Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Gayboy15

Da se nije eksponirao,i da nije postavljao one slike na FB,ko bi uopšte znao da je gej,ili šta je već.....
Desavalo se da ljudi dobiju batine tako sto ih neko saceka na cosku nakon izlaska iz gay kluba... eto tako neko moze da pretpostavi da si gay, uopste ne moras da otvaras FB profil...a onda kad te premlate mislis da bi bili OK komentari tipa: sam je kriv sto se eksponirao i isao po gay mestima, sta je trazio to je i dobio?
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by J...

... jer on na neki nacin za strejtere predstavlja sve nas. Moramo da stanemo uz njega iz politickih razloga, uopste nema potrebe pri tome da ga volis ili da mislis da je pametan.

Nece ti biti bolje dok budes ovako samodestruktivno razmisljao.

Nije poenta u tome da li i zasto se on eksponirao vec u tome da moramo da budemo jedinstveni u osudi napada na svakog clana gay zajednice. E onda kad neko to procita, cuje i vidi, onda ce se i drustvo i drzava poceti prilagodjavati nama jer ce videti da nas ima mnogo i da znamo sta hocemo.

(sta mi ovo treba :doh: :hekla: )
kako ti mene iznova odusevljavas. radujem se ko malo dete kada vidim da neko ovako razmislja. J... odrzavas mi ideale u zivot.
i treba ti ovo ;) kao i meni. i svima :cvetduga:
Korisnikov avatar
By anche
eh gayboy15 (ukoliko ovo 15 oznacava godine) da si ti '89 godine imao petnaest proleca, i bio bez interneta, u zemlji gde se dva muskarca salju u zatvor ako se otkrije da su gej ti bi mog'o 'ladno da se :ubise:

zato :vudu: i ne kaze sa outuje vetj autuje :P
Korisnikov avatar
By Gayboy15
Oprosti,ali one slike na FB su kao provokacija
By J...
Oprosti,ali one slike na FB su kao provokacija
Oprosti ali pricas kao homofob.

Svako ima pravo da stavi kakve hoce svoje slike i da se zbog toga ne plasi za zivot.

Tvoja logika kaze - zena je kriva kad je siluju jer je nosila mini suknju. Jel to normalno?

:adiktusha:
Korisnikov avatar
By Gayboy15
1. On nije žena,i homoseksualci nisu prihvaćeni u našem društvu,ja nemam ništa protiv homoseksualaca,ali imam protiv eksponiranja
2.Iako je transseksualac,koliko mi se čini,zašto to mora neko drugi da zna,ustari zašto moraju to svi da znaju,kad zna da samo može loše proći
By J...
1. On nije žena,i homoseksualci nisu prihvaćeni u našem društvu,ja nemam ništa protiv homoseksualaca,ali imam protiv eksponiranja
Ni zene nisu nekad imale pravo glasa, nisu bile ravnopravne s muskarcima pa se tu nesto promenilo. Tako mora biti i s homoseksualcima a kako da nas ozbiljno shvate ako se mi sami medjusobno osudjujemo i skrivamo od sveta zbog straha. Oni koji se eksponiraju ustvari i pokrenu neke reakcije i promene u drustvu. E sad, da li su ludi ili hrabri to je posebna prica i to nije ni bitno. On je verovatno svesno izabrao sta ce raditi i znao za posledice.

2.Iako je transseksualac,koliko mi se čini,zašto to mora neko drugi da zna,ustari zašto moraju to svi da znaju,kad zna da samo može loše proći

To je njegov izbor u koji necemo da se mesamo. Ali zakon mora da se postuje. A on IMA pravo da se tako ponasa a oni NEMAJU pravo da ga napadaju.
By J...
Pa kakvo je to pitanje?????????

Sta mislis za sta se zalazu sve gay organizacije i sta traze od drzave nego da se postuju pravila?

A ti sa svojim nazadnim stavovima samo mozes da kocis taj proces.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ti Gayboy u tim momcima sa Fejsbuka vidis personifikaciju svega onoga sto mrzis kod samog sebe.
Da, da - ti jos uvek nisi do kraja prihvatio to da si gay, a sigurno i mrzish tu isfeminiziranu crtu koju verovatno imas.
Ali, dobro, da ti se oprostiti, jer si jos mlad.
Citaj postove iskusnijih, starijih i pametnijih korisnika ovde, pa u letu koriguj svoje tvrdokorne stavove.
:)
By J...
Originally posted by Daliborka
Ti Gayboy u tim momcima sa Fejsbuka vidis personifikaciju svega onoga sto mrzis kod samog sebe.
:up:

Bas tako.
Korisnikov avatar
By little_boy

Citaj postove iskusnijih, starijih i pametnijih korisnika ovde, pa u letu koriguj svoje tvrdokorne stavove.
:)
to što je neko stariji, definitivno ne znači da je PAMETNIJI, deni.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Znate sta, deco, ja i drugi korisnici sa bogatim zivotnim iskustvom vam pisemo ovde iz najboljih namera, da vam otvorimo te oci, jer ste kao machici koji jos nisu progledali.
Mogli bismo vrlo lako i da ignorisemo vase teme, jer nemamo apsolutno nikakvu korist od pisanja ovde, ali imamo dobru i humanu volju da vam pomognemo.
Zato bolje pokazite malo zahvalnosti i postovanja i smanjite bezobrazluk.
Dovidjenja !
Korisnikov avatar
By Gayboy15
Daliborka ne mlati,
1.Nisam isfeminiziran,daleko sam od toga,
2.meni je drago što sam gej,i nebi volio da mijenjam orijentaciju,ma koliko mi ovo sve teško bilo,
I da malo razjasnim stvari,ja nemam ništa protiv homoseksualaca,ali imam protiv eksponiranja,J....,Ti misliš da bi sad neko trebao da izađe na ulicu i da svakome kaže da je gej,pa kad dobije degeneka,onda ispao incident,diskriminacija i ostalo.....ONI NE SHVATAJU DA JE HOMOSEKSUALNOST NORMALNA!!!!!Za ta prava se još uvijek bori,a kod nas nema zakona koji štiti homoseksualce
Daliborka,tvoje komentare sigurno neću čitat......
Korisnikov avatar
By little_boy
Znate sta, deco, ja i drugi korisnici sa bogatim zivotnim iskustvom vam pisemo ovde iz najboljih namera, da vam otvorimo te oci, jer ste kao machici koji jos nisu progledali.
Mogli bismo vrlo lako i da ignorisemo vase teme, jer nemamo apsolutno nikakvu korist od pisanja ovde, ali imamo dobru i humanu volju da vam pomognemo.
Dovidjenja !
Ja sam zaista ZAHVALAN svima koji na fin i lep način odgovaraju na naše teme.

Iskusniji da, jeste, zato i želim da čujem vaše komentare i sve ostalo, bla,bla, ali ne možeš da kažeš u PAMETNIJI, jer nisu svi koji su stariji PAMETNIJI od mladjih.

P.S. Ne želim da uvredim nikoga, samo daliborki, alias deniju, skrećem pažnju.
Korisnikov avatar
By Daliborka
1.Nisam isfeminiziran,daleko sam od toga,
Mozda je daleko od toga, ali shvati da nikad nece biti dovoljno daleko.
Dakle, ne dovoljno i toliko daleko koliko bi ti zeleo i voleo.
Tako da se mani corava posla i prihvati sebe u celini i potpuno.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by little_boy
Dovidjenja !

Iskusniji da, jeste, zato i želim da čujem vaše komentare i sve ostalo, bla,bla, ali ne možeš da kažeš u PAMETNIJI, jer nisu svi koji su stariji PAMETNIJI od mladjih.

Slusaj ti, mali.
Lepo sam napisala - stariji, pametniji i iskusniji.
Nisam napisala da su svi stariji automatski i pametniji, ali se moze reci da su sigurno u najvecem broju slucajeva stariji ujedno i iskusniji. Vreme nosi iskustvo, to je normalno.
A iz tudjih iskustava se moze mnogo nauciti.
Ne ?
By J...
Ti misliš da bi sad neko trebao da izađe na ulicu i da svakome kaže da je gej,pa kad dobije degeneka,onda ispao incident,diskriminacija i ostalo....
Naravno da ne mislim, ali ako je neko iz bilo kog razloga vec izasao, onda mora da ima nasu podrsku jer napad koje dobije od strejtera ce mu biti dovoljno tezak, ne moramo i mi jos da ga osudjujemo.
Korisnikov avatar
By little_boy
Dovidjenja !

Slusaj ti, mali.
Lepo sam napisala - stariji, pametniji i iskusniji.
Nisam napisala da su svi stariji automatski i pametniji, ali se moze reci da su sigurno u najvecem broju slucajeva stariji ujedno i iskusniji. Vreme nosi iskustvo, to je normalno.
A iz tudjih iskustava se moze mnogo nauciti.
Ne ?
Naravno, baby.

Nego, iz tvog prvog post-a na koji sam reagovao, tako je zvučalo.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by J...
Ti misliš da bi sad neko trebao da izađe na ulicu i da svakome kaže da je gej,pa kad dobije degeneka,onda ispao incident,diskriminacija i ostalo....
Naravno da ne mislim, ali ako je neko iz bilo kog razloga vec izasao, onda mora da ima nasu podrsku jer napad koje dobije od strejtera ce mu biti dovoljno tezak, ne moramo i mi jos da ga osudjujemo.
I zato ja stalkujem J...

:up:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Naravno, baby.

Pa sad eto vidis..
Nije pristojno da ti, kao mlad deckic, jednoj starijoj zeni kao sto sam ja kazes : " baby ".
Nismo mi zajedno ovce cuvali, a mogla bih i baba da ti budem.
Zato kazem da biste vi mladi morali malo vise da povedete racuna o pristojnom ponasanju.
Korisnikov avatar
By little_boy
Naravno, baby.

Pa sad eto vidis..
Nije pristojno da ti, kao mlad deckic, jednoj starijoj zeni kao sto sam ja kazes : " baby ".
Nismo mi zajedno ovce cuvali, a mogla bih i baba da ti budem.
Zato kazem da biste vi mladi morali malo vise da povedete racuna o pristojnom ponasanju.
pretend to care, pretend to care, pretend to care XD
Korisnikov avatar
By Gayboy15
Daliborka,mislim da si malo više umišljena,možda zato što si starija i iskusnija možda?????
By J...
Ljudi,ja namjeravam da se ubijem,nije šuplja,nije šala,ozbiljno je.
Cek, cek, ja nisam u toku...

A zasto? :)
By J...
Zaboravi....
Nedavno se javljao jedan decko sa slicnim problemima kao ti. Saigo mislim da mu je nick, mozda bi mogli da razgovarate.

Ozbiljno sad, jesi li razmisljao da odes kod psihologa? :ozbiljan:
By J...
Daliborka,mislim da si malo više umišljena,možda zato što si starija i iskusnija možda?????
Mislim da je klimaks u pitanju. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!