Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by ljubav91Umreću od smeha...
a, ja sam razumela 140 km/honda bih
![]()
Originally posted by *deni*Deni, isti slučaj samnom.
Obozavam da putujem vozom i nije mi bitno koliko dugo traje putovanje, sto duze to bolje, jer je putovanje zeleznicom kao takvo za mene uvek pravi dozivljaj.
![]()
Originally posted by ZibroTipichno femkanje gradskih likova, te vam je hladno, pa pretoplo, pa vetar duva, kisha pada...
Ljudi moji kada sam ja izasao napolje i video koja je zimustina momentalno sam shvatio da sacekati jos dva tri dana i nije neki problem
Originally posted by V I V I S E C TOriginally posted by ZibroTipichno femkanje gradskih likova, te vam je hladno, pa pretoplo, pa vetar duva, kisha pada...
Ljudi moji kada sam ja izasao napolje i video koja je zimustina momentalno sam shvatio da sacekati jos dva tri dana i nije neki problem
Originally posted by ZibroKod mene u selu jedino se zene zale na vreme, mushkarcima je to sramota. Ali u ovo doba modernizacije, moguce je da su neka sela i njihovi stanovnici postali svileni.Originally posted by V I V I S E C TOriginally posted by ZibroTipichno femkanje gradskih likova, te vam je hladno, pa pretoplo, pa vetar duva, kisha pada...
\ ovaaaaj mala ispravka ja sam se femkao da iz sela zapucam u grad ,,,,
@ Kiborg , cimanje jeste privremeno ( bar se nadam )
Originally posted by ZibroVEc sam to uradila, samo sto sam isla busom + bilo je vise od 200km u jednom smeru...
Da li bi
po lednoj decembarskoj noci seli u kola i vozili 140km kako bi se na nekoliko sati videli sa partnerom a onda u sitne nocne sate ponovo seli u ista ta kola i vozili jos 140 km nazad po snegu i ledu kako bi ujutru na vreme bili na poslu ..... vec sat vremena razmisljam o toj kamikaza varijanti , znam videcemo se za nekoliko dana cim i meni i njemu prodje frka i guzva oko posla praznika obaveza ali veceras mi nesto posebno nedostaje
Originally posted by Azdajane.
da li vam se desilo da imate samo sat vremena da se vidite sa tom dragom osobom, krenete aVutom, pa vam pukne guma - nekako je u STIKLAMA natociljate, pocne kisa da pljusti, vi uskocite u auto i opet jurite kolima sa osmehom - cisto da bi bili sa tom osobom 20min - jer samo toliko vremena vam je ostalo(za taj day)...
Originally posted by ljubav91Originally posted by Azdajane.
da li vam se desilo da imate samo sat vremena da se vidite sa tom dragom osobom, krenete aVutom, pa vam pukne guma - nekako je u STIKLAMA natociljate, pocne kisa da pljusti, vi uskocite u auto i opet jurite kolima sa osmehom - cisto da bi bili sa tom osobom 20min - jer samo toliko vremena vam je ostalo(za taj day)...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!