Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Gayboy15To se u tebi bori strah i neprihvatanje samog sebe sa tvojom pravom licnoscu. Moras da resis taj sukob. A znam i da mnogo toga zavisi od okoline i toga kako se ponasaju prema tebi.
Mislim da imam psiho problem,mislim da postoje dvije osobe u meni....
Originally posted by Gayboy15Ipak, uzmi u obzir i tu mogucnost.
E,to ne dolazi u obzir,pošto znam kakva mi je majka,sumljam da bi taj razgovor mogao da krene po dobru....
Originally posted by Gayboy15
Mislim da imam psiho problem,mislim da postoje dvije osobe u meni....
Originally posted by Lakiboy_nsOnda je moj pubertet ZLATO! Ja nikada nisam imao ovakvih problema... niti mi je nekada moj problem neki izgledao kao smak sveta( osim kada nisam mogao da kupim onu predivnu jaknu
Pubertet najobicniji...tada svi licni problemi izgledaju kao da ce izazvati smak sveta...lepo sam mu rekao da ce se to vremenom sve smiriti i srediti ali kad odraste ali klinci ko klinci ne slusaju i misle da su najpametniji.
Uzivajte u zivotu i svakom njegovom momentu decu...zivot je chudo![]()
Originally posted by Daliborka
Znate sta, deco, ja i drugi korisnici sa bogatim zivotnim iskustvom vam pisemo ovde iz najboljih namera, da vam otvorimo te oci, jer ste kao machici koji jos nisu progledali.
Ukratko,ponovo da iznesem probleme.
Uopšte ne gledam te stvari,a osjećam da postoje dvojica.Prvi je gej,drago mu (mi) je zbog toga,voli,hoće da bude voljen,hoće da živi,razmišlja srcem...Drugi je homofobičan,neće da živi kao gej,nema emocija,hoće da se ubije,odnosno hoće da me ubije,jer pravi ja sam ovaj prvi....Nemojte misliti da sam puko,nisam,ni sam neznam kako sam uspio razviti dvije osobe u sebi.Znam da se moram riješiti jedne,definitivno druge osobe,SKOTA POKVARENOG!
Izgubio oca,još ga nisam prebolio,a bio sam za njega jako puno,čak i previše vezan.Sa majkom i nemam baš neki odnos...Ne pričamo uopšte o ozbiljnijim stvarima,čak ni o ljubavi,mislim na to,kad me pita jesam li zaljubljen,samo joj kažem da jesam,i tu se završi,ne govorim joj u koga sam (premazan sam svim bojama,i lako bih mogao da sklepam priču,da svi povjeruju,ali jednostavno neću)samo joj kažem da još niko ne zna....Nikad joj ne govorim kad imam neki problem i sl.Ljetos sam joj rekao da sam gej,jer sam osjećao jaku potrebu da joj kažem,osjećao sam da sam se odaljio od nje i sestre.Iako sam joj rekao,ona se pravi da ne zna da sam gej,i stalno priča svakakve gadosti na homoseksualce.Kad sam krenuo u srednju školu,ove godine (prvi sam razred) upoznao sam jednog druga koji mi je dosta sličan.Rekao sam mu da sam gej,ali je sve ispalo kao da me je neko odao,pošto sam kupio broj,i sa njega sam mu slao poruke,tipa,"drug ti je gej",pa onda "pitaj ga,vidićeš da ti ništa neće reć",i kad me je pitao,ja sam samo ćutao,i samo sam klimnuo glavom.Prestali samo se družiti,iako je izgledao gejfriendly,samo zato jer sam gej.Ne družimo se već nekih desetak dana,a za to vrijeme sam jako nervozan,tresem se od nervoze,rasijan sam,samo mislim na to što sam gej,na to što se on prestao družiti samnom,i na to što majka neprestalno priča ružne stvari o homoseksualcima.Osjećam se ko siroče,kao da nikome ne treban,kao da me niko ne voli....UŽAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSS
Originally posted by little_boyPokusavam da simplifikujem celu situaciju kako bi se decko osecao bolje ali izgleda da ne uspevam tako da vise necu ni pokusavati.Originally posted by Lakiboy_nsOnda je moj pubertet ZLATO! Ja nikada nisam imao ovakvih problema... niti mi je nekada moj problem neki izgledao kao smak sveta( osim kada nisam mogao da kupim onu predivnu jaknu
Pubertet najobicniji...tada svi licni problemi izgledaju kao da ce izazvati smak sveta...lepo sam mu rekao da ce se to vremenom sve smiriti i srediti ali kad odraste ali klinci ko klinci ne slusaju i misle da su najpametniji.
Uzivajte u zivotu i svakom njegovom momentu decu...zivot je chudo![]()
, šaaalim se) .
Nemoj i ti kao Daliborka, sa tim najpametniji, bla,bla...![]()
Originally posted by Gayboy15Mozda je i on gay pa je umislio da svi znaju za tebe (zbog te tvoje akcije laznog odavanja sa nepoznatog broja) i zbog toga te izbegava jer sto bi se covek bez potrebe eksponirao i druzio sa nekim ko je gay (i za koga "svi znaju") pa da posle najebe kao onaj sa FB
upoznao sam jednog druga koji mi je dosta sličan.Rekao sam mu da sam gej,ali je sve ispalo kao da me je neko odao,pošto sam kupio broj,i sa njega sam mu slao poruke,tipa,"drug ti je gej",pa onda "pitaj ga,vidićeš da ti ništa neće reć",i kad me je pitao,ja sam samo ćutao,i samo sam klimnuo glavom.Prestali samo se družiti,iako je izgledao gejfriendly,samo zato jer sam gej.Ne družimo se već nekih desetak dana
Originally posted by ancheE moja anche, da baba ima kurac, bila bi deda.Originally posted by Daliborka
Znate sta, deco, ja i drugi korisnici sa bogatim zivotnim iskustvom vam pisemo ovde iz najboljih namera, da vam otvorimo te oci, jer ste kao machici koji jos nisu progledali.
![]()
e moja daliborka, da si svaki dan trezna mogle bismo i prije da budemo![]()
Originally posted by MarsTacno.
Ja više ne znam odakle anchetu ideja da tata Daca mnogo pije.
Žena često pominje vinjak (vinjačić, tačnije), ali to ne znači sad da se utapa u njemu.
U kafiću tek ponekad popijemo po jedan ili dva ujutru.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!