Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By starky
e,a sad ozbiljno...
STVARNO sam za VS...
Korisnikov avatar
By Galateja
Pička i jezik su integrisani deo moje psihofizičke ličnosti, te stoga ons bi predstavljao čin koji je protiv moje celovitosti. A meni je jako važno da živim u skladu sa samom sobom. Moja priroda je takva, živim u skladu sa njom i to je to.

Ja sam ko pakovanje šogun noževa. Ne može samo da izabereš jedan. Već kupiš set noževa i dobiješ na poklon još neke male. Znači, samo taj fazon. :D
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by Galateja
Pička i jezik su integrisani deo moje psihofizičke ličnosti, te stoga ons bi predstavljao čin koji je protiv moje celovitosti. A meni je jako važno da živim u skladu sa samom sobom. Moja priroda je takva, živim u skladu sa njom i to je to.

Ja sam ko pakovanje šogun noževa. Ne može samo da izabereš jedan. Već kupiš set noževa i dobiješ na poklon još neke male. Znači, samo taj fazon. :D
zbog ovoga volim da citam tvoje postove :)
Korisnikov avatar
By pikasoubeogradu

Ako je neko ovo razumeo "Pička i jezik su integrisani deo moje psihofizičke ličnosti, te stoga ons bi predstavljao čin koji je protiv moje celovitosti." svaka čast! Molio bih tu osobu da da svoje pojašnjenje jer ovo je van granica mog razumevanja-tj NEKA VIŠA FILOZOFIJA (da ne kažem proser...)
By J...
Originally posted by pikasoubeogradu

Ako je neko ovo razumeo "Pička i jezik su integrisani deo moje psihofizičke ličnosti, te stoga ons bi predstavljao čin koji je protiv moje celovitosti." svaka čast! Molio bih tu osobu da da svoje pojašnjenje jer ovo je van granica mog razumevanja-tj NEKA VIŠA FILOZOFIJA (da ne kažem proser...)
Hoce da kaze da ne voli seks bez emocija. :slika:
Korisnikov avatar
By pikasoubeogradu
Kakav Vam je odnos Veza-ONS ? Da li se sećate svih sa kojim ste bili?

(moj je za sada skromnih 1:1, al još sam mlad ;)
By Kragi

,
:vatrica:
Da josh si mlad !
Korisnikov avatar
By m..

Pa pokusaji veze su bili ucestaliji od ONS, ali uspesnih veza je bilo manje nego uspesnih ONS-ova. Mislim, ja sam uvek pre za vezu, ali kvalitetnu, medjutim kad toga nema na vidiku, pa ni u najavi, a zagorim kao kaubojski tiganj, ONS je sasvim dobra opcija, pod uslovom da druga strana ne zeli vezu ili nesto vise od ONS-a (pogotovu ako pristane na ons a to precutio pa te posle smara).
By Garbo
Pička i jezik su integrisani deo moje psihofizičke ličnosti
hm... :misli:

ON: za vezu i monogamiju.
By жњ
smatram da seks u vezi postaje kvalitetniji vremenom, tokom kojeg sve vise upoznajete partnerku i razotkrivate medjusobnu intimu, pronalazite stvari koje ona voli i vice versa. volim da svaki seks bude deo neke svoje, zasebne i drugacije price, ali da to prija i jednoj i drugoj strani.

sa neznankom bi to moglo biti neko univerzalno lizanje, trljanje i zhmrljavljenje (jer kako drugacije znati sta doticna voli), a za to nikad nisam raspolozena. Ne prija mi & I can`t do it without imoushns :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja sam za sex, a ako se skapiramo i dogovorimo moze i veza! :lol:

Moj omiljeni citat u internet komunikaciji.

Sto se mene tice, deo prve recenice, do zareza.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by жњ
smatram da seks u vezi postaje kvalitetniji vremenom, tokom kojeg sve vise upoznajete partnerku i razotkrivate medjusobnu intimu, pronalazite stvari koje ona voli i vice versa. volim da svaki seks bude deo neke svoje, zasebne i drugacije price, ali da to prija i jednoj i drugoj strani.

sa neznankom bi to moglo biti neko univerzalno lizanje, trljanje i zhmrljavljenje (jer kako drugacije znati sta doticna voli), a za to nikad nisam raspolozena. Ne prija mi & I can`t do it without imoushns :D
Ne mora da znaci. Kod nekih osoba inhibicije lagano otpustaju u vezi (verovatno iz raznih kulturoloskih i socijalnih uslovljenosti, strahova i ostalih iracionalnih stvari) a tokom ONS-a samo padnu. Tako da je moguce imati veoma kvalitetan sex na ONS-u samo ako su obe osobe voljne da saradjuju i na keca iskomuniciraju ono sto zele i sto im prija. A neke druge stvari mozes da rastumacis iz reakcija. Ne znam, ja sam imala dosta kvalitetnog seksa sa raznim zenama na ONS-ovima, i dosta komplikovanijeg u odnosu na neki sex koji bih imala u vezama. Takodje se desavalo da prvi put sex bude potpuno mind-blowing, a onda kad se desi drugi put obe se neobjasnjivo sputamo i bude sranje. Naravno da stvari idu nekako lakse i prirodnije i dublje sa osobom koju volis i sa kojom si razvio odnos poverenja i sa kojom mozes da razgovaras o nekim fantazijama i slicno, ali ne mora da znaci da se neke stvari ne mogu ostvariti i sklopiti na ONS-u.

Ne znam, za mene su to (sex u vezi i sex na ONS-u) dve potpuno odvojene kategorije, i za svaku je bitan pravi izbor partnera, s tim da ja za svaku trazim razlicite karakteristike. Mislim i ja se sama drugacije postavljam prema nekom s kim zelim dugotrajnu i kvalitetnu vezu i prema nekom s kim zelim kvalitetan, neinhibiran i jednokratni sex.

Anyways, po meni je uzasno bitno unapred znati i razgraniciti sta od ta dva zelis od odredjene osobe i ponasati se u skladu sa tim i biti otvoren u vezi toga.

Cim jedna strana hoce jedno a druga drugo, desavaju se sranja.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ja imam problem jer nisam za one night stand, a sa druge strane, ne želim vezu ukoliko ne osećam želju da sa tom osobom budem duuuuuuuuuuugi niz godina.

deadlocked :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Macan86
ja nisam ni za šta pa vi vidite za šta sam :kesa:
By ankabg
Veza samo kada zaista poznajes nekoga i posvetis mu se mozees da dozivis zadovoljstvo sto znas da ugodis nekome i da neko zna da ti ugodi u kratkim crtama da ne filozofiram suvise.
By Kragi
Uglavnom sam za povremena vidjanja bez puno smaranja i mazenja a veza dolazi u obzir samo sa Statusovim partnerom/kolegom. Ako bi hteo da se razvede i da me zeni onda bih pristao. :drama:
Korisnikov avatar
By Stripi
nisam pametan.
Nekad je dobro jedno, nekad je dobro drugo, a nekad se fakat međusobno ne isključuje, što reče Srklet.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Moram da se složim sa oba diskutanta odozgo.
Oba su interesantna.
A i ko kaže da ne može u isto vreme :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!