Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By -ex-black
Originally posted by B.U.
Juce valjda sa Pakijem razgovarali nesto na temu incidenta u Toxicu
i spomenuli Black (sada vec nepostojeci klub) i njihova elektronska vrata
i
zamislite sledece:

Nesto se u klubu zapali ili slicno
nestane struje

elektronska vrata ne mogu da se otvore
i
sta

gasna komora

:drama:

naravno, nisam upoznat sa izlazima u slucaju opasnosti tamo...

ali, panika i znati da tamo neka debela elektronska vrata su zakljucana - glavni izlaz...

pretty scary
Jednostavno niko od vas nije upucen koliko je radjeno na bezbednosti. Sad nije ni i btno ali i dalje pricate o Blacku! :odrasti: Bio je izuzetno obezbedjen imao je kameru i naravno vrata mogu da se otvore i u slucaju da nestane struja!Mogao je da radi i dalje ali sam ja licno odabrala da bude ovako! Stvar karaktera ja ako cu da pljujem nesto tamo necu odlaziti....na zalost kompletna prica je krenula lose sa spekulacijama,izmisljanjem,bezpotrebnim pljuvanjem.... :djavo:
Eto super nema ga vise u cemu je sad problem?
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
problem je trenutno u tome sto si ti registrovala vise od jednog naloga - pa ce black i sa foruma da nestane prije nego sto ste spojili dva prva u mjesecu... :shrug:

:farewell:
By J...
Originally posted by -ex-black

.na zalost kompletna prica je krenula lose sa spekulacijama,izmisljanjem,bezpotrebnim pljuvanjem.... :djavo:

zato sto ste pustili ljude sa homofobicnim ispadima da vam rade marketing po chatu i forumu.
no problem :discofever:
By ~ Le Saint X ~
Juce valjda sa Pakijem razgovarali nesto na temu incidenta u Toxicu
i spomenuli Black (sada vec nepostojeci klub) i njihova elektronska vrata
i
zamislite sledece:

Nesto se u klubu zapali ili slicno
nestane struje

elektronska vrata ne mogu da se otvore
i
sta

gasna komora

naravno, nisam upoznat sa izlazima u slucaju opasnosti tamo...

ali, panika i znati da tamo neka debela elektronska vrata su zakljucana - glavni izlaz...

pretty scary
Jednostavno niko od vas nije upucen koliko je radjeno na bezbednosti....na zalost kompletna prica je krenula lose sa spekulacijama,izmisljanjem,bezpotrebnim pljuvanjem.... :djavo:
Pa zasto niste i o tome rekli koju rec

a cek...nije bilo samo pljuvanja...vecina je hvalila muziku
By -ex-black
Ja ne znam ko je sta pricao, ko je sta izmislio....znam samo da je toliko bilo losih komentara na forumu da je meni bilo zlo...a ti pozitivni nisu mogli da dodju do izrazaja uopste....
Mislim da prica koja se prica na forumu je katastrofa, zapravo ono sto vam se ne dopada ne trebate tako surovo pa da kazem pljujete, jel meni samo na to lici, :alikako: trebalo bi da bude nesto kao pozitivna kritika da se pomene, da se cuje glas gay populacije! U nekim gradovima ni ne postoji mesto tog tipa za izlazak u Beogradu ih ima, daj boze da ih bude jos vise!
Nesto sto je meni lepo nekome ce biti odvratno, nekoga ce nervirati, nekog nece zanimati....
Sto znaci da ako se nekom licno nesto ne dopada je ne vidim razlog takvoj hajki na klub.... :avalon:
ili je jednostavno resenje da od danas pa na dalje svaku gresku svaki propust uzmete glavnog i odgovornog i stavite ga na elektricnu stolici :elektro: .....nema veze sto se nekom i dopalo de da spalimo organizatora na lomaci! :domino: Ja bi svaki pokusaj da se gay scena poboljsa cenila!
By J...
Ja ne znam ko je sta pricao, ko je sta izmislio....znam samo da je toliko bilo losih komentara na forumu da je meni bilo zlo...

Previse emotivno reagujes na sve to za jednog zvanicnog predstavnika kluba. A i trebalo je da se na vreme informises ko sta prica.
By -ex-black
Originally posted by J...
Ja ne znam ko je sta pricao, ko je sta izmislio....znam samo da je toliko bilo losih komentara na forumu da je meni bilo zlo...

Previse emotivno reagujes na sve to za jednog zvanicnog predstavnika kluba. A i trebalo je da se na vreme informises ko sta prica.
Nisam zvanicni pretstavnik..... zato tvrdim da jedino informacije koje su dosle od mene su bile zvanicne i tacne:zastava:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y

Nisam zvanicni pretstavnik..... zato tvrdim da jedino informacije koje su dosle od mene su bile zvanicne i tacne

:wtf:
By J...
Originally posted by KissQueen

To sam i ja htela da pitam al reko' mozda ne kapiram najbolje veceras. :glupan:
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by KissQueen

Nisam zvanicni pretstavnik..... zato tvrdim da jedino informacije koje su dosle od mene su bile zvanicne i tacne

:lol:

e sad tek sumnjam da bi se ona vrata otvorila bez akumulatora
Korisnikov avatar
By Zonche!
I kako da bilo koj klub uspe sa losim marketingom i glupostima koji ljudi "iz prve ruke" znaju i prenose?

Bilo str8 ili gay klub, odradili ste traljav posao i nismo mi krivi zbog toga.
By -ex-black
Originally posted by Superstar!
I kako da bilo koj klub uspe sa losim marketingom i glupostima koji ljudi "iz prve ruke" znaju i prenose?

Bilo str8 ili gay klub, odradili ste traljav posao i nismo mi krivi zbog toga.
ne vidim sto se vidis prozvanom ja ne znam da je neko direkto samo vas okrivio za to....a da se je bilo otrovnih i laznih komentara, teskih izmisljotina to bas i ne mogu da kazem da nije
Jer mi i dans nije jasno ko je imao tako fascinantu ideju da su ljudi morali do 19h da jave u cemu dolaze....:zacepi:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by spliff
get a life :bye:
What he said.
I da pridodam :gubitnik:

:zakljucano:
By Pending-For-A-Bending
Ja ne znam ko je sta pricao, ko je sta izmislio....znam samo da je toliko bilo losih komentara na forumu da je meni bilo zlo...a ti pozitivni nisu mogli da dodju do izrazaja uopste....
Mislim da prica koja se prica na forumu je katastrofa, zapravo ono sto vam se ne dopada ne trebate tako surovo pa da kazem pljujete, jel meni samo na to lici, :alikako: trebalo bi da bude nesto kao pozitivna kritika da se pomene, da se cuje glas gay populacije! U nekim gradovima ni ne postoji mesto tog tipa za izlazak u Beogradu ih ima, daj boze da ih bude jos vise!
Nesto sto je meni lepo nekome ce biti odvratno, nekoga ce nervirati, nekog nece zanimati....
Sto znaci da ako se nekom licno nesto ne dopada je ne vidim razlog takvoj hajki na klub.... :avalon:
ili je jednostavno resenje da od danas pa na dalje svaku gresku svaki propust uzmete glavnog i odgovornog i stavite ga na elektricnu stolici :elektro: .....nema veze sto se nekom i dopalo de da spalimo organizatora na lomaci! :domino: Ja bi svaki pokusaj da se gay scena poboljsa cenila!
E, izvini, ali sta sad hoces da kazes? Da je zabranjeno imati lose misljenje?

1. Ja sam napisao da sam poslao SMS za rezervaciju i na kraju me nije bilo na spisku. Cak i da je bilo puno mogli ste poslati da je puno i da nema vise mesta za rezervacije.
2. Onaj naskrabani spisak je stvarno katastrofa. Ajde ga odstampajte. Mislim, koliko to moze da kosta
3. Sve vreme ste pricali kako je klub pun, a sad odjednom nije bilo interesovanja, nisu ljudi hteli da dolaze zbog losih komentara.... Make up your fucking mind!
By -ex-black
Originally posted by Pending-For-A-Bending

1. Ja sam napisao da sam poslao SMS za rezervaciju i na kraju me nije bilo na spisku. Cak i da je bilo puno mogli ste poslati da je puno i da nema vise mesta za rezervacije.
2. Onaj naskrabani spisak je stvarno katastrofa. Ajde ga odstampajte. Mislim, koliko to moze da kosta
3. Sve vreme ste pricali kako je klub pun, a sad odjednom nije bilo interesovanja, nisu ljudi hteli da dolaze zbog losih komentara.... Make up your fucking mind!

Cemu da se toliko iznerviras da imam vemena fino bi objasnila sve....pa bi se drugacije gledalo na situaciju...i taj spisak koj ja nisam stigla da istampam zbod obaveza verovatno ce biti glavni krivac za smak sveta....

Prokomentarisati da klub po necijem misljenju nije nista posebno ili je cak i skroz krs je ok kao komentar!
Ali ne razumno je pljuvati ako ti se nesto ne dopada a jos gore ako tamo nisi ni bio...a toga je biloooooooooooo
valjda vidis razliku
By Hans
A Black vise ne postoji? :roni:
By -ex-black
[quote]Originally posted by Hans_87
A Black vise ne postoji? :roni:

kao gay klub ne...kao strejt da
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Pending-For-A-Bending

Cemu da se toliko iznerviras da imam vemena fino bi objasnila sve....pa bi se drugacije gledalo na situaciju...i taj spisak koj ja nisam stigla da istampam zbod obaveza verovatno ce biti glavni krivac za smak sveta....

Prokomentarisati da klub po necijem misljenju nije nista posebno ili je cak i skroz krs je ok kao komentar!
Ali ne razumno je pljuvati ako ti se nesto ne dopada a jos gore ako tamo nisi ni bio...a toga je biloooooooooooo
valjda vidis razliku
Pa ja sam napisao sta mi se ne svidja. JA nisam pisao da je prostor takav i takav, nego sta je bilo
A to sto je tebi sad kriv ceo svet...
By -ex-black
ja ne krivim tebe, ne krivim svet.....ja sam rekla svoje misljenje a to ne znaci da se pod obavezno odnosi na tebe ja pricam globalno sto se pojedinci osecaju prozvano ne znam...opusti se:muzika:
By ~ Le Saint X ~
a cek, stvarno je sad str8?

pa zar nece str8eri odbiti da dolaze na mesto gde se okupljali pederi i lezbejke?
By -ex-black
a cek, stvarno je sad str8?

pa zar nece str8eri odbiti da dolaze na mesto gde se okupljali pederi i lezbejke?
Ne dosta str8 ljudi su svracali i dok je bio gay. :dancing:
Inace taj klub se nekada zvao inkognito ja mislim sredom ne znam tacno su bile gay zurke a vikendom str8 i super je radilo....sto ne bi i sad:discofever:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
samo da se ubacim - dolazili pederi, dolazili peder-frendli strejteri = i klub puko zbog nedostatka interesovanja???
By -ex-black
Originally posted by bananica
samo da se ubacim - dolazili pederi, dolazili peder-frendli strejteri = i klub puko zbog nedostatka interesovanja???
trebalo je saopstiti da klub vise ne radi.
nisam morala ali sam smatrala da je to deo odgovornosti pre nego povucem crtu i zavrsi se prica po pitanju kluba
jednostavno desile su se neke stvari i verovatno bi doslo do toga pa kako bih rekla reagovala sam perventivno
By ~ Le Saint X ~
Pocinjem da verujem da je to bio samo neki eksperiment i to
VRLO 'TWISTED' vrste

Ko zna zbog cega ti spiskovi i sms poruke i kamere i elektricna vrata

i sta znam sve

:snob:
et toq!
By -ex-black
Tripujes se no dobro. Kamera i el. vrata iz bezbednosnoh razloga a spisak jer jednostavno klub ima 100m2 trebalo je na neki nacin profiltrirati goste...da ne bi dolazili u situaciju da za jeno vece prodje 200 ljudi kroz klub od toga neko samo plati kartu i bleji ne popije ni jedno pice ili popije jedno i sedi celu noc pravi guzvu i zabavlja se...to se desava i ako izlazis znas da toga ima...nije diskriminacija vec klub je morao da koristi maksimum svog prostora da bi funkcionisao.
By ~ Le Saint X ~
a spisak jer jednostavno klub ima 100m2 trebalo je na neki nacin profiltrirati goste...da ne bi dolazili u situaciju da za jeno vece prodje 200 ljudi kroz klub od toga neko samo plati kartu i bleji ne popije ni jedno pice ili popije jedno i sedi celu noc pravi guzvu i zabavlja se...to se desava i ako izlazis znas da toga ima...nije diskriminacija vec klub je morao da koristi maksimum svog prostora da bi funkcionisao.
I just can't believe you wrote this!

By -ex-black
to je istina svidela se nekom ili ne....otvaranje kluba je posao a ne emotivna povezanost sa gay populacijom...ja imam gay prijatelje to je drugo a klub je bio posao
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ne mogu se gosti filtrirati na taj nacin....ni na koji drugi to jednostvano nije izvodljivo i tako se ne startujte sa radim nego se gleda da u klub dodje sto vise ljudi pa ako kasnije procenite da ste postali toliko popularni da mozete da birate goste i vracate ljude sa ulaza onda se tek pocne sa tim...u samom startu ne nikako :no:

Mene je licno u celoj toj prici najvise iznenadilo sto ste klub zatvorili posle samo dve nedelje rada jer je uvek potrebno vremena da se svaki lokal razradi :nesiguran:
Naime negativni komentari na ovom forumu nisu i ne trebaju biti merilo ni za sta jer u vecini slucajeva nisu objektivni i predstavljaju najobicnije histerisanje i pljuvanje koje nema druge svrhe :peca:
By ~ Le Saint X ~
Da li ti imash vishe od 16 godina???

Tvoja pisanija ovde u temi su ...

/b]NO COMMENT[/b]
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!