaju. I fizicki, i prihicki (i samo malko materijalno) :)
Korisnikov avatar
By *deni*
...Otisao u England, kao da radi, i cim je zamakao za okean, odmah otvorio profil da trazi da se jebe, i ja ga provalio i raskinuo.....
:smeh:
Pa sta da mu radis, kad mu dusha hoce i trazi !
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by *deni*
...Otisao u England, kao da radi, i cim je zamakao za okean, odmah otvorio profil da trazi da se jebe, i ja ga provalio i raskinuo.....
Pa razumem ja to Denka, ali po toj logici, onda smo mogli i open relationship da imamo. A ja kad sam ga pitao, on kao nece... Kao i love you, blah. FUJ, muka mi je od njega. Samo sam ostao dobar sa njim zbog kola i kuce i ostalih benificija, a cim ustalim vezu sa novim, ima da mu izsiktjem sve u lice sta mislim. Fuj, vidite sada da ni meni nije raj na zemlji sto studiram u states. Moram da se bakcem sa raznim prevarantima i dedama, uzas
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by *deni*
Pa razumem ja to Denka, ali po toj logici, onda smo mogli i open relationship da imamo. A ja kad sam ga pitao, on kao nece... Kao i love you, blah. FUJ, muka mi je od njega. Samo sam ostao dobar sa njim zbog kola i kuce i ostalih benificija, a cim ustalim vezu sa novim, ima da mu izsiktjem sve u lice sta mislim. Fuj, vidite sada da ni meni nije raj na zemlji sto studiram u states. Moram da se bakcem sa raznim prevarantima i dedama, uzas
Pa to bi morao i ovde da radis.
Samo sto bi, pored deda, morao da se bakces i sa raznim pomahnitalim babama, sto ti dodje na isto, jer u starosti polna razlika pada u drugi plan pred neprijatnoscu starosti kao takve.
Znas kako kazu - Mladost ludost, starost jos veca ludost. U Srbiji je taj princip bas dosta izrazen.

A kako si ti uopste ulovio Roberta da je otvorio profil u kojem trazi da se jebe ?
Mora, dakle, da si i ti odlazio na takve specijalizovane sajtove.
:deni:
Korisnikov avatar
By stefan19
Ne nisam denka. Nego sam iskoristio priliku kad je otisao u Miami da ga proverim posto sam bio jako sumnjicav. I otkrio da se pojebao sa nekim Rogrigezom ili tako nesto i onda poludeo i poceo da sikcem na njega kad se vratio. I od tada nista vise nije bilo isto. On kao jao ljubavi ja te volim, FUUUJ. Mrzim kad neko jedno prica a radi drugo.
Samo mi je zao zbog njegove sochne debele neobrezane kobasice (da 'prostite). Takvu cu tesko opet naci :(
Jao moram da vam budem iskren. Iako smo raskinuli jos drkam na njega. Samo sto sad umesto neznosti zamisljam kako mu gazim glavu koznim cizmama i silujem dok se drachi i zapomaze. Uhhhh... Tako me pali, haos!
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Zwezdica
Da nema taj neku poznatu lezbejku u Beloj kuci?! :lol:
Oces Gondolizu da ti nabacim? :smeh:
Korisnikov avatar
By deran
Deni,oprosti šta ti mažnjavam fore,al ova je legla ko šamar budali :lol:

Dakle:colorado:

''
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, samo se ti zabavljaj, derane..
I meni prija..
:setnja: :friends:
Korisnikov avatar
By *deni*
Jedva cekam da na YOUTUBE izadje novi hit singl Vere Matovic - " Pitala sam popa, mogu li u raj poci ", bice u diskusijama dosta prilika za postavljanje te numere.
:pop: :setnja:

Slika
Korisnikov avatar
By bas bleu
Samo sam ostao dobar sa njim zbog kola i kuce i ostalih benificija, a cim ustalim vezu sa novim, ima da mu izsiktjem sve u lice sta mislim.
cek, cek bre. mnogo je zeznuta ova sapunica, a ja se ovako ukljucujem u 6969 epizodi: si raskinuo sa boo-om ili ne? ili jesi a on jos ne zna? ili jesi raskinuo u glavi i guzi a nisi u beneficijama?

ubi me neizvesnos'. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by bas bleu
Samo sam ostao dobar sa njim zbog kola i kuce i ostalih benificija, a cim ustalim vezu sa novim, ima da mu izsiktjem sve u lice sta mislim.
cek, cek bre. mnogo je zeznuta ova sapunica, a ja se ovako ukljucujem u 6969 epizodi: si raskinuo sa boo-om ili ne? ili jesi a on jos ne zna? ili jesi raskinuo u glavi i guzi a nisi u beneficijama?

ubi me neizvesnos'. :nesiguran:
Da :) Raskinuo sam u svakom pogledu sa barabom! Samo smo kao 'ostali prijatelji' iako bih mu tako sve rekao sta mislim i oterao ga u pm. A necu zbog benificija.
Korisnikov avatar
By *deni*
Najidealnije bi, stefane, bilo da mu predlozis da se razidjete uz pristojnu otpremninu koju bi ti on uplatio na racun.
:eureka:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
A ko bese Matt?

(izgleda da sam propustila koju epizodu)
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by KissQueen
A ko bese Matt?

(izgleda da sam propustila koju epizodu)
Matt - a.k.a. Kornjacica:

Bio je prvi decko ikada. Dateovali smo mesec-dva i onda sam ga shutnuo jer nije bio za ozbiljnu vezu. Fin covek, ali je imao issues + je Amerikanac. Tako da sve u svemu gubitnicka kombinacija...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!