Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by alexandermagic
Pa ako je neko na jedvite jade došao do tog "džipa" prirodno je da će da strepi nad njim, za razliku od osoba koje znaju da sebi "džip" mogu uvijek da priušte. ;)
Ima istine i u ovome... :alexis:
By жњ
Originally posted by Sing
Pa ako je neko na jedvite jade došao do tog "džipa" prirodno je da će da strepi nad njim, za razliku od osoba koje znaju da sebi "džip" mogu uvijek da priušte. ;)
Ima istine i u ovome... :alexis:

ah te metafore :radosnice:

sta ako je dzip unikatan i izradjen po narudzbini, cekao se mesecima i godinama i tako to... one of a kind? ha? :P

serijska proizvodnja koja se lako nadomesti drugim istim primerkom... je za boraniju :snob:
By alexandermagic
Ah, dokle smo stigli sa metaforama. 'Boranija' sebi ne može priuštiti mijenjanje 'džipova', a oni koji to mogu – u stanju su priuštiti sebi i unikatan model. :radosnice:

No, ništa ne može promijeniti činjenicu da je ljubomora odraz nesigurnosti, bilo u sebe bilo u emocije suprotne strane.
To je, barem po meni - jadno.Slika
By жњ
Ah, dokle smo stigli sa metaforama. 'Boranija' sebi ne može priuštiti mijenjanje 'džipova', a oni koji to mogu – u stanji su priuštiti sebi i unikatan model. :radosnice:

No, ništa ne može promijeniti činjenicu da je ljubomora odraz nesigurnosti, bilo u sebe bilo u emocije suprotne strane.
To je, barem po meni - jadno.Slika

a vi sto poricete ljubomoru ste pa kao sigurni u sebe uvek 100%?

od silnog savrsenstva na forumu me hvata vrtoglavica :drama:

(nista licno ;) )
By alexandermagic
Sve i da je lično, mene to ne dotiče. ;)

Jednostavno, nisam ljubomoran. Siguran sam u sebe i u emocije suprotne strane. To me ne čini savršenim. :)

Edit/ Vjerujem da se napisano odnosi i na ostale koji nisu ljubomorni.
By Garbo
Originally posted by жњ
:up:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by *deni*
Shvatio sam da odsustvo ljubomore moze da bude cak i uvreda za partnerova osecanja.
Zato, ako i niste ljubomorni, pokusajte makar da odglumite da jeste, jer to unapredjuje vezu.
:love:
BRAVO DENI! Potpuno tacno!!! TI mene decko iz dana u dan prijatno iznenadjujes! :kiss:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
жњ

Naravno da ne, niko ne moze da bude siguran u sebe 100% u svakoj situaciji niti iko moze da porekne postojanje ljubomore. Jednostavno se radi o tome da ja necu svesno ulaziti u vezu sa osobom koja ne budi poverenje u meni, a tesko bih ostao u vezi sa osobom koja je imala moje poverenje pa ga naknadno izgubila. To bi onda vodilo u to nepoverenje i nesigurnost, a mene ta osecanja iskreno receno smaraju i sto da radim to sebi, kada mogu bolje :) ? Ljubomora je, po meni, znak da u vezi nesto skripi, nikako neophodni zacin veze.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By m..
Slazem se. Kad sam u vezi, moram da imam 100% poverenje u to da mi je ta osoba lojalna na prvom mestu (mislim, to takodje iskljucuje prevaru), i generalno 100% poverenje. Mislim to je nesto sto je u samom temelju veze. I ako toga nema, nekako ni veza nije moguca. Tako da nema bas puno mesta tu ni za kaave ljubomore. Jer cim na tom planu nesto skripi, to je siguran znak da cela prica bas i nema nesto smisla, jer kada stvari ne leze na poverenju, na cemu dodjavola leze i kako da znam da ce ta druga osoba to graditi zajedno sa mnom?
Korisnikov avatar
By Zwezdica
KAko mene pali kada je devojka ljubomorna, auuuuuuuh.. :fuckbed: To sam vec rekla, da? :lol:
Korisnikov avatar
By Modesty
Ja apsolutno ne mislim da drugi izgledaju nešto bolje od mene a i ako izgledaju,da ću zbog toga izgubiti voljenu osobu...vjerujem u svoje kvalitete ali sam opet jako ljubomorna i volim da mi je cura barem malo ljubomorna.
U biti mi smeta vlastita ljubomora jer me guši ali ne znam da li bi mi pošlo za rukom da to promjenim nekom čvrstom odlukom jer je to kod mene stvar impulsa,sekunde....
o ovoj priči sam kontradiktorna jer i sama često pričam drugima da je ljubomora znak nesigurnosti....neznam više što da mislim,jedno mi je logično a drgo osječam.

Nikad ne osječam ljubomoru zbog nečijeg uspjeha ili zbog materijalnih stvari...to mi je totalno nepoznat osječaj.
Korisnikov avatar
By someone
sve ima svoje granice pa tako i ljubomora.Do odredjene granic eje prihvatljiva,slatka,chak i prija,al kad se granica predje postaje nocna mora... trudim se da svoju ljubomoru svedem na prihvatljiv nivo :D ne secam se bash kad sam bila previshe ljubomorna ... al bash zbog ljubomore kod devojaka sam imala dosta problema u vezama
Korisnikov avatar
By WakeMeUpInside
hah... :D ja sam bas ljubomorna...a uopste nemam razloga da budem :( umisljam svasta...ne znam kako da resim taj problem.... :( njoj to smeta...sto je normalno...stalno se svadjamo zbog mog ljubomorisanja..mislim da cu uskoro zavrsiti kod LAZE ako ovako nastavim... :( :(
Korisnikov avatar
By WakeMeUpInside
Originally posted by someone
sve ima svoje granice pa tako i ljubomora.Do odredjene granic eje prihvatljiva,slatka,chak i prija,al kad se granica predje postaje nocna mora... trudim se da svoju ljubomoru svedem na prihvatljiv nivo :D ne secam se bash kad sam bila previshe ljubomorna ... al bash zbog ljubomore kod devojaka sam imala dosta problema u vezama
ma jel da..ccccc :D eh......
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..
Slazem se. Kad sam u vezi, moram da imam 100% poverenje u to da mi je ta osoba lojalna na prvom mestu (mislim, to takodje iskljucuje prevaru), i generalno 100% poverenje. Mislim to je nesto sto je u samom temelju veze. I ako toga nema, nekako ni veza nije moguca. Tako da nema bas puno mesta tu ni za kaave ljubomore. Jer cim na tom planu nesto skripi, to je siguran znak da cela prica bas i nema nesto smisla, jer kada stvari ne leze na poverenju, na cemu dodjavola leze i kako da znam da ce ta druga osoba to graditi zajedno sa mnom?

Osecjam se kao stalker. Al´ shta da radim kad su tvoji postovi k´o mojom rukom pisani. :D

100% poverenje i tri zrna ljubavi, pa da vidish kako se ljubomora izgubi. Ljubomora ti dodje k´o alarm.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ja sam totalno operisana od ljubomore (kako bi to ljudi rekli :) )
mada i te kako ima momenata kada sam ispunjena osecanjem neverice i/ili nesigurnosti, ipak to ne rezultuje nekim ponasanjem koje bi se moglo okarakterisati kao ljubomora. imam takav stav da ako tamo negde postoji neko koga voljena osoba vise voli neg' mene, ondaK the sooner zavrsi sa mnom i pronadje srecu sa tim nekim the better

Originally posted by *deni*
Shvatio sam da odsustvo ljubomore moze da bude cak i uvreda za partnerova osecanja.
indeed, to ponekad moze biti problem. jos uvek nisam pronasla nacin da ga prevazidjem ( cause glumatanje is not an option, yet...)
Korisnikov avatar
By scout_finch
ljubomorna sam ali ne ljubomorisem.pokusavam da budem racionlno ljudsko bice,tako da kad osetim ljubomoru bas se potrudim da se ne ponasam u skladu sa tim osecanjem,jer ljubomora nema nikakve veze sa osobom sa kojom sam vec sa mojim osecajem nesigurnosti.naravno,nisam preterano ljubomorna,jer da jesam verovatno ne bih bila u stanju da se kontrolisem.jednom sam bila prisutna kad je decko moje drugarice napravio takvu scenu,da je meni bilo uzasno neprijatno,a mogu da zamislim kako je njoj bilo.tako da nema sanse da bih tako nesto sebi dozvolila.
By ...Sitnicava...
Originally posted by sense
je moja osobina najgora :drama:
Ma, to je za hvalu...

:love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!