Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Galateja
Iris uredno zategne krevet.
:smeh:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Ivana
Originally posted by KgCS3
Pfffffffffff josh jedan post gde se diskriminisu pederi! C c c c c c c :njanja:

otvori takvu temu za muskarce, retko kada se ovde postuje bilo sta :usamljen:
Slažem se. :D
Korisnikov avatar
By pthalo
Partnerka je premestana u krevetu.

Dina, moderatorka seksa.
Korisnikov avatar
By starsailor
ma... :cuddle: :obraz:
ovo mi je najlepsi kompliment i to od prave zene :blush:
Korisnikov avatar
By Galateja
Paranoid praktikuje simultanu masturbaciju. Bilo da to radi sa partnerkom ili da smenjuje pogled u smeru Šarapova-Ivanović-Šarapova-Ivanović.
Korisnikov avatar
By pthalo
Ivana leže zapletena u vezama dok je liže po celo telo.
Korisnikov avatar
By Galateja
Pthalo koristi čak i seks za učenje srpskog jezika pa umesto uzdaha konjugira glagol: ja volim, ti voliš, on voli, mi volimo, vi volite, oni vole (...) ću, ćeš, će, ćemo, ćete, će...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by ...Sitnicava...
the1whowished - ume da oseti partnera. Dobra ljubavnica. Ne praktikuje nužno sex sa emocijama, može i bez.
Ja sam mislila da ce me pratiti los glas zbog onog nesrecnog zamora. :)
Korisnikov avatar
By pthalo
starsailorka je neumorna. voli da daje, voli da dobije. voli da igra ledom. ali ne voli golicanje. i njene sise su vrlo golicljive. :lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Pthalo, stidljiva inache, ali u krevetu ziva vatra.. :fuckbed: :up:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by pthalo
Partnerka je premestana u krevetu.

Dina, moderatorka seksa.
:smeh: :smeh: :smeh:
Pthalo koristi čak i seks za učenje srpskog jezika pa umesto uzdaha konjugira glagol: ja volim, ti voliš, on voli, mi volimo, vi volite, oni vole (...) ću, ćeš, će, ćemo, ćete, će...
A za Pthalo ovo je odlicno ;) ne bih mogla bolje da smislim...

Korisnikov avatar
By starky
swanka bi radije spavala nekome na ramenu nego sto joj je do sexa...

...nastavicu posle jela...
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Zwezdica

Black Lady - ja mogu sve i kod mene moze sve, ja mogu sve i uvek sam za nove stvari..

Sa Galatejom nisam stigla mnogo da pricam i vodim dubokoumne" razgovore :P
Btw, i ne moze sve... moze vecina, ali kao sto Galateja rece, ovo je samo igra...
Korisnikov avatar
By Blady
@Galateja - voli perverziju, mozda cak i voajerizam, voli lepo zensko telo, mislim da vise uziva da gleda, nego da ucestvuje...

@Ivana - Vecinu stvari probala, i ostala tamo gde se nasla i to praktikuje, sa njom bih isto experimentisala, ali nije moj tip jbg-a... :mazi: necu da budem slejv ;)

@Starsejlor - Mozda trosi vreme na osobe za koje nema povoda, moguce da se mozda meni ne bi svidela u sexu, previse mi je "mirna"...

@Khons - Nezna, romantik i markantan tip, ali isto tako i malko ljubomorna, mislim da je dobra u sexu...

@Paki - Dusica, kome treba veliko zadovoljstvo da bi se stabilizovao... U krevetu verovatno, veoma iskusan, ali verovatno vise kao pasivna osoba...

@Zvezdica - Mislim da je vrlo mirna u krevetu, ali da zna da je obuzme strast... ako je partner zainteresuje veoma, onda je strast jaca

Sorry, neka se niko ne ljuti na mene, ako sam ikog uvredila, bice ovoga jos... za sada je to :)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena

Zaljubljena tokom seksa i zaboravi da je krenula da vodi ljubav.
Al mislim stvarno :durenje:

By ...Sitnicava...
Zaljubljena usred sexa počne da se smeje jer se setila provala Save iz Kikinde.
Korisnikov avatar
By Blady
@Swan - Sto sve vise posmatra gay svet, i sve manje dobija zelju da ima nekog, mada mozda ona ne moze isto toliko da pruzi, u sex-u, verovatno ok sasvim..
Korisnikov avatar
By Blady
@Zaljubljena - Mislim da sex nije njena jaca strana, tako da s` toga necu ni komentarisati.... Mislim da bi pre imala orgazam iz zajebancije, nego u toku sexa...
Korisnikov avatar
By Blady
@Maka - Mislim da se vise trudi da zadovolji drugog nego sebe....
Korisnikov avatar
By Blady
@Lav - Njega necu komentarisati, posto se licno znamo, mada dosta znam njih licno, ali lava godinama, kao i Dj Dark Angelku...
Korisnikov avatar
By Blady
@Blond Brat - Mislim da je nije iskusna dovoljno, ali sa tim sto jeste, dosta dobro barata... Ne znam sta je njoj u celoj toj prici bitno, ali moguce da bi mogla da u toku sexa, koju stranicu za ucenje da lizne ili ispije koju soljicu kafe... ;)
By ...Sitnicava...
Blond Brat je i meni inspirativna za ovu temu.

Ja je vidim ovako:

(Neka se njena ljubavnica zove Ana.)

Ana joj prilazi, ljubi je po vratu. To traje čitavih pet minuta dok u jednom momentu BB pita "Toliko si mi kraj vrata, a ne komentarišeš moj novi parfem"!

(ljuta odlazi i seda na fotelju, uzima Anatomiju jer u sredu ima kolokvijum; Ana lagano prilazi)

BB: "Ovo je special edition, nema ga nigde u Srbiji, a ti ni da ga pohvališ. Strašno!"

Opet se ljube... Ana je gola, a BB u gaćicama. Ana polako svlači i taj preostali deo garderobe na šta će BB:

"Hoćemo na pljesku posle orgazma? Ja već ogladnela."

I tako dalje...
Korisnikov avatar
By Blady
Mogla bih se i sa ovim sloziti.... ;)
Korisnikov avatar
By Blady
@Dina - Ne znam apsolutno nista o devojci, procitam njen neki post...
Iako sam pogledala taj film...
Deluje mi kao odlicna ljubavnica u krevetu (nevezano za film) koja moze biti sve, ali isto tako i neshvacena.... ili mozda cak i luda... (opet bez uvrede)
Korisnikov avatar
By Blady
@..Sitnicava - Njoj nije potrebna ljubavnica s` toga necu komentarisati ovu korisnicu....
Korisnikov avatar
By Blady
Ovo je bila sala...
@Sitnicava - Ova devojka... je kao cvet.. sto je sve vise zalivas, dajes svetlosti ona postaje sve lepsa i lepsa, raste, razvija se.. cveta... ali se mora voditi racuna o celom procesu, jel ako se napravi neka greska.. ona je inace krhka, ali ne toliko salomiva.... Ne zadovoljava se malim stvarima... Radoznala, zeljna saznanja razlicitih frekvencija...

Kakva je ljubavnica... mislim da je odlicna ljubavnica, iako kada sada ovo procita, mrva ega ce proraditi ;)svakoj zeni se to desi.. to su ipak zene ;) ... ima potencijal za experimente, samo pitanje koja osoba joj moze to probuditi... inace voli klasiku zensko - zenskih odnosa...
Predpostavljam da, kako je ljudi dozivljavaju, ona isto tako njih dozivljava ili ih bas takve bira.... verovatno preferira finije devojke, kao sto i za sebe smatra da jeste... Mozda zeli sebe, sa razlikama koje bi se privlacile...
Toliko od mene ;)
By J...
Galateja - Zenska seksualnost joj je oblast istrazivanja. Seks tokom dana posmatra iz teorijskog ugla ali nocu voli da prakticno isproba sve novootkrivene stvari. :nerd:

Starsailor - Nezna i emotivna ljubavnica, posvecena partnerki. Voli da cini sve za nju ali za uzvrat trazi zastitu. :mazi:

Ivana - Perverzna. U seksu voli SVE. Voli da istrazuje i uvezbava seksualne vestine a u retkim trenucima kada joj to dosadi, pise prirucnike za poboljsanje seksualnog zivota zena. :vestica:

the1whowished - Voli da posmatra seks iz filozofskog ugla, potencijalno perverzna, krije jos neistrazene mracne dubine strasti. :astral2:

Starky - Ne prica mnogo ali zato radi. :fuck:

Swanheart - Zeli idealnu ljubavnicu i idealnu ljubav koje postoje samo u ljubavnim romanima. S obzirom da ne moze da se preseli da zivi u nekom od tih romana - glumi aseksualnost. :swan:

Paranoid Androgynoid - Trudi se da deluje suzdrzano i ozbiljno ali joj ne ide. Mnogo emotivna i strastvena ljubavnica, posvecena partnerki. :hug:

Zwezdica - Napaljiva, eksplozivna i emotivna, moze da uplasi partnerku. :colorado:

...sitnicava... - Principijelna i konzervativna na prvi pogled deluje hladno, na drugi pogled je stidljiva a na treci pogled ona koja uspe da prodje sve njene testove, moze prijatno da se iznenadi. :venchanje:

Nadam se da se niko ne ljuti. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!