Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
blento, blento, nije njemu mala pisha, nego je on vel'k :lol:
By iWanna
WOW

ova prva slika... :bale: aagghhrhh.... mljac :bic:
Korisnikov avatar
By blenta
dobro de i ovaj u crvenoj majici iznad maze moze da prodje

francesko d'macho

elem mazza mi je jedan od omiljenih
to sam mu i napisao u pismu koje sam mu slao :cheer:
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by ns.happy

Slika

uh...

:drkanje:

UH!

UUUUUUH!!!

By alexandermagic
Originally posted by KiWi

A zašto su mede tako seksi?

Pa i nisu baš. Kad bi svi izgledali kao Pete Kuzak to bi bilo perfect. :D
On je bear? :nesiguran:

Slika
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
misicavi meda :)
Ponovo smo u domenu zivotinja iz mitologije, kurate lezbejke, macho femice, mishicave mede... :maji:
Korisnikov avatar
By ns.happy
sve je ovo jedna vesela novogodisnja basna ezope :lol:
By Dragonite
Originally posted by V I V I S E C T
Ponovo smo u domenu zivotinja iz mitologije, kurate lezbejke, macho femice, mishicave mede... :maji:
A šta sam ja! :shamar:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Dacu ti ja medveda :seljache: mislim da imash isuvishe malo sala da bi bio medved.
Korisnikov avatar
By gorilica
Vivisect, nemash ti pojma shta su bearsi.
By Dragonite
Dacu ti ja medveda :seljache: mislim da imash isuvishe malo sala da bi bio medved.
Kad budeš mogao da izvedeš :chestram: samnom i da ne odletiš na suprotni zid, onda se javljaj :nokti: .
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by gorilica
Vivisect, nemash ti pojma shta su bearsi.
Nemam? Onda, budi ljubazan i pokushaj da se napravish pametan pa objasni. :hekla:
Originally posted by Dragonite
Kad budeš mogao da izvedeš :chestram: samnom i da ne odletiš na suprotni zid, onda se javljaj :nokti: .
Boze svashta, zashto bih to pokushavao? I kakve to veze ima s medvedima? :evil:
Korisnikov avatar
By ns.happy
znate sta je najironicnije u svemu? vivisekt ce za koju godinu biti bear hteo to on ili ne, a ja cu i dalje tavoriti kao twink :vatrica:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Medved - debeo dlakavi mushkarac, s ili bez brade, ovaj termin se moze koristiti za sva godishta.
Slika

Meche - mladji ili izgledom mladolik mushkarac, obichno ne toliko "popunjen."
Nekada se ovo odnosi na pasivnog lika, cosavog ili maljavog.
Slika

Tata medved - stariji medved koji obichno zeli duge veze, obichno na relaciji on-meche.

Vidra - mladic koji nije DEBEO, zgodan, mozda s par masnih naslaga imperativ da Vidre nisu potpuno bez masti kao Vukovi.

Vuk - mishicav dlakav lik kojem se svidjaju medvedi
Slika

Bucko - deblji medved.
Slika

Medvedi, barem oni pravi nikada nece zeleti komunkaciju niti interakciju s fem likovima. Privucheni su tetovazama i pirsinzima vishe nego ostale gay subkulture.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
znate sta je najironicnije u svemu? vivisekt ce za koju godinu biti bear hteo to on ili ne, a ja cu i dalje tavoriti kao twink :vatrica:
Jel ovo kletva? :grebanje:
Ako mi bog da volje, snage i zdravlja necu postati medved.
Korisnikov avatar
By ns.happy
hm, onda po toj nomenklaturi vidre trazim. sto rece blenta, vidra sam, dakle postojim :lol:
Korisnikov avatar
By gorilica

Nemam? Onda, budi ljubazan i pokushaj da se napravish pametan pa objasni. :hekla:
Nema potrebe, vidim da si ti vec pokushao da se napravish pametan ali ti nije skroz poshlo za rukom. Em ti je lista nepotpuna, em pokupljena sa ko zna kakvog sajta.
Odi na neki pravi bear sajt, pa sam vidi shta je shta.
Korisnikov avatar
By Zibro
A šta sam ja! :shamar:
ti si samo Meda
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by gorilica

Nema potrebe, vidim da si ti vec pokushao da se napravish pametan ali ti nije skroz poshlo za rukom. Em ti je lista nepotpuna, em pokupljena sa ko zna kakvog sajta.
Odi na neki pravi bear sajt, pa sam vidi shta je shta.
Nema potrebe da se pravim pametan, jer ja priznajem da sam glup. To shto ulazish u diskusiju s mnom govori vishe o tebi nego o meni. :cookie:

Uostalom ako smatrash da lista nije dobra, ti lepo uchini uslugu medvedima, idi na wiki pa ispravi.
Korisnikov avatar
By Berserker
Bucko - deblji medved.
Slika
:mljac:
Masti za izvoz... :)

Ali brate, kog je pola ovo parche? Pitam, zbog ovih sisetina...Nikad vetje ne videh :giggle:

Medvedi, barem oni pravi nikada nece zeleti komunkaciju niti interakciju s fem likovima. Privucheni su tetovazama i pirsinzima vishe nego ostale gay subkulture.
:nokti:
By Dragonite
Ma komplikujete bezveze... nijedna klasifikacija nije sveobuhvatna, pa ni ova bear.

Npr, Brent Everet bi bio i twink, i jock i muscle. Zeb Atlas je i muscle i musclebear (ko je video njegove slike kad je neobrijan, zna), pošto musclebear može da bude sa salom ili bez.
Ne mora ni svaki debeli lik da bude bear, mada se pod bear izgledom, strogo gledano, podrazumeva i brada, pa se ja tu kanonski ne bih uklopio.

Prosto, kome se sviđa, neka postuje na temi. Oni kojima se to ne sviđa bi 1) mogli da budu elementarno ljubazni i ne spamuju ovu jedinu bear temu i 2) mogli da prestanu da se upinju da pokažu da im se to ne sviđa, čisto zbog obrnute psihologije. Ni meni se ne sviđa svaki twink pa ne idem i ne pišem to po 25612435 tema koliko ih ima o toj populaciji.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
1) mogli da budu elementarno ljubazni i ne spamuju ovu jedinu bear temu i 2) mogli da prestanu da se upinju da pokažu da im se to ne sviđa, čisto zbog obrnute psihologije. Ni meni se ne sviđa svaki twink pa ne idem i ne pišem to po 25612435 tema koliko ih ima o toj populaciji.
Potpuno se slazem. :mjuza:
Korisnikov avatar
By greek_lover
ne happy, ti ces tavoriti kao meche :smeh:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!