Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Galatejazbog ovoga volim da citam tvoje postove
Pička i jezik su integrisani deo moje psihofizičke ličnosti, te stoga ons bi predstavljao čin koji je protiv moje celovitosti. A meni je jako važno da živim u skladu sa samom sobom. Moja priroda je takva, živim u skladu sa njom i to je to.
Ja sam ko pakovanje šogun noževa. Ne može samo da izabereš jedan. Već kupiš set noževa i dobiješ na poklon još neke male. Znači, samo taj fazon.![]()
Originally posted by GalatejaAko je neko ovo razumeo "Pička i jezik su integrisani deo moje psihofizičke ličnosti, te stoga ons bi predstavljao čin koji je protiv moje celovitosti." svaka čast! Molio bih tu osobu da da svoje pojašnjenje jer ovo je van granica mog razumevanja-tj NEKA VIŠA FILOZOFIJA (da ne kažem proser...)
Pička i jezik su integrisani deo moje psihofizičke ličnosti, te stoga ons bi predstavljao čin koji je protiv moje celovitosti. A meni je jako važno da živim u skladu sa samom sobom. Moja priroda je takva, živim u skladu sa njom i to je to.
Ja sam ko pakovanje šogun noževa. Ne može samo da izabereš jedan. Već kupiš set noževa i dobiješ na poklon još neke male. Znači, samo taj fazon.![]()
Originally posted by pikasoubeograduHoce da kaze da ne voli seks bez emocija.
Ako je neko ovo razumeo "Pička i jezik su integrisani deo moje psihofizičke ličnosti, te stoga ons bi predstavljao čin koji je protiv moje celovitosti." svaka čast! Molio bih tu osobu da da svoje pojašnjenje jer ovo je van granica mog razumevanja-tj NEKA VIŠA FILOZOFIJA (da ne kažem proser...)
Originally posted by pikasoubeograduPa pokusaji veze su bili ucestaliji od ONS, ali uspesnih veza je bilo manje nego uspesnih ONS-ova. Mislim, ja sam uvek pre za vezu, ali kvalitetnu, medjutim kad toga nema na vidiku, pa ni u najavi, a zagorim kao kaubojski tiganj, ONS je sasvim dobra opcija, pod uslovom da druga strana ne zeli vezu ili nesto vise od ONS-a (pogotovu ako pristane na ons a to precutio pa te posle smara).
Kakav Vam je odnos Veza-ONS ? Da li se sećate svih sa kojim ste bili?
(moj je za sada skromnih 1:1, al još sam mlad![]()
Originally posted by жњNe mora da znaci. Kod nekih osoba inhibicije lagano otpustaju u vezi (verovatno iz raznih kulturoloskih i socijalnih uslovljenosti, strahova i ostalih iracionalnih stvari) a tokom ONS-a samo padnu. Tako da je moguce imati veoma kvalitetan sex na ONS-u samo ako su obe osobe voljne da saradjuju i na keca iskomuniciraju ono sto zele i sto im prija. A neke druge stvari mozes da rastumacis iz reakcija. Ne znam, ja sam imala dosta kvalitetnog seksa sa raznim zenama na ONS-ovima, i dosta komplikovanijeg u odnosu na neki sex koji bih imala u vezama. Takodje se desavalo da prvi put sex bude potpuno mind-blowing, a onda kad se desi drugi put obe se neobjasnjivo sputamo i bude sranje. Naravno da stvari idu nekako lakse i prirodnije i dublje sa osobom koju volis i sa kojom si razvio odnos poverenja i sa kojom mozes da razgovaras o nekim fantazijama i slicno, ali ne mora da znaci da se neke stvari ne mogu ostvariti i sklopiti na ONS-u.
smatram da seks u vezi postaje kvalitetniji vremenom, tokom kojeg sve vise upoznajete partnerku i razotkrivate medjusobnu intimu, pronalazite stvari koje ona voli i vice versa. volim da svaki seks bude deo neke svoje, zasebne i drugacije price, ali da to prija i jednoj i drugoj strani.
sa neznankom bi to moglo biti neko univerzalno lizanje, trljanje i zhmrljavljenje (jer kako drugacije znati sta doticna voli), a za to nikad nisam raspolozena. Ne prija mi & I can`t do it without imoushns![]()
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1327468#p1327468]pikasoubeogradu napisao:[/url]Želim nemoguće, a nisam ni za što (osim za biti solo, obviously).
Da li vi STVARNO znate sta zelite od partnera?!
Dakle VEZA:dancing: VS one night stand:bj:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!