Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Cao dragi i drage moje,
Veceras mi se dogodilo nesto sto nikad ni sanjao ne bih da bi bilo moguce, i prosto se na trenutke zapitam da li je zivot neka namestena igra neke vise sile, i da li je sve sto mi se dogadja u poslednjih nekoliko godina zaista realnost?!
Pa evo ovako... Juce sam upoznao jednog veoma finog, starijeg muskarca iz Washington DC, koji je poslom bio u San Diegu. Visok, markantan, obrazovan, u ranim cetrdesetim, primetio da ga posmatram preko stola, a nije mi prisao. Posle nekoliko pica, odlucim da ja pridjem njemu. Predstavio sam se, ostavio broj telefona i email, i predlozio da se sastanemo ako je zainteresovan. Ono sto je posle toga usledilo je za mene bio veona velik shock. Nakon veoma prijatnog upoznavanja i konverzacije, konacno sam i saznao njegovo ime, kao i ko je taj covek u stvari. E pa on je rodjaci jedan od predsedavajucih u World Bank u Washington i bivsi partner veoma poznatog kongresmena Frenk Barrey-a. Da, da... Ali sto je najneverovatnije od svega, on je tako fin covek da se moc i uticaj ni najmanje ne primete u njegovom ponasanju. Proveli smo dva dana zajedno, maltene nerazdvojni i fasciniran je sa mnom i sa mojom zivotnom pricom, kao i ja sa njegovom. Da ne detaljisem mnogo, obojica smo se tako mentalno i fizicki povezali da smo skoro zaplakali na rastanku jer ja sutra putujem za Evropu. Ali da mi veza (koja ionako puca sa Roberton) ne bude izostavljena iz price, rekao sam mu da imam decka sa kojim planiram da raskinem, objasnivsi zasto. Nakon mog dolaska iz Evrope, dogovorili smo da idemo za Las Vegas, a on se iskreno nada da ce biti necveg vise izmedju nas (kao sto je i rekao na moju ponudu magazina za koji sam slikao za uspomenu): "Taj magazin daj decku u Engleskoj, a ja zelim tebe!
Da mi je neko rekao da cu da budem sa covekom koji se rukovao sa Bill Clintonom i bio gost u Beloj Kuci proglasio bih ga ludim. Ali zar to isto ne bih uradio da mi je neko pre 4 godine rekao da cu da zavrsim u Americi?!
Zivot je CUDO!!!
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Nikola Jović
bravo Stefane :)
HVALA NIKOLICE :)
Korisnikov avatar
By deran
Koji sam to deo propustio kad ti puca veza:puzzle:

Pa zar nije bilo sve idealno:nerd:
Korisnikov avatar
By mrle
Stefane, ako nastavis ovako da pises, postajes sigurno naslednica Barbare Cartland :D
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by deran

Pa nisam nista pisao o vezi sa Robertom ovde vec neko vreme jer nisam znao sta ce da se izdesava. I iako mi je sa njim bilo lepse nego sa Mattom, Robert je Shkotlandjanin, a oni su VEOMA hladni i rezervisani. Dva dana sa ovim Kolumbijcem su mi bila romanticnija nego CELA GODINA sa Robertom. Neverovatno, ali veoma istinito. Ici cu ipak da ga posetim u Englesku, ali mislim da od te veze vise nema nista jer sam se potpuno ohladio od njega. Plakao sam kad me prevario, nikad mi nije pokazao ljubav, i jebiga... Ja vise snage nemam, (a ni volje) da se mrcvarim sa njim... E'toq :)
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by mrle
Stefane, ako nastavis ovako da pises, postajes sigurno naslednica Barbare Cartland :D
Hahaha ;) Nisam je citao, ali drago mi je da ti se svidja :)
Vise me zanima suva psiho/erotika
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by stefan19

Pa nisam nista pisao o vezi sa Robertom ovde vec neko vreme jer nisam znao sta ce da se izdesava...
Raspoloženje: I LOVE YOU BOO :nope:

Daleko od q***,daleko od srca...:zvezda:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
sreco cuvaj se tih prebogatih, oni malo malo pa ispadnu iscaseni.

a i ti tako mlad, pa od cveta do cveta...
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by AngraMaina

Pa nije Angrice :) Znas kako sam bio zaljubljen u Roberta, ovde svi znaju. Ali on je bio potpuno nepravedan prema meni i nije me zasluzio ni najmanje. Nije cak ni zasluzio da zalim sto cu da ga ostavim. Jednostavno me je voleo na neki samo sebi znan nachin koji ja nisam mogao da intepretiran. A sa ovim sam se potpuno konektovao da je to bilo prosto neverovatno.

Sa cveta na cvet nisam :) Ponosno kazem da sve svoje partnere na prste jedne ruke mogu izbrojati :)
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by stefan19

Pa nisam nista pisao o vezi sa Robertom ovde vec neko vreme jer nisam znao sta ce da se izdesava...
Raspoloženje: I LOVE YOU BOO :nope:

Daleko od q***,daleko od srca... :zvezda:
LoL, vala bash. Cek cek... Pogledaj mi raspolozenje ponovo ;)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by AngraMaina

Jest` vala.
Gledala ja film " Ubistvo u Beloj kuci " skoro.
:uplasen:

Jos vise sam se preplasila kad sam videla kako se prebogati ljudi zabavljaju u filmovima " Hostel 1 " i " Hostel 2 ".
:uplasen:
Zato, cuvaj se stefane, zlato.
Znam da si zeljan prosperiteta i ispunjenja americkog sna, ali otvori cetvore oci i dobro pazi, jer medju tim bogatasima ima puno manijaka i psihopata.
Novac i moc su im mozak razboleli.
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Clockwork Orange
Stef, a gde si upoznao tog tipa?
Upoznali se u lokalnom baru. On sedeo sam, citao novine a Ivan i ja pricali. I video da me gleda i momentalno sam znao da cu da mu pridjem :)
Korisnikov avatar
By Daliborka
Dobro pitanje.
Taj deo nam je stefan elegantno preskocio, samo nam je predocio da su se smekali preko stolova, a nije objasnio ni gde se to zbilo, ni od kud on i taj uticajni mudrojeb u istoj prostoriji.
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Daliborka
Dobro pitanje.
Taj deo nam je stefan elegantno preskocio, samo nam je predocio da su se smekali preko stolova, a nije objasnio ni gde se to zbilo, ni od kud on i taj uticajni mudrojeb u istoj prostoriji.
Pa Evo teta Daco, odgovorio sam iznad :)
Sedeo sam u kaficu i pio margaritu. Video da mi se smeska i ja poceo da mu zvracam. I nije mi prisao (kasnije priznao da nije smeo, haha). Pa sam ja prisao njemu i napisao tel i info na salvetu i popricao par minuta. Posle se culi telefonom i sutradan izasli na rucak, pa u bar. Sve je platio, nista nije hteo ni da cuje da ja platim. Posle toga se malo ljubili, pa se razisli, i onda se danas ujutro opet videli. Dosao je kod mene u 1pm, a otisao oko 5-6pm. Znaci DVA SATA BUKVALNO smo vodili ljubav, mazili se, gledali, pricali u krevetu. Ma nesto NEOPISIVO! Lezali u krevetu, pa podivljamo i ljubimo se, pushimo, pa se mazimo, ljubio me u OCHI i mazio... Odlepio je za mnom, a i ja za njim!
Znaci osecali smo se kao da se poznajemo godinama. Tako smo bili opusteni a proveli se neverovatno.
Mazio mi obrve, ljubio vrat, ma sve NAJ NAJ NAJ. Zamisli kad sam toliko svrsio da je on vikao "STEFAN... STEFAN..." Oh my God!!! Nije mogao da veruje da sam prskao kao prskalica. I to ga onda jos dodatno popalilo pa je i on svrsio posle toga. I onda smo se istusirali i sisli u djakuzi. Pa smo pricali jos nekih 2 sata o svemu! Politici, ljubavi, poslu, skoli i td... Ma sushta suprotnost od Roberta. Znas kad osetis jednostavno da si sa nekim potpuno kompitabilan... Neverovatno!
A pored toga nije ni skrtica ko Robert.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Nemoj da si neposten. Mozda ti je Robert pruzio maksimalno koliko je mogao. Mozda nije mogao vise.
Ako nije imao dovoljno love za sve tvoje prohteve, pa nisi valjda ocekivao da izvadi svoju dzigericu i da ti je da ?
No, sad ces da vidis. Uskoro ce ti biti malo i sve ovo sto ti ovaj kongresmen ili sta li je vec pruza. Tako to ide, kako raste standard, tako rastu i apetiti.
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Daliborka
Nemoj da si neposten. Mozda ti je Robert pruzio maksimalno koliko je mogao. Mozda nije mogao vise.
Ako nije imao dovoljno love za sve tvoje prohteve, pa nisi valjda ocekivao da izvadi svoju dzigericu i da ti je da ?
No, sad ces da vidis. Uskoro ce ti biti malo i sve ovo sto ti ovaj kongresmen ili sta li je vec pruza. Tako to ide, kako raste standard, tako rastu i apetiti.
NE NE NE DACO, GRDNO SE VARAS!
Ono sto mi Robert nije dao, ne meri se novcem. A ja od njega isti nikad nisam ni ocekivao (iako sam se zajebavao po forumu). Kao sto sam vec gore nekom pojasnio, Robert je stvarno fin covek, ali ljubav kakvu je on pruzio bila je hladna i rezervisana. Komunikacija nam nije bila najsjajnija takodje. On je Shkot, a oni su takvi po naravi, nazalost. Ja sam dao SVE OD SEBE da sacuvam nasu vezu i pored cinjenice da me je jednom prevario dok sam bio u Srbiji, pa se kajao, pa sam ga uhvatio da je opet postavio profil za jebanje, pa se opet kajao, i pricao price, i na kraju se zakacimo i on me ignorise i samo postavi profil. I ja pored sve ljubavi koje sam za njega osecao, zeleo sam da pobegnem od njega ali me je jako bolelo. A sa Sergiem sam osetio sta STVARNO znaci postovati i biti dobar prema nekom. On je romantic i latino i tako me je bacio u vatru poljupcima i komplimentima. Od Roberta sam toliko lepih reci cuo za godinu dana, koliko od Sergia za dva. A u Mo's sam otisao da pijem jer sam bas bio razocaran i prevazisao roberta vec u glavi (sto sam mu i rekao).
Korisnikov avatar
By ns.happy
stefane, da li mu je debeo? deblji od skotlandjaninovog?:roflmao:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by ns.happy
stefane, da li mu je debeo? deblji od skotlandjaninovog? :roflmao:
Jao Srecko, pa sramoto jedna! :)
Ne, o tome necu da polemishem ovde :diva:
Korisnikov avatar
By stefan19
stefane, da li mu je debeo? deblji od skotlandjaninovog? :roflmao:
GROZAN SIIIII..... :smeh:
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa to je najbitnije pitanje, sta te boli uvo da li je video klintona... mozes misliti...
Korisnikov avatar
By stefan19
pa to je najbitnije pitanje, sta te boli uvo da li je video klintona... mozes misliti...
Vala bash ;)
MERRY CHRISTMAS!!!
Korisnikov avatar
By stefan19
Eh da... Zeleo bih i da cestitam Katolicki Bozic svim slavljenicima na forumu! Hristos se Rodi.
Korisnikov avatar
By mrle
Stefane, pazi se, ljubav je sahovska tabla na kojoj svaki konj moze da te matira :alexis:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
JESTE, ZIVOT JE CHUDO :astral2:

And you are a slut :lol:
Salim se..go for it ti sam znas sta je za tebe najbolje samo uvek pazi da budes samostalan, da zavrsis fax, da pocnes sam da zaradjujes i da se sam izdrzavas da ne moras biti nikada zavistan od tih tvojih matoraca i njihovih para.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja

Ovaj je bogatiji.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!