Aleksandar Vuchic je licemer.
Sasa Neznamprezimeanijenibitno je mediokritet koji podrzava najnizi ukus auditorijuma.
Jelena Karleusa je uspela da isplovi iz sveta folka i polukriminala u koji je bila potonula. To je njena istina. JK je napredovala i promenila svoj muzicki pravac donekle. Ona ne mora pevati kao Marija Kalas. Jedna Jelena Tomasevic vam ovo ne bi nikada rekla. Jelena je zvezda- bas zato sto je takva kakva jeste. Ok, plasticna je, material girl je, polni organ joj je mozak-jasno je da je htela da kaze da se time zene razlikuju od muskaraca koji misle svojim polnim organom(da se ne izrazhavam sada...)- je li to za polni organ tesko da se shvati????...Pa ona u sijaset svojih pesama ima slicne aluzije...OK, voli skupe stvari, na und? Nije planirala ubistvo premijera vec ih je kupila sopstvenim trudom. Ja znam da razlikujem lepo od ruznog. Dobro od loseg. Njena muzika nije umetnost, njena muzika nece uci u anale muzicke scene Srbije. Njena muzika se ne slusa u 11 pre podne. Njena muzika ima publiku. Drugo, da li ovi puritanci slusaju iskljucivo "kvalitetnu muziku"? Da li oni vrse duzu nuzdu pitao sam se oduvek...
Jelena, svakako hvala!
A mi, draga gospodo, mozemo samo da se nadamo najboljem. Nismo mi krivi sto su straight ljudi bez skola, bez buducnosti, sto zive sa mamama i tatama, i mi smo u slicnoj poziciji manje-vise. Kako onda neko ko od malena zna sta je moze biti kriv za mortalitet. Pa ne moze nas neko preko noci preobratiti!
Mi volimo kurac pre svega!I neka tako i ostane! Uzdravlje!