Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by goran
Brazil![]()
Vas dvoje srećnika, gde ste sve bili i koliko dugo?Raspričajte se malo
![]()
jel postoji još neka povoljna tranzitna varijanta iz Evrope?
Originally posted by ManonMeni ovo deluje nestvarno, al` dobro...verovacemo ti
...
evo setila sam se jedne price. Desila se na aerodromu u Sao Paolu. Kao po obicaju drugarica i ja smo se muvale po aerodromu i tek na treci poziv krenule u avion. malo je bilo komplikovano da se nadje gejt, pa smo okasnile. Svi su cekali(blam) kada smo sele na mesta avion je vec krenuo na poziciju za uzletanje a mi smo videle da nam fali treca drugarica. Pozvale smo stjuardesu i rekle joj. Ona je prokomentarisala da je kasno i da avion nema vise kontakt sa aerodromom. Medjutim, dve kokoske se nisu dale, ustale smo i otisle pravo u kokpit da kukamo pilotu. On se sazalio i otkazao poletanje i vratio se na pocetnu poziciju. Tamo smo saznali da su ovu nasu ubacili u drugi avion koji ide takodje za Rio. Medjutim posto smo izgubili vreme za poletanje CEKALI SMO JOS DVA IPO SATA. Najgore je sto su svi u avionu znali zasto!!! Blam nevidjen. Kasnije mi je jedan prijatelj, pilot koji leti za Ketey Pacifik(tako nekako) rekao da je to nase vracanje aviona kompaniju kostalo 5000 dolara
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!