Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By MeaCulpa
Zato shto sam u tim trenucima smatrala da je to jedini nachin da pochnem da je gledam kao prijatelja i da je vishe ne dozhivljavam kao nekoga koga volim na nachin na koji je volim. I djelimichno mi je uspjelo...
Korisnikov avatar
By MeaCulpa
Ne znam kako da ti objasnim to...
Ali smatrala sam da, ako mi sve to s njom ostane u lijepom sjecanju, svaki put kad je vidim ( shto je, otprilike 24/7 ) mene ce te emocije i sjecanja da ubijaju. A ako mi se to smuchi zaboravicu na to shto se desilo i vremenom cu pochet da je dozhivljavam kao prijatelja.
Ne znam da li je pogreshno ili shta vi mislite, ali polako uspijeva, ja mislim... Ne znam.
By ...Sitnicava...
Pa, kako možeš da posmatraš kao prijatelja nekoga ko ti se gadi? :piggy:

No, dobro, ako si metodom uspela šta si želela, lepo...
Korisnikov avatar
By MeaCulpa
Nije mi se zgadila ONA, nego sam natjerala sebe da mi sve ono shto se desilo s njom postane bzvz i nebitno, iako je otprilike bilo neshto najljepshe u mom zhivotu. Kao da sam natjerala sebe da povjerujem u to da ona ipak nije bila tkao savrshena kao shto sam ja mislila i da jednostavno nije funkcionisalo.
Kazhem ti, teshko mi je da objasnim.. To su moje mozhdane vijuge same od sebe prouzrokovale, kao neka odbrana od svega, pretpostavljam..
By ...Sitnicava...
Pa, po meni je u redu da ti ta prividna skepsa po pitanju svega što ste imale bude metod lakšeg preboljavanja. Ali kada ti se emocionalno stanje poboljša, a osećanja postanu prošlost, bilo bi lepo da je se sećaš onakvom kakva je zaista bila i da na vašu nekadašnju vezu gledaš sa pozitivnog aspekta. Ovako bi lagala sebe.
Korisnikov avatar
By MeaCulpa
Ah, jednog dana kad me prodje bicu u stanju za tako neshto...
Trenutno josh nisam.
By ...Sitnicava...
Prodje sve. Samo optimistično.

I ne zaboravi da se klinka klinkom izbija.

(Tako kažu. Kod mene nije upalilo. :shrug: )
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Klinka se tekilom izbija...proverena informacija iz prve ruke :D

P.S. Ja bih u takvoj situaciji njoj dala povod da me zamrzi i meni bilo lakse...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ma kad mene neko mrzi nije mi bas omiljen, kapisko :)
Korisnikov avatar
By MeaCulpa
Ne znam ni kod mene da li ce, ne znam da li zbog toga shto je sve to josh toliko svjezhe i bolno pa treba vremena, ili zato shto je to stvarno bilo to. Jer sam ja tako smatrala. Ali sve novo shto mi se od tad desilo bilo mi je glupavo, a raskid mi je postao olakshanje.
A stvarno nije da se nadam nechemu, mozhda chak i ne bih mogla da opet budem s njom.. Ne znam vishe nishta.
Josh uvijek uchim da ne zavisim od nje :D

Tako ljudi, ja sad odoh kod Nje poshto me zvala da dodjem, pa eto... :D
I srecna Nova, sve najbolje svima. I da bude bolja nego proshla.

E da, i hvala na savjetima.. Stvarno mi znache.

*Klinka se klinkom izbija.
Korisnikov avatar
By MeaCulpa
Originally posted by Zaljubljena
Klinka se tekilom izbija...proverena informacija iz prve ruke :D

P.S. Ja bih u takvoj situaciji njoj dala povod da me zamrzi i meni bilo lakse...
U mom sluchaju, klinka se RAKIJOM izbija. :P
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
:lol:
Mozete da svratite do mene i donesete neku 'ranu, ne bih se ja ljutila :D
By ...Sitnicava...
I tebi srećna Nova godina, Mea culpa.

Bićeš dobro čim se koliko - toliko ohladiš i upoznaš nekog vrednog.

:bye:
By J...
Originally posted by Black Lady
11 meseci ste zajedno, i zivite zajedno?
pa to nije malo vremena da se donese takva odluka.
Korisnikov avatar
By Blady
Meni jeste, da nekog toliko poznajes i krenes sveukupno da zivis sa tim nekim...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Black Lady
11 meseci ste zajedno, i zivite zajedno?
Ja sam zivela sa devojkom od 5. meseca. Nista cudno, zavisi s kim si, s nekim ljudima ne bih to mogla ni posle 100 godina...
By sense
... hocu ja da zivim sa nekim :hyper:
Korisnikov avatar
By Blady
Ne znam, ja sam bila sa devojkom skoro pet godina, i trebale smo da pokrenemo taj zajednicki zivot... ali ja to posmatram kao veoma ozbiljnu stvar,...
Korisnikov avatar
By SabotagE
Dakle,iz licnog iskustva znam da to vukljanje sa bivsom nema ama bas nikakve vajde,osecas i dalje nesto,a ne mozes biti sa njom i dobijas samo mrvice njene paznje i nje same.To onda mnogo boli.Slozila bih se da je jedan nacin da ti se neko smuci sasvim valjan,ali ne uspeva bas uvek.Onda se primenjuje metoda NE VIDIM TE LAKSE MI JE,i lepo krenes da izbegavas mesta gde je mozes videti,izbegavas uopste svaki kontakt i to polako bledi i postaje podnosljivo,Mada,sve je relativno,neko preboli za tri dana,neko nece ni za tri zivota.Ali rece mi neko juce da sve sto se jako,iskreno i dugo zeli,to se i ostvari. :)
Pa pozdravila bih ovom prilikom personu koja mi je to rekla.Kiss! :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Pa.. Hm.. meni je trebalo dosta vremena da u potpunosti prebolim jednu vezu, ali kada je doslo do toga sa tom osobom sam ostala u lepim odnosima.. Postojala je aritmija i kada bi samo prichala o njoj, a kamoli da je vidim.. Ali, najvaznije je da se SVE i SVAKO preboli, tako da neka to bude vodich svima koji prozivljavaju raskid.

Znam koliko teshko moze to biti, narochito ako vidjas tu osobu stalno, kao ti Mea Culpa. I iskreno,mislim da je nemoguce da je tako prebolis, ako nastavite da zivite zajedno, provodite 24/7 zajedno za to su jako male shanse.. I sada si rekla da se i dalje nadas nechemu.. E, pa bas zbog toga ti ne mozes dalje.. Da sam na tvom mestu skupila bih svu snagu koju imam u sebi i rekla joj da necu vise da zivim sa njom, da cemo zahladiti odnose na neko vreme jer ti je to potrebno..
Korisnikov avatar
By YouKnowMyName
Originally posted by Eifranloo
Hon, rekoh ti nesto za forum... :eifranloo:
Pa ja se neshto ne secam na shta mislish :P
Svashta si mi ti rekao za forum :D

Nevezano za ovo gore... Ja se slazhem sa sabotagE. Jedini nachin da se preboli je da se izbegava kontakt, razmishljanje i razgovor o njemu ili njoj. Ali onda, taman kada mislish da je svemu kraj i da si preboleo BAM! Sretnete se i sve pada u vodu. Prichala mi je jedna jako jako dobra drugarica za njenu vezu iz gimnazije... nije se lepo zavrshila, vukle su se do mature sa svakodnevnim svadjama i pomirenjima... Onda je ona odluchila da prekine to, ali nije. I dan danas kada se sretnu to prshti od emocija...

PS: Jesam li ja jedini mushkarac na ovoj temi, iskljuchujuci Eifranloo-a koji je tu sluchajno nabasao?
:beba:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by ...Sitnicava...
Nisi, nisi. I ja nekad sedim raskrečeno.
Decaci koji vole dechake ne sede raskrecheno, to je rezervisano samo za tete koj vole tete.. :smeh:
By ...Sitnicava...
Originally posted by YouKnowMyName

PS: Jesam li ja jedini mushkarac na ovoj temi, iskljuchujuci Eifranloo-a koji je tu sluchajno nabasao?
:beba:

Nisi, nisi. I ja nekad sedim raskrečeno.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by жњ
Ne oklevam da izadjem iz destruktivnih veza :marinac:

Da se razumemo, do zadnje sam za dijalog i nalazenje razumnog resenja kako bi veza opstala, ali mi se desavalo da druga strana ne zeli razumno resenje, govori nemustim jezikom i isteruje neku svoju fantaziju manipulacijom. E, tada mi pada roletna. Vala, ne`s preko mojih ledja!
Da, tOchno tako! Sve ima svoje granice. Loshe je samo ako ti racio bude potisnut emocijom. Kada se taj isti racio izbori, na "konju" si!
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by ...Sitnicava...

I ne zaboravi da se klinka klinkom izbija.

Odlichno! :smeh:
Korisnikov avatar
By TheSimbol
joj....paaaaa...hmm...
vukle sam se dugo, jedno vreme nismo ni razgovarale(2,3meseca) posle raskida a onda smo bile u sex-drugarskim odnosima mesec, dva i ne znam ni sama kako smo sve to prekinule...jednostavno je svaka zapocela novu vezu i sad se vidimo 2,3x mesecno na kafici i bas se lepo iscaskamo. :bouncy:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!