Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Niko ovde nije ljubomoran!!!

L A Z O V I ! ! ! :p

Jesam, ljubomorna sam i moje je moje i samo MOJE i nema da neka glupacha tu prilazi, muva uprkos tome sto sam ja tu i sto zna da je moja devojka zauzeta i da nece nista ( a takvih pacenica ima gomila)!

Volim kada osetim da je osoba koja je sa mnom ljubomorna i da se cima, to mi je super i lozi me :stid:!

Posle scene ljubomore je odlican sex, ako ne znate.. ;)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Nocturnal
Mislim da ljubomora pre svega potice iz sopstvene nesigurnosti i nepoverenja prema partneru. Ako znam ko sam i ako verujem partneru nema potrebe za ljubomorom.
:sesir:
NOX
:up:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Dina
Mislim da ljubomora pre svega potice iz sopstvene nesigurnosti i nepoverenja prema partneru. Ako znam ko sam i ako verujem partneru nema potrebe za ljubomorom.
NOX
I ja se slazem.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ljubomorna... :D
Cesto krijem,ali kad mi prekipi...bljujem vatru :eevil:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Swanheart
ne mora da znaci da je olicenje licne nesigurnosti ili nezadovoljstva

Nego?
By alexandermagic
Ljubomora je sigurno sredstvo za uništenje vlastitog samopoštovanja, a i ljubomorni ljudi padaju na najniže grane i na kraju izazivaju samo odvratnost i prezir. :bljak:

Imam dosta mana; ljubomora nije jedna od njih.
By J...
Originally posted by Zwezdica

Jesam, ljubomorna sam i moje je moje i samo MOJE i nema da neka glupacha tu prilazi, muva uprkos tome sto sam ja tu i sto zna da je moja devojka zauzeta i da nece nista ( a takvih pacenica ima gomila)!
Pa sme valjda da prica s nekom drugom ako si vec sigurna da nece nista? :D

Volim kada osetim da je osoba koja je sa mnom ljubomorna i da se cima, to mi je super i lozi me !
Jao sto to meni ide na pickin zivac! Odmah dobijam napad panike.

:sekirica:
By sense

ziva istina :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by J...

Pa sme valjda da prica s nekom drugom ako si vec sigurna da nece nista? :D

Volim kada osetim da je osoba koja je sa mnom ljubomorna i da se cima, to mi je super i lozi me !
Jao sto to meni ide na pickin zivac! Odmah dobijam napad panike.

:sekirica:
Pricanje i muvanje su dve razlichite stvari.. :yes:

I ja dobije napad panike, gde je krevet, gde je krevet, gde je krevet?! :smeh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Birthday_girl
Ljubomora smara
Hejterko.. :shamar: :lol:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by Birthday_girl
Ljubomora smara
Hejterko.. :shamar: :lol:

:zen:
By жњ
Ako imas atraktivnu curu, naci ces se u problemu ako je zelis samo za sebe, jer ce je zeleti i mnooogi oko tebe.

Ako si sa olupinom, nikom nista. :gitara:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
Originally posted by Dina
NOX
I ja se slazem.
I ja se slazem. Ali opet mislim da je zdrava doza ljubomore prirodna. Cisto onako malkice, da zagolica tibu :) (tako je ja dozivljavam, kao golicanje u tibi, sta sad :shrug: )

Mogu da budem napaljena i malkice ljubomorna, opet...sve to u rok sluzbe :lood:

Ali NE PODNOSIM opsesivne tripove.....:tuc:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by жњ
Ako imas atraktivnu curu, naci ces se u problemu ako je zelis samo za sebe, jer ce je zeleti i mnooogi oko tebe.

Ako si sa olupinom, nikom nista. :gitara:
I olupina nadje zanimljiviji Titanik :iskolacen: :smeh:
Korisnikov avatar
By maka
Ljubomora.

Mislim da ima veze sa nesigurnosccu,ali ne mora da znaci.

Mislim da je neka normalna doza ljubomore sasvim u redu. Ne patoloska ljubomora,nego citso malo,da partner oseti da ga ne date nikom i da vam znaci. Ljubomora u malim kolicinama zna biti jako slatka. Ljubomorna sam u malim kolicinama. :)
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by maka
Zena ce vam oprostiti ako ste ljubomorni,nece ako to niste :eureka:
:nokti:
Latino decko ce vam oprostiti ako ste ljubomorni,nece ako to niste :eureka:
:nokti:
Korisnikov avatar
By Sing

Preach on sista! :bj:
Korisnikov avatar
By Sing
Evo ako moze neko da prevede, mene boli glava:

Findings (J Homosex. 2006;51(3):183-98.) show that different types of jealousy affect relationship quality differently and do so differently for homosexuals and heterosexuals:

1. Among homosexuals and especially gay men--but not among lesbians--anxious jealousy was negatively related to relationship quality.

2. In contrast, among heterosexuals--but not among gay men or lesbians--reactive jealousy was positively related to relationship quality.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Jedina situacija u kojoj ispadam ljubomoran jeste ako posle raskida postoje jos neka osecanja prema drugoj osobi i onda ne daj boze vidim tu osobu kako se muva, ljubi, igra sa nekim drugim. Tad sizim. Neke stvari ne treba videti prerano.
NOX
By Garbo
Cenim da je u nekim `normalnim` granicama i te kako potrebna.
Tajna je u tome da znas ljubomoru drzati pod kontrolom, a ne dozvoliti da ona kontrolise tebe.

Ljubomorna sam...o da.

:kafa:
By жњ
Meni je jasno sto neki ostavljaju nezakljucanog jugica, pa jos i zaborave gde su ga parkirali. Ali jos nisam cula da neko ostavlja nezakljucani dzip.

Pi pi.... da ga neko takne??! Ruke secem!! :testerica:

Izvin`te na metafori... :sesir:
Korisnikov avatar
By Dzi
Zena pa to ti je chudo ...
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by Azdaja2
Zena pa to ti je chudo ...

skroz.
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by жњ
Meni je jasno sto neki ostavljaju nezakljucanog jugica, pa jos i zaborave gde su ga parkirali. Ali jos nisam cula da neko ostavlja nezakljucani dzip.

Pi pi.... da ga neko takne??! Ruke secem!! :testerica:

Izvin`te na metafori... :sesir:
:up: :up:
Korisnikov avatar
By Sing
Jedina situacija u kojoj ispadam ljubomoran jeste ako posle raskida postoje jos neka osecanja prema drugoj osobi i onda ne daj boze vidim tu osobu kako se muva, ljubi, igra sa nekim drugim. Tad sizim. Neke stvari ne treba videti prerano.
NOX
E to mu dodje reaktivno-pozesivna vrsta ljubomore :sladoled:
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by жњ
Sto rece moja sestra, sto da bude ljubomorna i misli da je decko vara, jer to njegovo (eventualno) varanje bi mu doslo kao da posle mercedesa predje na trotinet...:bicikl:
By alexandermagic
Originally posted by жњ
Pa ako je neko na jedvite jade došao do tog "džipa" prirodno je da će da strepi nad njim, za razliku od osoba koje znaju da sebi "džip" mogu uvijek da priušte. ;)

Originally posted by Sing
Sto rece moja sestra, sto da bude ljubomorna i misli da je decko vara, jer to njegovo (eventualno) varanje bi mu doslo kao da posle mercedesa predje na trotinet... :bicikl:
Tvoja sestra super razmišlja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!