Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By IceBoy89
Saigo, ne mogu da vjerujem da si samo mladji godinu dana od mene a da tako razmishljash!
Pazi ja sam prije 6 mjeseci ushao u ovu prichu, do tada nisam nikoga poznavao iz "g"svijeta, ali sam prije toga imao svoj drushtveni zivot, drushtvo iz shkole, porodicu, more poznanstava... i sad imam sve to +dechka... :) , mani se glupih ideja, druzi se , izlazi, luduj, izbori se za odredjenu samostalnost,
I josh neshto da ti kazem , i ja potichem iz malog mjesta, zivim u Podgorici - gdje su extremno homofobichni pa sa svim tim izlazim na kraj, prestani da trazish opravdanja, nego pochni da radish na sebi, jer josh dosta stvari treba da raschistish sam sa sobom.
By saigo
@IceBoy89: Reci "izlazi i pocni da se druziz" je mnogo lakse nego to i uraditi. Ja sam intovertan, secate se...?
By J...
@ saigo

:milkacanic:

Ukljuci se malo i na druge teme na forumu. Sto se tice saveta, uglavnom je sve receno, na tebi je da pocnes da se boris sa svojim strahovima jer ti niko drugi ne moze pomoci ako sam sebi ne pocnes da pomazes.

Ako ti neko ne veruje - to je njegov problem, nema razloga da se nerviras.

I ne otkrivaj svoje slabosti bas svima. ;)
Korisnikov avatar
By *deni*
saigo, licis malo na shlager pevaca Dejana Petkovica iz njegovih mladjih dana.
I on ima tako tuzne oci..
:sweet:

Slika
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by blenta
situacija nije toliko strashna kao shto ti mislish

u tom smislu shto ti sam mozesh za malo truda da je promenish
upishesh sledece godine shkoliicu u bg
nadjesh neki poslic koji mozesh da kombinujesh sa shkolom
i sve je drugachije

ono shto je bitno da lekovi jesu reshenje ali NISU trajno reshenje
morash da smislish shta ti jako smeta, shta te tera da se osetjash tako i da to eliminishesh
i bitno je da shvatish da morash prvo da zhelish a potom da se potrudish
ti sam za sebe
bitje ljudi koji ce da te pridrzhe s vremena na vreme da ne pokleknesh
ali najvetji deo morash izneti sam
posle toga tjesh se osetjati silno dobro u svojoj kozhi
i znati da nemash razloga za depresiju

...

priznao si naglas da imash problem, to je najveci korak
za to trebaju golema muda
i prebroditjesh ... jer si mudonja

:shake:
eto, lepo napisa covek kako se po pravilu prebrodjuje adolescentska kriza.
Korisnikov avatar
By blenta
osim ako nisi adolescent rekovalescent :roflmao:

disclaimer: samo ce medicusima bit smeshno
nerderska je fora
:teletabisi:
By saigo
^ Da, kada ne izgledas kao ja...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by *deni*
Evo da potkrepim svoju tvrdnju i fotografijom

Slika
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by dungoll
radi na sebi
Ovo je veoma, veoma vazno.
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Daliborka
Izvoli uzeti svoj zivot u svoje ruke i gledati sta ces od njega napraviti.
Kada shvatis ovo sto je Daca napisala, da je tvoi zivot, sto znaci tvoja osecanja, tvoje misli, itd, u tvojim rukama, shvatices takodje da imas tu (kreativnu) moc da sredis svoi zivot onako kako ti zelis, da mislis o onome sto ti zelis da mislis, da vidis sebe (i ostale) onako kako ti to zelis.

Oko nas se desavaju mnoge stvari koje mi ne mozemo da promenimo (svako je nedge i u negom drustvu morao da se rodi, nismo imali izbora), ali je na nama samim da uvek tezimo tome da od naseg zivota napravimo ono sto zelimo, bez obzira na to sta se oko nas desava.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Evo da potkrepim svoju tvrdnju i fotografijom

Slika
ma gde ga iskopa, aman?!??!

respect!!! :lol:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Sing
Originally posted by Daliborka
Izvoli uzeti svoj zivot u svoje ruke i gledati sta ces od njega napraviti.
Kada shvatis ovo sto je Daca napisala, da je tvoi zivot, sto znaci tvoja osecanja, tvoje misli, itd, u tvojim rukama, shvatices takodje da imas tu (kreativnu) moc da sredis svoi zivot onako kako ti zelis, da mislis o onome sto ti zelis da mislis, da vidis sebe (i ostale) onako kako ti to zelis.

Oko nas se desavaju mnoge stvari koje mi ne mozemo da promenimo (svako je nedge i u negom drustvu morao da se rodi, nismo imali izbora), ali je na nama samim da uvek tezimo tome da od naseg zivota napravimo ono sto zelimo, bez obzira na to sta se oko nas desava.
zvucis kao veoma mudra i zrela osoba, bez obzira sto nikad nisi bio na grenlandu :balerina:
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by AngraMaina
zvucis kao veoma mudra i zrela osoba, bez obzira sto nikad nisi bio na grenlandu :balerina:
:lol:

:zvizdi:
By saigo
Dakle evo da posle dosta vremena ozivim ovaj thread postom koji stvarno vezan za coming out.

Juce sam ocu rekao da sam gej. Hteo sam to vec neko vreme jer mi se cinilo da i sam sluti.

Sve je u sustini proslo u redu. Nije bilo vike, drame, niti bilo cega takvog. Reako mi je da ce me uvek podrzati u cemu god ja izaberem.

Sad koriscenje reci "izbor" s njegove strane jeste malo problematicno ali mislim da ce vremenom shvatiti da neko ne bira da bude gej vec se takav radja.

Tako da sada kad znaju moji roditelji, outovacu se jos nekim ljudima. Vise ne vidim neku poentu u skrivanju. Ne da cu da masem zastavom i vicem "Ja sam GAY!" ali ako neku pita dobice iskren odgovor.

A kad se procuje, za one kojima to smeta cu makar znati da nisu vredni truda sto se tice sticanja prijateljstva.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!