Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by AngraMainaAli to sve i dalje ima tako dobru prodju...
![]()
balasevic je procerdao svoj muzicki talenat na jeftine politicke parole, uvlacenje publici, dodvoravanje kroz formu kvazibuntovnika i naravno, pseudosirenje "poruke mira":
Originally posted by Lakiboy_ns
To je njegova specificna ironija koju neki razumeju neki ne.
Postoje ljudi koji su potpuno rastereceni sto se tice nacionalnog identiteta i zato se zajebavaju na tu temu kao Balasevic.
Da su svi ljudi sa prostora ex-yu malo manje ozbiljno kao Balasevic shvatali pojmove poput nacija, nacionalizam, srpsko-hrvatski, hrvatsko-srpski jezik i slicno danas bi svi zajedno bili jedna velika prosperitetna i jaka drzava koja je odavno clanica EU....ovako smo dobili svoje male nacionalne drzavice svoje srpske i hrvatske i bosanske jezike i svoje male lidere i sad jedemo da ne kazem sta u tim svojim drzavicama ali uzdignute glave jel govorimo svoj nacionalni jezik![]()
Originally posted by Lakiboy_nsBoga ti?
To je njegova specificna ironija koju neki razumeju neki ne.
Postoje ljudi koji su potpuno rastereceni sto se tice nacionalnog identiteta i zato se zajebavaju na tu temu kao Balasevic.
Da su svi ljudi sa prostora ex-yu malo manje ozbiljno kao Balasevic shvatali pojmove poput nacija, nacionalizam, srpsko-hrvatski, hrvatsko-srpski jezik i slicno danas bi svi zajedno bili jedna velika prosperitetna i jaka drzava koja je odavno clanica EU....ovako smo dobili svoje male nacionalne drzavice svoje srpske i hrvatske i bosanske jezike i svoje male lidere i sad jedemo da ne kazem sta u tim svojim drzavicama ali uzdignute glave jel govorimo svoj nacionalni jezik![]()
S druge strane ako Balasevic na taj nacin zeli samo da podizilazi lokalnoj publici gde god da nastupa onda to jeste malo glupo.
Originally posted by EnRageAuf,kako bi ti sad dobio po p**** od lingvista:D
Populist, ali u Hrvatskoj ga vecinom vole, on je kao "dobar Srbin".
I moj materinji je hrvatsko-srpski, taj sam ucio i u skoliMislim takodjer da je sve to isti jezik s vise narjecja jer samo u hrvatskom postoji nekoliko razlictih narjecja, a u kajkavskom narjecju je prisutna i ekavica.
Originally posted by AngraMainaMozda je ipak i video ta dva jelena, jer je na poslednjem koncertu na kom sam ja bio pricao o svom jednom rodjaku koji "nije bio od onih sto se zene", pa je posle te price rekao "znate sta, deco, nije ni to bas tako strasno".
Djordje Balasevic o gej vezama:
"Kad budem video da se dva jelena krpe u sumi, onda cu prihvatiti da je to prirodno!"
Originally posted by Ulixhm, da li je mogao da bude zaobilazniji? dok mi se ne pojavi ogrnut zastavom duginih boja i otpeva i will survive uz pratnju tamburica, nista mu ne verujemOriginally posted by AngraMainaMozda je ipak i video ta dva jelena, jer je na poslednjem koncertu na kom sam ja bio pricao o svom jednom rodjaku koji "nije bio od onih sto se zene", pa je posle te price rekao "znate sta, deco, nije ni to bas tako strasno".
Djordje Balasevic o gej vezama:
"Kad budem video da se dva jelena krpe u sumi, onda cu prihvatiti da je to prirodno!"![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!