Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By stefanmanzel
Nadam se da na ovom forumu ima dobrih ljudi koji ce me razumjeti i pomoci mi!
Imam 18 godina,zovem se Stefan(ovo je moje pravo ime,bez foliranja)i kako odrastam,sve vise sam u depresiji i povlacim se u sebe.Osjecam krivicu zbog toga sto sam homoseksualac i vrlo cesto razmisljam o samoubistvu!
U poslednje vrijeme mnogo citam o svemu ovome i ukoliko je tacna ona teorija prema kojoj uzrok homoseksualnosti moze biti zlostavljanje,eto razloga vise da se ubijem,jer ne mogu vise podnositi mrznju koju osjecam prema covjeku koji mi je unistio zivot(mome rodjaku koji me je mazio i ljubio kao dijete).
Molim sve one koji su prosli kroz slicne stvari,ili su samo odrasli i razumniji da mi daju neki savjet,znacilo bi mi.
Hvala svima
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Koliko sam ja razumeo rodjak te je mazio i ljubio a ne zlostavljao?
Koliko si imao godina tada?
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja bih mu, ali sad NAJOZBILJNIJE, razbila glavu....
Ne kazem da ti to treba da uradis...ali definitivno ne treba da se ubijes...
Ovde ima dosta ljudi koji su prosli puno toga, nadams e da ce ti oni pomoci...
By stefanmanzel
Mazio i ljubio,al ne mene,nego moj k....,je li ti sada jasnije?
Imao sam 5-6 godina i nisam imao pojma o zivotu,al zato sada imam,i ne znam zasto da zivim!
Korisnikov avatar
By pthalo
i ja sam bila zlostavljena mnogo puta. to je problema, a ne homoseksualnost. možda bi bio gej čak i da nije se dogodilo. biti gej nije tako užasno. Možeš da nađeš fin dečak za sebe. Možeš da budeš srećan i kao gej, i kao strejter. Pokušaj da voliš sebe kakav takav jesi. Meni je drago što sam lezbejka, jer žena su prelepe. :) Ima i lepe gejeve. Lepši su od strejteri.

ali, ozbiljno. ako se ubiješ, on pobedi. to je ono što kažem sebi kada mi je teško. i ponekad, kada želim da uradim nešto što bih možda kasnije žalila, ležam na krevetu i ne dozvolim sebe da ustajem dok ne proći. kada je previše teško da misliš na budućnosti, pokušaj da živiš samo za sada. sada, i možda sutra. možda sutra, možda sutra. biće i bolje. tako sam preživela mnogo ružne stvari.

žao mi je što nemam bolje savete. Još uvek sređujem život, još nije sve u redu. Ali stigla sam do niza gde se može viditi kraj tunela. Drži se.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
5-6 :shok:

Manijak poremeceni!

:mazi:

Ja nisam kompetentan da ti pricam o ovome. Jer nisam siguran da li je okruzenje to koje moze da nas usmeri da volimo vise devojke ili decake. Ja sam oduvek gledao i jedno i drugo. Jako kratak period svog zivota nisam podnosio homosexualca u sebi. Kada prihvatis to sto jesi bice mnogo lakse. :mazi:
Korisnikov avatar
By stefan19
Znas kako Stefane... Ja te potpuno razumem! Razumem da su besan, ogorcen, razocaran, ali ma koliko tesko ti bilo, razumi da nisi jedini koji je kroz to prosao, i da ima mnogo ljudi koji ce te razumeti i voleti bez obzira na to da li si gay ili str8. Svi mi vremenom shvatimo da mi nismo ti koji smo birali sta cemo da budemo. I da nas Bog nije zeleo ovakve, ne bi nas ni bilo. Pokusaj da posmatras svoju situaciju sa svetle strane, a vremenom ces prihvatiti da si gay, i to ce ti biti potpuno OK!

Sve najbolje, muchos besas.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
mislim da neko pokusava da se lose sprda posle banovanja. Ijekavica u pisanju baca jos vecu sumnju.
Kad se pojavi forumski vrh i preceslja sve novootvorene profile - odgovoricu na temu (ako jos uvijek bude tu).
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ustvari, ipak da odgovorim - za svaki slucaj. Da ne ispadnem sad paranoican;)

ovako - malecki, to sto ti se desilo je uzasna stvar, ali ti nisi zbog toga homoseksualac. Takodje, ne treba da se lose osjecas zbog toga, mada ti to vjerovatno i sam znas.
U svakom slucaju, mislim da bi trebalo da razgovaras sa nekim, i uz adekvatnu pomoc (ne zelim da ovo bude shvaceno pogresno!) prevazidjes traumu sa kojom se nosis.
I da zbog tog sranja ispasta ON a ne ti.

Jos jednom, ako je ovo dupli nalog - ne postoji rijec kojom bi se opisalo koliko je poremeceno igrati se sa ovakvim stvarima. Za svaki slucaj, da ja kazem:smug:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Mislim da se u poslednjih nekoliko nedelja pojavilo mnogo novajlija i mnogo duplih nikova i zaista me mrzi da procenjujem ko je od njih nov a ko ne. I odlucio sam da iskuliram. Ako neko moze da pomogne moj savet super, a ako me neko zajebava to ide njemu u negativan prilog.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by bananica
Za svaki slucaj, da ja kazem:smug:
:smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Za početak raskrinkaj idiota. Tako na nekoj SLAVI, nekom porodičnom skupu.
Posle toga nabavi kućnog ljubimca, najbolje psa.

(nb: ne šalim se ni za jedno ni za drugo, poslušaj me i biće sve u redu)
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by pthalo
...kada je previše teško da misliš na budućnosti, pokušaj da živiš samo za sada.
...Ali stigla sam do niza gde se može viditi kraj tunela. Drži se.
:up:
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Mars

...Za početak raskrinkaj idiota.
...Posle toga nabavi kućnog ljubimca, najbolje psa.
Znaci ovako:

1. :shamar: a moze i :sekirica: i :burner:
2. wooof wooof :namig2:

I na kraju nadjes sebi decka i bude :cvece: , :fuck: , itd.
Korisnikov avatar
By Mars
Jasno.

Prvo mu pas razvije osećaj da je nekome potreban i da neko zavisi od njega, A ONDA mu na ulici ili u parku pridje dečko i kaže "Jao! Što je sladak - MOGU LI DA GA POMAZIM?", i na dalje sve ide svojim, lepim tokom.

U finalnoj ironiji, u prolazu, uništenom rođaku kaže "Hvala".
Korisnikov avatar
By Sing
:hyper: SviDZa mi se scenario!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Dobrodoshao u klub. Ja sam nashao u sebi snage da oprostim osobama koje su me zlostavljali kao klinca. I dalje postoji deo dushe koji boli, ali ne tako strashno, navikne se chovek s vremenom.
By stefanmanzel
Hvala svima koji su pokusali da mi pomognu,i samo da kazem,nov sam na forumu,i ovde sam jer mi treba pomoc,a ne zbog stvari na koje pojedinci sumnjaju.Ne znam kakvih je clanova bilo do sada,al sigurno ja nisam jedan od njih,i pitam se kakve sumnje vidite u mojoj ijekavici,jer sam z BIH.
Nije bas lako prihvatit realnost u ovim godinama,a pogotovo to da ste bili zrtva nasilja,a jedina stvar koja bi mi bar malo olaksala stvar je to da uzrok moje homoseksualnosti nije zlostavljanje,al ...
Posebno hvala ptalo,vivisect i stefanu,i molim pojedince da se ne sprdaju sa mojom sudbinom,jer ovo je daleko ozbiljna stvar,i molio bih vas da ne komentarisete,ako nemate sta reci!
By жњ
Bez obzira na tezinu onog sto ti se desavalo, uvek je bitnije ono sto ce tek biti od onog sto je nekada bilo. Najbolja stvar u vezi proslosti jeste ta sto je prosla.

A za pocetak, Mars ti je dao simpa savet (ideja o raskrinkavanju na porodicnom slavlju mi je jaaakoooo simpaticna)... i u svakom slucaju, bolje to, nego da mlatis prazne jastuke na nekoj terapiji kroz par godina kada zlikovca vise ne bude bilo...

I... dobrodosao :)
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by жњ
dobrodosao :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by жњ
uvek je bitnije ono sto ce tek biti od onog sto je nekada bilo. Najbolja stvar u vezi proslosti jeste ta sto je prosla.

:up:
By Simor
U Beogradu postoji jedna sjajna nevladina organizacija koja se zove Incest trauma centar.

Njihova veb adresa je http://www.incesttraumacentar.org.yu/S-INDEX.htm i tu možeš naći informacije koje ti mogu pomoći i eventualno videti neki kontakt za slične organizacije u Bosni i Hercegovini.
By stefanmanzel
Je li vi stvarno mislite da ce raskrinkavanje na porodicnom okupu doprinjeti da se ja osjecam bolje???
Mislite da ce mi cinjenica da svi znaju kako me je zlostavljao vlastiti rodjak donijeti miran san???
Ma,ovo je ludnica!!!
Za kraj samo da se zahvalim Simoru,kao i ostalim koji su ozbiljno shvatili moj problemi i palim sa ovog foruma,gdje kolo vodi saka zajebanata,nema mi pomoci bez neke organizacije!Pozdrav
Korisnikov avatar
By pthalo
Nema izlečenje bez da razgovoriš sa nekim o tome sa nekim koji neće ti gledati drukčije nakon što sazna. Porodice su složene, i ne bih savetovala da pričaš svima dok nisi spreman i dok nemaš nečije podrške ako loše ispada.
Korisnikov avatar
By muzika86
to se ovdi zove kindermissbrauch.
rodjak bi ti dobro zaglavio
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!