Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By ...Sitnicava...
Originally posted by Black Lady
Ovo je bila sala...
@Sitnicava - Ova devojka... je kao cvet.. sto je sve vise zalivas, dajes svetlosti ona postaje sve lepsa i lepsa, raste, razvija se.. cveta... ali se mora voditi racuna o celom procesu, jel ako se napravi neka greska.. ona je inace krhka, ali ne toliko salomiva.... Ne zadovoljava se malim stvarima... Radoznala, zeljna saznanja razlicitih frekvencija...

Kakva je ljubavnica... mislim da je odlicna ljubavnica, iako kada sada ovo procita, mrva ega ce proraditi ;)svakoj zeni se to desi.. to su ipak zene ;) ... ima potencijal za experimente, samo pitanje koja osoba joj moze to probuditi... inace voli klasiku zensko - zenskih odnosa...
Predpostavljam da, kako je ljudi dozivljavaju, ona isto tako njih dozivljava ili ih bas takve bira.... verovatno preferira finije devojke, kao sto i za sebe smatra da jeste... Mozda zeli sebe, sa razlikama koje bi se privlacile...
Toliko od mene ;)
Zanimljivo...

I vrlo, vrlo istinito... Poslednja rečenica je tako realna... :)
Korisnikov avatar
By Blady
@Starky - Mislim da je sarmerka prava, to sam vec par puta rekla, ali moguce da je manja od makovog zrna u krevetu :smeh:
By ...Sitnicava...
Originally posted by J...

...sitnicava... - Principijelna i konzervativna na prvi pogled deluje hladno, na drugi pogled je stidljiva a na treci pogled ona koja uspe da prodje sve njene testove, moze prijatno da se iznenadi. :venchanje:

Da nije J... u pitanju, zapitala bih se kako to da sam baš toliko transparentna, ali pošto znam da je ovo plod njenog valjanog suda, samo ću se zadovoljno nasmešiti.

:)
Korisnikov avatar
By starsailor
meni je fascinantno zasto svi misle da sam nezna. mislim jesam, al bas toliko nisam :lol:

ja mislim da je Wilhemina dobra u krevetu, devojka je ipak citirala macho kucke ;) ako je nisam pomesala sa nekom :)
Korisnikov avatar
By Blady
@J.... Deluje mi kao nezna ljubavnica, sa delicima agresije....
Korisnikov avatar
By Blady
@Wilhemina - Mina Harker - Joooj, ne znam bih li je komentarisala, privatno se vidjamo, tako da mozda bolje ne...
By J...
Originally posted by starsailor
meni je fascinantno zasto svi misle da sam nezna. mislim jesam, al bas toliko nisam :lol:
Pa sama si rekla da si "femica u dusi" na onom testu androgenosti. :D
Korisnikov avatar
By Blady

ja mislim da je Wilhemina dobra u krevetu, devojka je ipak citirala macho kucke ;) ako je nisam pomesala sa nekom :)
A taj koji citira maco kucke je dobar u krevetu :rool:
Bezvezarija, i ne pravite off, vec pisite :)
By J...
Originally posted by Black Lady
@J.... Deluje mi kao nezna ljubavnica, sa delicima agresije....

Zanimljivo :misli:

Black Lady - deluje uglavnom opusteno i da zna sta hoce ali ponekad i mracno i misteriozno. :catwoman:
Korisnikov avatar
By starsailor
J... kakve veze ima dusa sa sexom :lol:
Blady nije stvar u citiranju nego u tome da niko se ne radja sa znanjem ;)

ja ne pravim off, samo cu da pisem o kojoj mislim da je dobra u krevetu. ( kao sto se trazi u temi)
rekla sam Galateja, Wilhemina, o Ivani necu ni da pricam ;)

mislim da smo veoma slicne sa J... al mozda se varam.
Korisnikov avatar
By pthalo
Black Lady nosi mačka maska u krevetu.
Korisnikov avatar
By Blady
J... kakve veze ima dusa sa sexom :lol:
Blady nije stvar u citiranju nego u tome da niko se ne radja sa znanjem ;)

ja ne pravim off, samo cu da pisem o kojoj mislim da je dobra u krevetu. ( kao sto se trazi u temi)
rekla sam Galateja, Wilhemina, o Ivani necu ni da pricam ;)

mislim da smo veoma slicne sa J... al mozda se varam.
Svi smo se rodili tako kako smo se rodili... i svako neka napise o svakome sta zeli, ot ne mora da bude zaista tako... seti se.. this is just a game..
Korisnikov avatar
By starsailor
pa ja sam napisala sta mislim i pisem o osobama koje ne poznajem, ne znam gde je problem :)
Korisnikov avatar
By Blady
Joj izvini, ja sam nesto pobrkala....:hug:
Korisnikov avatar
By pthalo
J je top, i voli kada je zovu "gospodine"
Korisnikov avatar
By pthalo
*deni* voli samo vanila seks i van internet je stidljiva.
By J...
Originally posted by pthalo

:lol:

Pa ne volim bas da me tako zovu. :lol:

pthalo - Voli u krevetu da prica na nekom seksi stranom jeziku. Na primer, na Srpskom ako je se Amerikankom. :D
By ...Sitnicava...
Originally posted by pthalo
Ahahahahahahahaha! :smeh:
Korisnikov avatar
By pthalo

pthalo - Voli u krevetu da prica na nekom seksi stranom jeziku. Na primer, na Srpskom ako je se Amerikankom. :D

haha, daaaaa. skroz sam zaboravila da to volim, ali da, volim. kada sam imala britišku devojku, naučila sam je "szeretlek" (volim te), "imádlak" (obožavam te) "akarlak" (hoću te), nek razume šta joj pričam u krevetu :smeh:
Korisnikov avatar
By pthalo
Daliborka voli da sisa bočicu i nosi pelenke u krevetu. :paki:
Korisnikov avatar
By Delete
One koje ne ucestvuju u ovoj temi su imale sex sa svima na forumu, zar ne? :roflmao:

Treba promeniti pravila igre :)
Korisnikov avatar
By starky
@starsailorka ne zna koje igracke pre da se lati... :giggle:

(uzmi onu roze)

@bb je potentna samo ako je u doktorskoj uniformi... :doktor:

@PA lako odustane od sexa radi prijatelja i radze... :pivce:

@black lady...drki,u sexu daje sve,ali i uzima sve... :nunchake:

...to be continued...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Swan - slusah narodnjake, ides u TOx?! :drama: Spustio mi se vec.. Ajde idi kuci..

Starky - e mrzi mene da te liz liz, umorna sam, ceo dan posao, ruckovi, moj harem, luuuuudilo, evo M... ce te odraditi ovaj put.. :lol:

BB - ja sam sve zaboravila koliko dugo nisam imala sex, a i to je bilo samo preko farki i samo jednom.. Hm.. :misli:
Korisnikov avatar
By starsailor
starky mesa sex i hranu. al ne "mesa" u smislu da ne zna sta je sta :lol: nego ih mixuje :D i zato ima :up: od mene
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by Zwezdica
Swan - slusah narodnjake, ides u TOx?! :drama: Spustio mi se vec.. Ajde idi kuci..

Starky - e mrzi mene da te liz liz, umorna sam, ceo dan posao, ruckovi, moj harem, luuuuudilo, evo M... ce te odraditi ovaj put.. :lol:

BB - ja sam sve zaboravila koliko dugo nisam imala sex, a i to je bilo samo preko farki i samo jednom.. Hm.. :misli:
:roflmao:

:lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica

Zwezdica - Napaljiva, eksplozivna i emotivna, moze da uplasi partnerku. :colorado:
Je l' se mi poznajemo? :misli:

Sve si pogodila, bravo.. :bravo: :yay:
Korisnikov avatar
By starsailor
Azdaja pokazuje partnerki neki karate-dzudo pokret, pa je nokautira, al joj to ne smeta da je :fuck:

moram edit: azdaja je pokazivala karate pre nego je pogledala brenin spot - an, cu, fri, for. sada ponosno pokazuje svoje noge, imitirajuci brenu. dalje je isto ....:lol:
Korisnikov avatar
By starky
starky mesa sex i hranu. al ne "mesa" u smislu da ne zna sta je sta :lol: nego ih mixuje :D i zato ima :up: od mene
sto je najbolje,ovo je istina... :roflmao:

:doh:

:mljac: :fuck: :mljac: :fuck:
Korisnikov avatar
By pthalo
offtopik: mmm, hrana. danas sam imala sastanak sa jednom šargarepom...

on:

starky voli seks u javnim mestima
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!