Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by -ex-blackNe kapiram, trazili ste i za sankom licne podatke pa onda belezili koliko ko popije i na osnovu toga ste pravili spisak pozeljnih gostiju
a spisak jer jednostavno klub ima 100m2 trebalo je na neki nacin profiltrirati goste...da ne bi dolazili u situaciju da za jeno vece prodje 200 ljudi kroz klub od toga neko samo plati kartu i bleji ne popije ni jedno pice ili popije jedno i sedi celu noc pravi guzvu i zabavlja se...to se desava i ako izlazis znas da toga ima...nije diskriminacija vec klub je morao da koristi maksimum svog prostora da bi funkcionisao.
Originally posted by MomoOriginally posted by -ex-blackNe kapiram, trazili ste i za sankom licne podatke pa onda belezili koliko ko popije i na osnovu toga ste pravili spisak pozeljnih gostiju
a spisak jer jednostavno klub ima 100m2 trebalo je na neki nacin profiltrirati goste...da ne bi dolazili u situaciju da za jeno vece prodje 200 ljudi kroz klub od toga neko samo plati kartu i bleji ne popije ni jedno pice ili popije jedno i sedi celu noc pravi guzvu i zabavlja se...to se desava i ako izlazis znas da toga ima...nije diskriminacija vec klub je morao da koristi maksimum svog prostora da bi funkcionisao.![]()
ili kako? kako se to filtriraju gosti? kako znate da li je neko samo platio ulaz i zabavljao se "o vasem trosku"?
Originally posted by -ex-black
POJEDINCI Apsolvirali ste tckice, zareze, tri tackice....sve znakove interpukcije! Vasa pimenost u tri reci bas dolazi do izrazaja...vise se ni ne ocekuje
Originally posted by B.U.
a zasto ti u prince
nemas to e???
ako si vec izabrao engleski nik
te u jednom (od dva wc-a na drugom delu Toksika) - elem...sada Toksik - posle otvaranja novog dela , ima tri nivoa - pa na drugom (house/narodnjacko-turbo folk nivou) se NEKO POSRAO PORED WC SOLJE!!!!!
Originally posted by MomoZanimljivo...nije mi palo na pametOriginally posted by B.U.
te u jednom (od dva wc-a na drugom delu Toksika) - elem...sada Toksik - posle otvaranja novog dela , ima tri nivoa - pa na drugom (house/narodnjacko-turbo folk nivou) se NEKO POSRAO PORED WC SOLJE!!!!!
![]()
mozda se taj neko uletvio pa je video/la dve wc solje
Pa...imam ja josh neka pitanja
Can I...
![]()
Originally posted by MomoOriginally posted by B.U.
![]()
mozda se taj neko uletvio pa je video/la dve wc solje
Originally posted by princ of darknesshahaha...to sam cekaoOriginally posted by B.U.
Pa...imam ja josh neka pitanja
Can I...
![]()
naravno izvoli...a mozem to i private :-)
Originally posted by KissQueenPa ovo novo sto se otvorilo je I nivo
btw, kakva tri nivoa u Toxicu?
Gde je treci, ispod nekadasnjeg prvog ili iznad nekadasnjeg drugog?
Originally posted by B.U.Ne laži! Ja jedini put kad sam bio u Toxicu sam u tom delu sa jednim muškarcem *cenzura*, a onda smo *cenzura*, pa smo posle *cenzura*, dok su nas dvojica muškaraca gledali.
elem, ja sam samoinicijativno nazvao taj deo tako
jer tamo samo ima lezbejki koje se *texte manquante*
jedino musko je konobar koji ide do tamo...
Maybe I'm wrong
Originally posted by tinkerbellPa, to bre skoro bilo,pre 2 nedelje...da...secam se ti i RA stojite kao u chudu tamo - na pola puta do III nivoa
ja samo da kazem da sam u toxiKu bila jednom.. i nikad vishe!!!!
uzas zivi... prvo nema vazduha..pa onda ljudi... pa onda muzika.... (bila od 3 do 4:30) ....
e da, a koja su to 3 nivoa??? tj. koji je to nivo ispod nivoa gde su 2 wc-a?![]()
Originally posted by Lakiboy_nsIzgubljen u prevodu
I am soo coming to see that :dykesonbikes:![]()
Originally posted by EgmontJeste li uz sve te cenzurisane delove uspeli da zanemarite muziku?
Ne laži! Ja jedini put kad sam bio u Toxicu sam u tom delu sa jednim muškarcem *cenzura*, a onda smo *cenzura*, pa smo posle *cenzura*, dok su nas dvojica muškaraca gledali.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!