Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by SingOriginally posted by alexandermagicIma istine i u ovome...
Pa ako je neko na jedvite jade došao do tog "džipa" prirodno je da će da strepi nad njim, za razliku od osoba koje znaju da sebi "džip" mogu uvijek da priušte.![]()
![]()
Originally posted by alexandermagic
Ah, dokle smo stigli sa metaforama. 'Boranija' sebi ne može priuštiti mijenjanje 'džipova', a oni koji to mogu – u stanji su priuštiti sebi i unikatan model.![]()
No, ništa ne može promijeniti činjenicu da je ljubomora odraz nesigurnosti, bilo u sebe bilo u emocije suprotne strane.
To je, barem po meni - jadno.![]()
Originally posted by *deni*BRAVO DENI! Potpuno tacno!!! TI mene decko iz dana u dan prijatno iznenadjujes!
Shvatio sam da odsustvo ljubomore moze da bude cak i uvreda za partnerova osecanja.
Zato, ako i niste ljubomorni, pokusajte makar da odglumite da jeste, jer to unapredjuje vezu.
![]()
жњNaravno da ne, niko ne moze da bude siguran u sebe 100% u svakoj situaciji niti iko moze da porekne postojanje ljubomore. Jednostavno se radi o tome da ja necu svesno ulaziti u vezu sa osobom koja ne budi poverenje u meni, a tesko bih ostao u vezi sa osobom koja je imala moje poverenje pa ga naknadno izgubila. To bi onda vodilo u to nepoverenje i nesigurnost, a mene ta osecanja iskreno receno smaraju i sto da radim to sebi, kada mogu bolje
a vi sto poricete ljubomoru ste pa kao sigurni u sebe uvek 100%?
od silnog savrsenstva na forumu me hvata vrtoglavica![]()
Originally posted by someonema jel da..ccccc
sve ima svoje granice pa tako i ljubomora.Do odredjene granic eje prihvatljiva,slatka,chak i prija,al kad se granica predje postaje nocna mora... trudim se da svoju ljubomoru svedem na prihvatljiv nivone secam se bash kad sam bila previshe ljubomorna ... al bash zbog ljubomore kod devojaka sam imala dosta problema u vezama
Originally posted by m..
Slazem se. Kad sam u vezi, moram da imam 100% poverenje u to da mi je ta osoba lojalna na prvom mestu (mislim, to takodje iskljucuje prevaru), i generalno 100% poverenje. Mislim to je nesto sto je u samom temelju veze. I ako toga nema, nekako ni veza nije moguca. Tako da nema bas puno mesta tu ni za kaave ljubomore. Jer cim na tom planu nesto skripi, to je siguran znak da cela prica bas i nema nesto smisla, jer kada stvari ne leze na poverenju, na cemu dodjavola leze i kako da znam da ce ta druga osoba to graditi zajedno sa mnom?
Originally posted by *deni*indeed, to ponekad moze biti problem. jos uvek nisam pronasla nacin da ga prevazidjem ( cause glumatanje is not an option, yet...)
Shvatio sam da odsustvo ljubomore moze da bude cak i uvreda za partnerova osecanja.
Originally posted by senseMa, to je za hvalu...
je moja osobina najgora![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!